ICT | Blogger - Vegan lifestyle

HVIS JEG HADDE EGEN RESTAURANT

  • 03.07.2017 kl.17:57

Hallo hallo, hvordan står det til? Bare bra? Hehe. Det der var en sang btw, for dere som ikke har hørt den. Oookej, nettopp ferdig på jobb, eller, først måtte jeg seff spise, og det ble scampi med julienne av squash og gulrot med fiskesaus. Nam nam. Den selges normalt med tagliatelle også, men magen min er på skikkelig bærtur, så jeg dropper pasta i noen dager. Blir jo helt murstein i magen.

SAMSUNG CSC

Stakk innom butikken en tur og kjøpte masse godt, blant annet laks, cottage cheese og fryste bær. Gleder meg til kveldsmat. Peter er i dusjen i skrivende stund, og straks er det min tur, før vi stikker på taco-middag hos T&T. Det blir kos! Tomine syntes kameraet mitt tok litt blurry bilder i går, og det er jo fordi det er vanskelig å få gode bilder når det er for mørkt (vet ikke om det er vanskelig sånn egentlig, men for oss hobbyfotografer/amatører så er det dét..), såå! Nå har jeg funnet fram blitzen til kameraet. Har aldri brukt blitz på dette kameraet før. Misliker blitz, faktisk, men blir det bedre bilder i mørket uten å glinse til trynet på folk så er det gull verdt.

SAMSUNG CSC

I kveld blir det altså taco, og i morgen skal vi spandere hjortebiff på dem :-D Nå har vi utsatt den hjorten litt for lenge synes jeg. Nam nam. Herregud, hvis jeg noen gang har en egen restaurant eller kafé (ikke at det er et ønske) så må den nesten hete Nam Nam. Iris Nam Nam. Hehe. Ha en fin dag folk!

3 Kommentarer

Rikke

04.07.2017 kl. 12:46
Nam, dette så godt! :)

annielistic

05.07.2017 kl. 12:34
Hvilket kamera bruker du? Tips når bildene blir mørke har jeg hvis du bruker systemkamera :) Mye greier på youtube man kan lære av også, men det visste du sikkert :D

ICT

05.07.2017 kl. 15:46
annielistic: Jeg bruker samsung nx300. Skal sjekke ut YouTube snart, har ikke giddi det enda hehe! Så langt har jeg bare testa alle funksjoner og prøvd å forstå dem

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits