ICT | Blogger - Vegan lifestyle

LANGHELG - SLEKTSTREFF

  • 25.06.2017 kl.18:42

God dag! Jeg har vært helt uten mobil og pc siden fredag, så bloggingen gikk det dårlig med. Hadde allerede bestemt på forhånd at jeg skulle prøve å være minst mulig "på", men jeg tok med pc for sikkerhetsskyld.


SAMSUNG CSC

Torsdag kjørte vi altså til Fåvang for å overnatte hos onkelen til Peter, før vi stod opp tidlig fredag og reiste videre på planleggingsmøte hos IKEA i Ringsaker. Vi stoppa i tradisjon tro på Mc'Donalds i Lillehammer, hvor de har begynt å selge søtpotet-fries! Det var digg, men smakte like usunt. Det jeg ønsker meg aller mest hos Mæækkern, er bestikk! Jeg vet jo ikke hvordan jeg skal holde drikka mi en gang når alt er fullt av fett.

SAMSUNG CSC
The struggle is real

SAMSUNG CSC

Vi hadde time hos IKEA klokka 13, og var der til halv fire nesten. Tok visst litt ekstra tid å planlegge kjøkkenet vårt. Vips svei vi av 55 tusen! Neida, har ikke betalt enda, må tygge litt på den først. Alle andre jeg har snakka med har brukt over 100 tusen på kjøkken. Trodde man kunne få det for 30 tusen jeg da.

Etter at vi eeendelig var ferdig hos IKEA, stakk vi til Hamar for å overraske Sunniva og Daniel på jobbene deres. Raskt, men koselig møte :-) Gleder meg til å få litt ekstra tid med dem i nærmeste framtid. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Før vi dro videre til slektstreff stakk vi på Jordbærpikene og fikk i oss mat og fersk, nypresset appelsinjuice. Peter tok en chilipepperoni-pizza, og jeg valgte bruchetta med blåmuggost og spekeskinke. Sykt digg. Tusen ganger bedre enn Mc'Donalds hvert fall. Skjønner ikke hvorfor vi har laga en Mc'D-tradisjon. Vi kan ikke bare droppe en tradisjon heller.

SAMSUNG CSCRett etter at vi hadde spist var det bare å komme seg avgårde til årets høydepunkt: sleeektstreff. Selv om vi tok oss god tid på turen var vi ikke de siste som kom fram. Pappa sa underveis over telefonen "dårlig planlegging, Iris!". Rett etter telefonsamtalen leste jeg et par kapitler i Hjernen er stjernen-boka mi, og kom fram til at jeg ikke er fullt utviklet i min prefrontale hjernebark i pannelappen (der planleggingen skjer...) Synd jeg ikke leste det før han sa det, hehe..SAMSUNG CSC

Før leide vi alltid Jønnhalt, men i fjor hadde vi blitt en så stor familie at vi måtte begynne å leie større, og da ble det Barnåla :-) Veldig fornøyd med plassen! Tradisjonene er fortsatt det samme som det alltid har vært: reke-langbord på fredag, og taco-langbord på lørdag. Elsker det. Ellers gjør man hva man vil. Mange går tur i flere timer. Peter og jeg gikk tur til butikken, hehe. Og det er jo luksus med den nye plassen, vi har Kiwi rett borti gata! 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

I går kveld hadde vi ungdommen spørsmålsspill (geni tror jeg det var), og det gikk slik:

Lillebror: Hvilken planet er det som har ring rundt seg?
Meg: Neptun!
Peter: Åherregud, du kunne like godt svart månen.
Meg: Nei jeg er jo ikke dum!Vi var hjemme i Stryn litt før fem i dag. Tok et stopp i Skjåk tror jeg det var. Kan ikke få nok av mat vi to! Det ble biffsnadder på Peter og Fish & Chips på meg. Som vanlig er jeg litt vanskelig kunde!

Meg: På fish & chips kan det ikke være noe som helst dressing.
Dame i kassa: Den er god. Absolutt ingen dressing.
Meg: Yes. Men jeg vil gjerne ha dobbelt av remuladen.
Dame i kassa: Eeeh...?

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC
Så flink å tørke bord

SAMSUNG CSC

Alt i alt har turen gått smertefritt, og vi gleder oss til neste slektstreff. Den eneste gangen Peter og jeg "krangla" var på vei opp Strynefjellet i stad:

Peter: Det var litt trist at vi kjørte på den fuglen i stad..
Meg: .....
Peter: Er du ikke enig?
Meg: Nei det synes jeg ikke var trist i det hele tatt.
Peter: Gjorde du ikke?
Meg: Joooo, slutt å spør så dumt! Hadde jeg ikke syntes det så hadde jeg jo vært psykopat.
Peter: Du trenger ikke være frekk!
Meg: *begynner å le*
Peter: Jeg sa bare at det var trist, sånn at du ikke skulle tro at jeg var psykopat.

<3 Kjærleiken <3 Dette innlegget var et ork å skrive. Er så trøtt at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg. Peter har gitt streng beskjed om at jeg ikke skal sovne enda, så jeg får vel høre på han for en gangs skyld :-)

3 Kommentarer

Camilla Heindorf

26.06.2017 kl. 03:28
Fint innlegg:)

Vilde

26.06.2017 kl. 18:00
Det hørtes innmari moro ut og så fantastisk mye koselig :D

Lotta Salbuvik

26.06.2017 kl. 22:05
åå, så spennende!

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits