ICT | Blogger - Vegan lifestyle

KLEINE KAFÉ-BLOGGERE

  • 04.07.2017 kl.13:30

Dagen startet lovende med sol i ansiktet, våknet av meg selv en time før vekkerklokka ringte. Kan ikke si at jeg våknet hundre prosent, da jeg klarte å facecall'e sjefen i halvsøvne. Fikk så pækker'n da jeg forstod hva som skjedde at jeg skrudde av mobilen, haha! At det går an. Jeg var visst såpass i søvne at jeg ikke klarte å legge på.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Siden været så pent ut da jeg var hjemme, tok jeg på meg kjole og tenkte jeg kunne tæne i teltet på jobb, men nå er det for det meste overskyet og surt. Da jeg kom til sentrum leverte jeg først klokka til Peter på reperasjon, før jeg tuslet bort på Vertshuset og bestilte meg omelett og americano :-) Frokosten sin det.

SAMSUNG CSC

Tomine kom og spiste frokost/lunch med meg. Koselig. Takket være henne ble det bilder av meg også, heheh. Når Tomine er ferdig på jobb skal vi kjøpe med oss verdens beste kaffe (Zoegas) og tusle bort på jobben til Emelie og catche opp. Gleder meg. Hvis jeg husker riktig skal Emelie ha en enkel latte med vaniljesirup og litt krem. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Føler meg som en skikkelig Kafé-bloggberte her jeg sitter. Husker for noen år siden da det var in å sitte på kafé og blogge. Plutselig var det ikke "det store" lenger, for da kom cupcakes og tok over pc-skjermene, og man trengte ikke sitte på kafé. Jeg hata navnet cupcakes. Hvorfor ikke bare si muffins med glasur liksom?

Satt for meg selv oppi teltet først, men nå har jeg flyttet meg inn for å se hvordan bildene ble etter redigering, og fordi det er kaldt ute. Er litt kleint når det er så mange kunder rundt her, men men, blågglaaaif is the shiiiet.

SAMSUNG CSC

Avslutter med å gratulere onkel Roger med dagen! Hipp hipp hurra! Håper dere alle får en finfin dag :-D

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits