IDYLLISK HAGE

  • 02.07.2017, 16:20

Hallaa. Nå har jeg komt meg hjem etter endt arbeidsdag. Var mange engelskmenn på kaffe og kaker i dag, kjempekoselig! De sier jo "thank you" tre ganger i én setning :-D Sånn som samtalen under bildet her. Litt overdrevet, men det er nesten sånn altså! Synes det er så koselig, haha!

SAMSUNG CSC

Meg: Here's your toast!
Engelskmenn: Thank you so much. Thank you. thank you.
Meg: You're welcome, enjoy!
Engelskmenn: Yes, thank you so much.
Meg: Thank you.
Engelskmenn: Thank you.
Meg: *vet ikke hva jeg skal si lenger så jeg bare gliser*
Engelskmenn: Thank you thank you.

SAMSUNG CSC

Her om dagen var vi i hagen til Frida og drakk rødvin. Måtte selvfølgelig knipse litt bilder rundt om kring. Bildet ovenfor minner meg om maleriet av Claude Monet. Ganske kult. Prøver å ta så gode bilder jeg kan, men jeg har sykt masse å lære, og så gidder jeg ikke å sette meg inn i alt på én gang. Best å ta steg for steg.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

I dag skal Peter ordne hjortebiff til middag. Ikke nok med dét: da jeg kom hjem fra jobb i stad hadde han rydda, støvsugd, vaska OG bretta på plass rene klær! Han er jo helt konge han der.

Sandra Marie

02.07.2017 kl. 16:52
nydelige bilder :)

ICT

02.07.2017 kl. 16:53
Sandra Marie: Takk for det :-)

Lilli

02.07.2017 kl. 23:11
Så fine bilder :)

ICT

02.07.2017 kl. 23:47
Lilli: Tusen takk :-D

Rikke

04.07.2017 kl. 12:52
Så fine bilder :)
ICT

Jeg er introvert, men sosial. Jeg liker det trygt og stabilt, men elsker forandringer. Jeg synes dyr er søte, men er ingen dyreelsker. Jeg elsker mat, men misliker lutefisk. Jeg er 25 år gammel, men både 14 og 90 til sinns. Jeg er glad i meg selv annen hver time, og hater meg selv annen hver time. Jeg liker å lese, men fullfører (nesten) aldri en hel bok. Jeg er urban, men skulle ønske at jeg bodde på en øy som i serien Lost. Jeg er blid, omtenksom, har en forferdelig latter og gjør altfor mange feil som jeg aldri lærer av.

Search

Bloggdesign

hits