ICT | Blogger - Vegan lifestyle

Her er leiligheten vår!

  • 15.06.2017 kl.18:53

Som jeg nevnte i det første innlegget om meg, har Peter og jeg kjøpt oss leilighet. Den holder på å bygges enda og er ikke klar før jul. Da jeg var ferdig på jobb måtte jeg bare stoppe på vei hjem for å ta noen minnebilder :-)

SAMSUNG CSC

Rett bak er det et høøøyt fjell som ser kjempefint ut nå som det er grønt. Om vinteren ser det mer trist ut, men da kan jeg bare late som at jeg bor foran The Wall i Game of Thrones, og så blir det ganske fett likevel. Heheee. Imellom leiligheten og fjellet er det en elv. Folk sier at vi har kjøpt på den kaldeste plassen og at vi kommer til å fryse ihjel om vinteren, men herregud, jeg har ikke akkurat tenkt til å sitte på verandaen på julaften.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Så dette blir stas! Gleder meg mest til å male mens jeg koser meg med en 3-liters. Neida. Jeg får ikke lov til å drikke vin mens jeg maler. Fatter ikke. Tenk hvor selvsikker og handy jeg blir da! Fra spøkefull til alvorlig: jeg gleder meg aller mest til å innrede med fine møbler, male soverommet mørkeblått og til å lage mat sammen med Peter på et helt nytt kjøkken. Det blir fint.

3 Kommentarer

LifebyCamilla

15.06.2017 kl. 19:40
Spennende :D

Camilla Heindorf

16.06.2017 kl. 03:42
Så kult da. :D

Marie Oma

16.06.2017 kl. 14:44
Så spennende og kjekt :-D

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits