ICT | Blogger - Vegan lifestyle

HJORTEMIDDAG OG FLEKK BAK PÅ ROMPA

  • 07.07.2017 kl.01:06

Klokka sju i dag stakk vi til Tomine og Terje med enda en runde hjortemiddag. Tirsdag hadde vi rotgrønnsaker og fløtegratinerte poteter som tilbehør, men i dag valgte vi asparges og søtpotetmos. Sykt snadder.SAMSUNG CSC

Jeg bør vel egentlig sove asaaap, men har lyst til å dele dagens bilder først. Ble litt overtid på jobb i dag, og rett etter jobb kosa jeg meg med en aspargessuppe og americano, før jeg kjørte bort på klessjappa og bytta en bukse. Det var en flekk bak på rompa, og jeg skal love dere at den derre flekken kom ikke fra meg! Det er buksa jeg har på meg på bildet under her. Elsker disse i både bukse, capri, shorts og skjørt. Hekta!

SAMSUNG CSC
Noen må ta etterveksten snart...

Vi ble psychomette hele gjengen, men trøkka i oss norske jordbær med vaniljesaus likevel. Det var maaagisk å smake norske jordbær igjen! Ingen jordbær slår norske jordbær ass. 

SAMSUNG CSC

Så bestemte vi oss for å dra hjem, men da jeg dro innom Vertshuset for å hente en katteleke jeg hadde kjøpt på kjøp- og salgsida, satt Emelie, Alex og Arek der, så jeg spurta ut til bilen igjen og drooo Peter inn så vi kunne menge oss litt med folket. Det ble to gode te'er på meg!

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Brainiac Iris så selvfølgelig ikke at te'en hadde havna under glasset, så millioner dråper rant rett ned i fanget mens jeg drakk, på den ny buksa. I love it. Grandma's fruitgarden vettuu! Etter kort tid kom det flere folk, og alle ville være med på bilde (veldig koselig synes jeg) så bartenderen fikk æren av å ta bilder av oss :-D

SAMSUNG CSC
Kaller oss bare NWA

SAMSUNG CSC

Da resten av folka skulle gå bar til bar, dro Peter og jeg hjem. Katta ble forresten veldig glad for leka! Han har faktisk ikke en eneste leke fra før. Dårlig katte-eier er jeg. Neida. Nå tar jeg kvelden. God natt alle mann!

4 Kommentarer

Hege Kristin

07.07.2017 kl. 01:17
så koselig! <3

Laurie Deline

07.07.2017 kl. 04:49
Kos😊 Så god mat!!

Lotta Salbuvik

07.07.2017 kl. 18:50
Det så godt ut! nam!

elisebr

09.07.2017 kl. 15:52
Så mye god mat! :)

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits