ICT | Blogger - Vegan lifestyle

HVA KAN HOLDE DEG VÅKEN OM NATTA?

  • 07.07.2017 kl.22:30

God kveld, dere! Denne sløve, tunge, deprimerende, pissregnfulle dagen startet med en koselig dag på jobb, før jeg bare ble heeelt sinnsykt trøtt og ikke gadd noe som helst. Nå står det squash-lasagne i ovnen som jeg faktisk orka å skjære opp løk og squash til, men ikke mer enn det ass. Skulle egentlig hjelpe til med resten av pyntingen til Hawaii-festen, men jeg ble bare sittende å glo i min egen verden.Siden formen har vært så lame og jeg ikke har orka å ta bilder en gang, kjører jeg i gang med å svare på 24 fantastiske spørsmål.

1. Siste du drakk? Americano.

2. Stjernetegn? Hestemann med pil og bue.

3. Når står du opp i hverdagen? På gode dager står jeg opp 6-7. På trøtte dager står jeg opp 30 minutter før jobb. Halv åtte cirka.

4. Og i helgene? Da tar jeg igjen tapt søvn, eller har vekkerklokka på 11. Våkner som regel av meg selv lenge før 11. Og plutselig en gang i blant våkner jeg klokka tre på dagen og lurer på hvem jeg er. Og med helg så mener jeg de to dagene jeg har fri. Det kan være vanlig helg, eller det kan være tirsdag og onsdag.5. Favorittsang akkurat nå? Har fått dilla på Metallica med The unforgiven. Skal se de på konsert i Oslo neste år og gleder meg så syyyyykt. Etter det har jeg ikke mer å oppnå. Neida.

6. Har du tattoveringer? Sparte masse penger til sleeve langs armen for mange år siden, men plutselig brukte jeg pengene på noe annet, og plutselig gikk gavekortet med 500 kroner til tattoo ut på dato. Så satt jeg der uten tatovering da. Veldig glad for det i dag. Er redd jeg hadde blitt drittlei min egen kroppskunst for så å skjære av meg en kroppsdel eller to :-)

7. Hva var det siste du spiste? Yoplait-yoghurt med bringebærsmak.

8. En hemmelighet om deg? Jeg hadde en trang til å fange katter da jeg var liten :'(

9. Har du noen gang vært forelsket? Sikkert en million ganger.10. Hvilken farge er det på tannbørsten din? Jeg har brukt den tannbørsta i sikkert 3 uker, men jeg klarer ikke å huske hvilken farge den har. Alt er så på autopilot om kvelden og mårran.

11. Hva hører du på akkurat nå? En merkelig lyd av en kjøkkenvifte.

12. Er det noen du savner? Familien min i Larvik og Brumunddal. Skulle ønske jeg kunne samle dem alle i Stryn, haha.

13. Favoritt-quote? I walk around like everything is fine, but deep down inside my shoe, my sock is sliding off.

14. Høy eller lav musikk? Skal jeg vaske hus, kjøre bil eller være på fest og den slags liker jeg høy musikk. Når jeg må konsentrere meg om noe for å ikke gjøre feil (for eksempel kjøre i sentrum, betale regninger eller skrive blogg) liker jeg lav og behagelig musikk.

15. Hvor drar du når du er trist? Jeg drar inn i min egen boble hvor jeg ikke skjønner meningen med livet, og så plutselig kommer det en ny tanke hvor jeg tror jeg skjønner meningen med livet, og vips er jeg back on track igjen.

SAMSUNG CSC

16. Favorittfarge? Gul og grønn. Men ikke på ting, bare som... farge. På interiør liker jeg mer hvitt, beige og blått og sånt. Kunne for eksempel aldri hatt en gul eller grønn bil. Skal aldri si aldri. En dag må jeg kanskje ha en gul eller grønn bil. Samme for meg egentlig.

17. Hvem snakket du med sist? Bortsett fra Peter som er i samme rom, var den siste personen Elisabeth, da jeg beklaget at jeg ikke orka å hjelpe til med party-pyntingen, hehe snill.

18. Hva ønsker du deg mest akkurat nå? Bare å vinne i lotto sånn at jeg kan kjøpe akkurat de møblene jeg vil til den nye leiligheten :-) :-) 

19. Hva var det siste du kjøpte? Kjøttdeig, laks og kyllingfilét til kun 25 kroner pakka! I dag likte jeg Bunnpris.

20. Hva står det på den siste sms'en du sendte? Kommer du innom Vertshuset og plukker meg opp når du er i Stryn?

21. Hva skal du gjøre i helgen? Jeg skal på hawaii-fest i morgen! Wuhuu, gleder meg. Har til og med fått meg ny favorittdrink: grønn te med captain morgan og honning. Nam!

SAMSUNG CSC

22. Drømmereisemål? London, Dublin eller Gran Canaria. Haha.

23. Hvordan er du som venn? Jeg vet egentlig ikke. Det er jo ikke alltid jeg gidder å henge med folk, så sånn sett er jeg vel en dårlig venn, men jeg er veldig glad i de og bryr meg uansett. Det er vanskelig for meg å bli 100 prosent med noen, og har for det meste bare bekjente, men det er sånn jeg liker det også, sånn at jeg ikke må knytte meg 100 prosent liksom. Haha, så teit. Konklusjon: det er vanskelig for meg å knytte meg til folk, mest sannsynlig fordi jeg ikke vil - eller tør. Vet ikke.

24. Hva kan holde deg våken om natta? Livet og døden, stjerner og solsystemer, sorte hull og dimensjoner, hva jeg skal spise til frokost osv.

25. Hvem i Kardashian-klanen er du? Jeg har ikke sett mer enn 2 episoder av det til sammen, så jeg kjenner ikke folka godt nok. Jeg svarer Robert Kardashian.

22. Hvilken TV-serie følger du med på nå? Venter spent på Game of Thrones <3

23. Hvilken bok leste du sist? Hjernen er stjernen.

SAMSUNG CSC

24: Hva skal du gjøre når du er ferdig med dette innlegget? Se American Heist sammen med Peter, mens jeg prøver å ikke sovne på sofaen. Håper filmen er bra.

3 Kommentarer

Stella

07.07.2017 kl. 22:39
Kule svar. ✌️

Sima Sophian

07.07.2017 kl. 22:41
Morsomt innlegg! :D

Outdoorkidz

08.07.2017 kl. 00:36
Lykke til på Hawaifest! Hadde trengt en selv ;)

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits