SOMMERKOS - BILDER FRA I GÅR

  • 28.06.2017, 13:05

SAMSUNG CSC

Åååh jeg har kastet bort altfor masse av denne sommerdagen på søvn! Har vært veldig trøtt i det siste og sovet masse så fort muligheten har bydd seg, men jeg liker det virkelig ikke. Spesielt når det er så fint vær som i dag. Nå skal jeg bare slenge ut bildene fra i går, før jeg spretter inn i et slutty sommeroutfit og turer til sentrum for å tæææne med folka.

SAMSUNG CSC

Peter og jeg satte oss ned med god mat og drikke på ettermiddagen i går, sammen med søstra hans og forloveden. Etter at de hadde dratt satte vi oss sammen med sjefen, og så kom dama etter hvert. Veldig koselig!

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC
Utsikt fra Vertshuset.

SAMSUNG CSC
Boss nummer 2! 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Plutselig kom Estella og typen en tur innom med hver sin kuleis. Alle ble påvirka av sommerdagen i går :-D

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Nå skal jeg være så maniac at jeg ikke sjekker etter skrivefeil en gang! Wææ dårlig tid. Hadet!

Thale Sunniva - Livet i Spania!

28.06.2017 kl. 18:28
Så koselig det så ut!

Nikita <3

30.06.2017 kl. 02:11
Så koselig :D
ICT

Jeg er introvert, men sosial. Jeg liker det trygt og stabilt, men elsker forandringer. Jeg synes dyr er søte, men er ingen dyreelsker. Jeg elsker mat, men misliker lutefisk. Jeg er 25 år gammel, men både 14 og 90 til sinns. Jeg er glad i meg selv annen hver time, og hater meg selv annen hver time. Jeg liker å lese, men fullfører (nesten) aldri en hel bok. Jeg er urban, men skulle ønske at jeg bodde på en øy som i serien Lost. Jeg er blid, omtenksom, har en forferdelig latter og gjør altfor mange feil som jeg aldri lærer av.

Search

Bloggdesign

hits