PROSECCO BABY

  • 30.06.2017, 08:15

SAMSUNG CSC

For en dag vi hadde i forgårs! Jeg sov som dere vet altfor lenge, men kom meg til slutt ned på Vertshuset i to-tiden. Da hadde to av jentene allerede kosa seg med godt drikke i et par timer. Starta rolig med å spise grillmat-restene til Frida (typisk meg, haha) før jeg bestilte meg en tagliatelle med scampi. Naaam! Rett etter det var det en runde hver med prosecco-flaska. Goood times. 

SAMSUNG CSC

Frida og Mathilde gikk på shopping to ganger i løpet av dagen, og jeg ble selvsagt smitta av shoppinggalskapen og tok meg en liten runde på egenhånd. Høres ut som noen skikkelige luksusberter egentlig - sitte en hel dag på restaurant med prosecco OG skifte antrekk to ganger som man har kjøpt i farta! Jeg endte opp med ny shorts, solbriller og en topp som viste litt for meget. Det er sommeeer.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Da sola gikk ned stakk vi bort i hagen til Frida og lekte både torsk og slange på plenen. Man har det så moro som man lager. Eeeeller noe i den duren. Ordtak-dronninga.Tipp topp kveld med en herlig gjeng :-D

Sandra Marie

30.06.2017 kl. 18:22
så herlig :D

Camilla Heindorf

02.07.2017 kl. 02:54
Ser koselig ut. :D
ICT

Jeg er introvert, men sosial. Jeg liker det trygt og stabilt, men elsker forandringer. Jeg synes dyr er søte, men er ingen dyreelsker. Jeg elsker mat, men misliker lutefisk. Jeg er 25 år gammel, men både 14 og 90 til sinns. Jeg er glad i meg selv annen hver time, og hater meg selv annen hver time. Jeg liker å lese, men fullfører (nesten) aldri en hel bok. Jeg er urban, men skulle ønske at jeg bodde på en øy som i serien Lost. Jeg er blid, omtenksom, har en forferdelig latter og gjør altfor mange feil som jeg aldri lærer av.

Search

Bloggdesign

hits