ICT | Blogger - Vegan lifestyle

Leppefyll og salat-anbefaling

  • 13.06.2017 kl.16:46

I dag har jeg vært i Måløy for å fylle leppene igjen, og det ble fint. Tok bittelitt mer enn hva jeg har gjort før, men bare bittelitt altså. Jeg ankom Måløy cirka en time før jeg skulle fylle, og jeg hadde ikke spist enda, så jeg stakk på den første og beste kaféen/restauranten jeg fant.

SAMSUNG CSC
Dette er før leppebehandlingen, bare så det er sagt.

Kraftstasjonen valgte jeg quinoasalat med chilimarinert kylling, og fyyyy søren hvor digg det var! Jeg elsker quinoa, og hele sammensettingen i denne retten var amaaazing. En boble av paradis som sprakk i kjeften ass.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Så her satt jeg på date med meg selv, pluss 20 dressmenn på business-møte bak ryggen min. Jeg hadde til og med oste-iskake til dessert. Det hadde jeg aldri smakt før. Foretrekker vanlig ostekake. Etter et godt måltid og blodsukker på stigende rus, fant jeg klinikken Jubel hvor jeg har fylt hos alle gangene. Eller, jeg har aldri vært hos Jubel, for hun som jobber der har pleid å komme til Stryn innimellom. 

Det var ikke så vondt denne gangen, så bedøvelsen funka mye bedre enn før, og det var deilig! Tårene mine bare fosser under hver behandling, haha! Men denne gangen gikk det altså mye bedre :-)

SAMSUNG CSC
Hoven og fornøyd på vei hjem til Stryn.

Snart kommer Peter hjem fra jobb, og jeg tror jeg må be han lage quinoa-salat. Neida. I dag blir det nok jeg som må stå for middag. Hvis ikke han absolutt vil da..  Hehe :-)))

5 Kommentarer

Peter

13.06.2017 kl. 17:27
Tvila på at han vil lage middag for og sei det sann😊

Rikke

13.06.2017 kl. 17:28
Maten så god ut! :) Ikke prøvd så mye Quinoa, jeg :)

Camilla Heindorf

15.06.2017 kl. 02:57
Ser godt ut. <3

Rikke

28.06.2017 kl. 18:36
Leppene dine ser sjukt bra ut! Kanskje eg og skal teste ut Måløy :D Kor mykje tar du, og oppe vs. nede? :)

Klem <3

ICT

28.06.2017 kl. 19:51
Rikke: Tusen takk <3 Jeg husker første gangen så hadde jeg 0,3 igjen av en sprøyte, så da fylte jeg 0,7. Fylte en gang til et halvt år etter, og da fylte jeg vel det samme. Denne gangen fylte jeg bittelitt mer, men jeg vet ikke hvor Masse. Sikkert 0,8 denne gangen. Jeg sier bare til hun som gjør det at hun kan gjøre det hun vil, fordi hun har erfaring og ser hva som passer de forskjellige leppetypene. Jeg har vært fornøyd alle gangen, selv om det har vært et par klumper, men det er helt normalt i starten. Nå føles de enda bedre.

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits