ICT | Blogger - Vegan lifestyle

Står og smiler så tillitsfull

  • 12.06.2017 kl.07:23Nå i lysere tider har jeg blitt flink til å kjøpe blomster igjen. Koselig å pynte stuebordet litt. Forrige uke hadde jeg noen rosa blomster, som ikke var roser eller tulipaner eller hortensia (typ de tre jeg kan navn på). Jeg digger roser og tulipaner i orange nyanser, og ellers er jeg veldig glad i grønnhvit hortensia. Hortensiaen er i tillegg veldig vanskelig å ta knekken på. Midt i blinken for oss som gjerne vil ha blomster, men som ikke er så flinke til å huske at vi har blomster.

Jeg tror at jeg og blomster kommer bedre overens i den nye leiligheten, når alt er nytt, rent, lyst og pent. Først lærte jeg omsorg for katta. Neste blir omsorg og kjærlighet for planter. Etter noen år kan jeg sikkert lære barn også.

Nå skal jeg på jobb og bake kaker :-)

4 Kommentarer

Rikke

12.06.2017 kl. 09:46
Fine roser!

Alltid koselig med friske blomster! Veldig dårlig på å ta vare på mine blomster også :p Burde bli flinkere på å ta vare på de jeg også :p

Orkideer er visst også vanskelig å ta knekken på, pluss at de ikke trenger så mye vann, bare sånn ca 1 eggeglass i uka eller noe :)

ICT

12.06.2017 kl. 14:23
Rikke: Jaa orkidé husker jeg også navnet på, haha! Det var yndlingsblomsten min før da mamma hadde dilla på det :-) Du høres ut som ei som kunne hatt en hortensia. Jeg lover, med en gang den visner (typ ser helt ødelagt ut) så bare blomstrer den opp igjen en halvtime etter vanning!

LifebyCamilla

12.06.2017 kl. 11:45
Blomster er superhyggelig!

Camilla Heindorf

13.06.2017 kl. 01:31
Fine bilder.

Vakker farge på rosene:)

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits