Let the good times roll

  • 02.07.2017, 02:13

Heisann sveisann! Nå sitter Peter og jeg hjemme med hver våre hobbier: han med playstation, jeg med bilderedigering og blogg. Koselig! Jeg starta tidligere på jobb i dag enn hva jeg skulle, så da fikk jeg gå tidligere også. Endte selvfølgelig med at jeg slo meg ned med en Irish og etter hvert to øl, da ei tidligere kollega og nåværende venninne plutselig var på Vertshuset. Må jo være sosial for at livet skal gå rundt.

SAMSUNG CSC

Jeg var ferdig på jobb halv tolv i kveld, men så måtte jeg på en ny jobb - det var å være wingman for noen! Første gang ever, men det var veldig gøy, mest fordi jeg kunne flørte uskyldig, haha. Etter en liten stund kom Peter, og da var det slutt på oppdraget. Straka vegen hemmaaat.

SAMSUNG CSC

Heldigvis fikk jeg lov til å være våken lenge, for da kan jeg blogge og kose meg. Bare tuller altså, Peter er ikke såå streng. Det er for det meste jeg som er sjefen i forholdet, spesielt når det kommer til mat.

SAMSUNG CSC
Jeg har fetere sko enn Eirik, Peter og Frida til sammen.

Nå skal vi legge oss så vi kommer oss på jobb i morgen. Jeg skal åpne i morgen, og etter jobb skal Peter lage hjortebiff. Naaaaaaaaaaaaaaaaam. Og så skal vi passe en liten hund. Gleder meg mest til biff da. I stad var det en kunde som sa hun hadde lest bloggen min, haha, det er gøy! Hver gang noen sier de har lest bloggen min, så svarer jeg bare "var det gøy?". Vet ikke hva annet jeg skal spørre egentlig. Naattaa

sandra

02.07.2017 kl. 02:23
Kos deg :)

ICT

02.07.2017 kl. 02:25
sandra: Du også :-)
ICT

Jeg er introvert, men sosial. Jeg liker det trygt og stabilt, men elsker forandringer. Jeg synes dyr er søte, men er ingen dyreelsker. Jeg elsker mat, men misliker lutefisk. Jeg er 25 år gammel, men både 14 og 90 til sinns. Jeg er glad i meg selv annen hver time, og hater meg selv annen hver time. Jeg liker å lese, men fullfører (nesten) aldri en hel bok. Jeg er urban, men skulle ønske at jeg bodde på en øy som i serien Lost. Jeg er blid, omtenksom, har en forferdelig latter og gjør altfor mange feil som jeg aldri lærer av.

Search

Bloggdesign

hits