ICT | Blogger - Vegan lifestyle

TACOMANDAG PÅ "DIETT"

  • 03.07.2017 kl.23:23

Mens alle andre må vente helt til freeedag for å spise taco, tar vi den akkurat når det passer oss! Selv spiste jeg to greit store taco-salater. Når man spiser sunt kan man spise enda mer uten dårlig samvittighet (ikke at jeg spiser noe mindre i de dårlige periodene).... Grunnen til diett er forresten at jeg vil skjerpe meg på all dritten jeg spiser, og fordi jeg har hatt veldig dårlig energi i det siste. Vanskelig å stå opp, vanskelig å være meg selv (typ duracell-kanin). Jeg føler at jeg bare har gått rundt som en zombie de siste ukene. Har vært enda verre på diett (to dager nå), men det er fordi jeg har kutta ut sukker og diverse, og da får man jo vondt i hodet og alt det der siden kroppen ikke får det den er vandt med. Men om noen dager er jeg nok i awesome form!

SAMSUNG CSC

Tok som vanlig bilde av tacolefsa til Tomine siden hun lager den mye bedre enn meg. Er så flink med farger vettuuuu! Et must i taco-salat heretter er avokado. Avokado, kjøttdeig og rømme kunne jeg maula alene. Nam nam!

SAMSUNG CSC
Guttaboys in love with hverandre og with their food.

Siden vi spiste ganske tidlig hadde ikke sønnen i huset lagt seg enda. See så fornøyd og klar han var for tacomandag! True blanding av sin mor og far.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Etter middag og to episoder White Collar dro jeg ned på jobb for å ordne med fakturaer og diverse. Var så mange kunder tidligere i dag at jeg valgte å utsette det til kveld :-D Gøy gøy. Liker best å gjøre sånne ting når jeg ikke kan bli distrahert, for jeg er jo så innmari lett å vippe av pinnen!

Nå skal jeg spise kveldsmat mens Peter spiller et eller annet romvesen-skytespill, og så tar vi nok kvelden tenker jeg! I morgen har jeg faktisk fri, og da må jeg først levere en klokke på reperasjon, og så planlegger jeg å kjøpe kaffe på Vertshuset og besøke Emelie på jobben hennes :-D Tjohei.

4 Kommentarer

Sandra Marie

03.07.2017 kl. 23:44
så godt ut :-D

Peter

04.07.2017 kl. 00:52
Det heite Destiny takk!😊

Rikke

04.07.2017 kl. 12:39
Nam, taco er godt! Uansett dag ;)

ICT

04.07.2017 kl. 12:54
Rikke: Enig!

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits