ICT | Blogger - Vegan lifestyle

Verdens beste arbeidsplass

  • 15.06.2017 kl.07:39

God morgen, søtnoser! Jeg har fått meg ny header, er den ikke fin? Tomine skal da ha skryt for at hun knipset bildet, og jeg kan få skryt for å ha fått fram litt farge på appelsinjuicen. Jeg tenkte jeg skulle starte dagen med å vise dere arbeids-plassen min, som etter min mening er verdens koseligste arbeidsplass. 

SAMSUNG CSC
Vi lager god kaffe som er fin å se på.

Jeg jobber på Stryn Kaffebar og Vertshus som er både kafé, restaurant, bar i helgene, og i tillegg har 5 overnattingsrom! Vi er en god gjeng som trives på jobb med snille og flinke ansatte, og gode, glade gjester! Kokkene våre er superflinke og overrasker stadig med nye, friske middagsretter. Vi har hjemmelaget bearnaise, fiskesaus, dressinger osv. osv. osv. Fiskesausen er to die for! Er du vegetarianer eller har gluten- og/eller laktoseintoleranse så har vi mange retter for deg og.

SAMSUNG CSC
Vertshuset fra hovedgaten som går gjennom Stryn sentrum.

SAMSUNG CSC

Vertshuset (som vi kaller det short) er perfekt for afterski. Jeg drar dit til og med after-alt-mulig! Vi har faktisk snø i toppene av Stryn, og på Strynefjellet er det sommerski alpinsenter, bare 45 km unna oss!

SAMSUNG CSC

Det er utrolig koselig innendørs, men minst like koselig å sitte ute med puter, pledd og varmelamper :-D Store markiser gjør så du ikke får regndråper i hodet eller i maten (hvis det regner selvfølgelig) og bidrar til å gjøre det lunt, vindstille og fredelig <3 Kos kos.

SAMSUNG CSC
Får litt fransk bakgård-vibber ass.

Litt vått på bakken blir det noen ganger, men regn er bare sunt. Vi skal tenke at det er hyggelig at himmelen vanner jorda :-D Det er mye mer av uteområdet enn det bildene viser dere. Rett utenfor har vi et stooort telt som vi har hatt mange konserter inni. Der er det fint med varme og god stemning.

SAMSUNG CSC

ALT kan lages take-away! Du kan få med kaffe (verdens beste Zoegas, min mening), og du kan få med pizza, lunch, kaker, hele kaker hvis du vil (du bestiller - vi baker). I desember kan du til og med ta med pinnekjøtt! Ikke bare er det henting, vi leverer også! For noen uker siden kjørte jeg langt opp i hyttefeltet for å levere middag, og jeg fant fram!

Mange av oss ansatte er basic baristaer, og sjefen sjøl er master barista, så vi tuller ikke med kaffe for å si det slik <3 Jeg håper at dere som bor langt unna og leser dette vil ta turen en dag. Anbefaler dere sterkt å bli med på Oktoberfest! Årets morsomste arrangement :-D Men før den tid har vi blant annet Midtsommer ROCK og gummibåtfestival. Alltid en festlig grunn til å dra til Stryn! 

Men nå må jeg dra på jobb, snakkes!

2 Kommentarer

Rikke

15.06.2017 kl. 10:24
Så bra du trives på jobb, det er viktig :)

Ser ut som en veldig koselig arbeidsplass:)

Camilla Heindorf

16.06.2017 kl. 02:53
Bra innlegg. <3

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits