ICT | Blogger - Vegan lifestyle

SUNNERE LIVSSTIL FRA OG MED I GÅR

  • 11.07.2017 kl.00:08

SAMSUNG CSC
Tenk å ha så mange fine jenter på en arbeidsplass da hææ

Heeei og beklager fraværet. På lørdag var jeg på Hawaii-fest, og etter det har jeg egentlig bare gravd meg ned i skam (da snakker jeg ikke om TV-serien), bortsett fra å være på jobb da. Så nå har jeg bestemt meg atter en gang for å bli avholds. Peter tror ikke noe på meg, men jeg skal bevise det jeg! Nå har jeg gått på lavkarbo og vært uten sukker og brus siden 1. juli, (bortsett fra alkohol da, haha) så da kan jeg like greit utfordre meg med alkoholen også. Jeg er så eeeevig lei den bedritne følelsen dagen derpå, pluss at det føles som at flere dager med sunt kosthold bare blir kasta ut vinduet. Men misforstå meg riktig, det var en utrolig morsom kveld! Fram til blackout i alle fall.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC
DJ Flamingo!

SAMSUNG CSC
Frida med beste kostyme!

SAMSUNG CSC

Alt i alt en super kveld. Peter og jeg passer faktisk hus og katt og skal gjøre det i to uker, men på en eller annen måte våkna jeg hjemme på egen sofa og skjønte ikke noe som helst. Flink huspasser! Så nå ser jeg virkelig fram til en ren og sunn framtid. Og jeg mener det. Helt seriøst. Jeg skal bli en kjedelig prippen avholdspike, og jeg skal eie det ass.

3 Kommentarer

liksomfruen

11.07.2017 kl. 00:33
Hehe, vi har vel alle vært der ;)

Du er vel sikkert klar over at man tåler MYE midre alkohol når man går på lavkarbo?!

I mitt tilfelle er det enormt mye mindre, noe som resulterer i en mye verre tid i etterkant hehe

Å gang på gang, "aldri mer " utalelser! ;)

Så ut til å være en artig kveld i alle fall :)

ICT

11.07.2017 kl. 00:52
liksomfruen:oi, det var jeg faktisk ikke klar over! Haha Huff. Men jeg vil virkelig slutte med alkohol. Lære meg å ha det gøy uten ;D

Sov godt!

Lilli

11.07.2017 kl. 18:37
Fine bilder :)

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits