DIETT OG DRESSMANN-SERIER

  • 03.07.2017, 00:15

Det ble visst ikke noe hjortebiff på oss i kveld, da vi begge sovna på sofaen i seks-tiden og ikke våkna før halv åtte. Sånn kan det gikk. Da vi våknet var det bare å dra på et etterlengtet besøk hos Tomine og Terje. Plutselig var det lenge siden sist. T&T diska opp med godteri, pepsimax og annen snadder, men jeg er på diett så jeg satt der bare med kyllingen min, haha! Peter fikk lov til å kose seg ekstra, pluss at godteri lager fine farger på bilder ;-)

SAMSUNG CSC

Kosa meg heller med en kopp mango-te. Er ikke så glad i te egentlig, men men. Vi så et par episoder av White Collar som Peter og jeg så første episode av for et halvt år siden, og så glemte vi å fortsette til andre episode. Morsom serie. Men Suits er enda mer awesome, hvis jeg skal anbefale en "dressmann-serie".

SAMSUNG CSC

Tomine: Skal du ta bilde av de daude blomstene der?
Meg: Eeehm.. Ja? Eller kan jeg ikke legge de ut på bloggen?
Tomine: Joda, kjør på.

SAMSUNG CSC
T&T søtnoser!

Nå er det natta. Sov godt, alle mann!

Sandra Marie

03.07.2017 kl. 00:22
Sovnet på sofaen selv:p ha en god natt<3

elisebr

03.07.2017 kl. 18:07
Så nydelige bilder og så koselig! :)
ICT

Jeg er introvert, men sosial. Jeg liker det trygt og stabilt, men elsker forandringer. Jeg synes dyr er søte, men er ingen dyreelsker. Jeg elsker mat, men misliker lutefisk. Jeg er 25 år gammel, men både 14 og 90 til sinns. Jeg er glad i meg selv annen hver time, og hater meg selv annen hver time. Jeg liker å lese, men fullfører (nesten) aldri en hel bok. Jeg er urban, men skulle ønske at jeg bodde på en øy som i serien Lost. Jeg er blid, omtenksom, har en forferdelig latter og gjør altfor mange feil som jeg aldri lærer av.

Search

Bloggdesign

hits