ICT | Blogger - Vegan lifestyle

VENNETID OG VENNEMIDDAG

  • 05.07.2017 kl.22:57

Hei! Jeg har jo ikke blogget i hele dag. Overraskende altså. Har bare hengt på jobben etter at jeg var ferdig, hvor Elisabeth, Frida og jeg hang opp party-ting her og der. Ble litt hygge og stemning da. Lørdag blir det ekstra moro! Kommer et innlegg om det i morgen.

SAMSUNG CSC

Etter at Tomine og jeg overrasket Emelie på jobben hennes med kaffe i går, ble jeg med Emelie og Alex bort på Isehaug for å drikke kaffe. Jeg klarte selvfølgelig ikke å la vær å kjøpe mat, så det ble en Gyros på meg, uten brød og chips vel å merke. Hehe.

SAMSUNG CSC

Da klokka slo fire kjørte vi videre bort på Coopen for å kjøpe middag, og etter at jeg var ferdig med å handle og hadde kjørt helt hjem - kom jeg på at jeg glemte å si hadet. Haha, så grei er jeg! Var veldig koselig å være på kafé sammen da, og vi får prøve å catche oftere.

SAMSUNG CSC

Senere på kvelden tok Peter og jeg med oss hjortebiff opp til Tomine og Terje. De ble helt imponert over kokkeskillsa til Peter. Noe av det beste de hadde smakt. Det var nesten så jeg ble misunnelig vettu! Hadde tenkt å si at det var jeg som foreslo rotgrønnsakene, bare for å bevise at jeg også kan lage mat, men jeg lot det være Peter sin kveld i går. (Hehe)

SAMSUNG CSC

Haha, og så var det så sykt gøy da Peter tok header-bilder av meg - for midt oppi det hele kom Tomine og Timian tuslende forbi i gangen, og da måtte jeg knipse noen bilder av dem også. Så kom Peter og ville være med på bildet. Man ser veldig godt at Tomine er ukomfortabel til tusen, Timian synes det er dritmorsomt, og Peter ser bare veldig fornøyd ut som om han endelig har fått familien han alltid har ønsket seg. Ler meg ihjel.

SAMSUNG CSC

Søren, nå kom jeg på at jeg kjøpte en katteleke på kjøp- og salgsida, og så glemte jeg å hente den i dag og. Håper selgeren har tålmodighet. Anyways, i dag har jeg hengt på jobb i hundrede og førti timer, så nå må jeg spise kveldsmat og legge meg. Jeg gikk hele veien hjem i kveld, my gaaad, er dere klar over hvor langt det er? Bare 25 minutter. Men de trengtes altså, for jeg drakk en drink full av karbohydrater. This butt is gonna stay young.
 

2 Kommentarer

Sandra Marie

06.07.2017 kl. 01:20
Så hyggelig :)

Camilla Heindorf

07.07.2017 kl. 00:35
Ser kjempe koselig ut:)

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits