BBQ OG MIN FØRSTE FJELLTUR

  • 30.06.2017, 12:30


Gytrifossen, over Olden camping på Gytri. Circa 450 høydemeter hvis jeg hørte riktig.

Beste kuren etter prosecco-bading: fjelltur på Gytri! I går hadde jeg min første ordentlige fjelltur. Jeg har gått i fjell før liksom, men da har jeg først havna opp i fjellet uten å bruke beina, hehe. Dette var i hvert fall skikkelig deilig. Så deilig at jeg skal gjøre det i dag også. Det er mye mulig jeg er der mens dere leser dette, for jeg har forhåndspublisert innlegget så det ikke skal postes så tett opp i det første innlegget. 

SAMSUNG CSC

Etter at Hanne og jeg var ferdige på tur, satte vi oss ned på campingen og prata om alt og ingenting. Etterlengtet kusine-tid :-) Så ringte Peter og ba meg komme på grilling i Olden. Miriam hadde laga en supergod potetsalat, og han jeg ikke husker navnet på hadde laga en utrolig god druesalat. Jeg forsynte meg tre ganger, nam nam!

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Herlighet, jeg har hatt fri i tre dager og har bare levd i luksus. Såå masse god mat og drikke! I tillegg begynner jeg ikke på jobb før klokka sju i kveld, så jeg har god tid på å nyte enda en dag med sommer. Gytri here I come! Men først henge opp klesvask. 

Camilla Heindorf

02.07.2017 kl. 03:28
Så koselig. <3
ICT

Jeg er introvert, men sosial. Jeg liker det trygt og stabilt, men elsker forandringer. Jeg synes dyr er søte, men er ingen dyreelsker. Jeg elsker mat, men misliker lutefisk. Jeg er 25 år gammel, men både 14 og 90 til sinns. Jeg er glad i meg selv annen hver time, og hater meg selv annen hver time. Jeg liker å lese, men fullfører (nesten) aldri en hel bok. Jeg er urban, men skulle ønske at jeg bodde på en øy som i serien Lost. Jeg er blid, omtenksom, har en forferdelig latter og gjør altfor mange feil som jeg aldri lærer av.

Search

Bloggdesign

hits