ICT | Blogger - Vegan lifestyle

FØLER ALLE GÅR RUNDT OG FASTER

  • 11.07.2017 kl.12:24

Sola stråler på skyfri himmel enn så lenge, så jeg hoppet like greit inn i bikini og tok frokosten ute. Jeg hadde klart å pakke med meg bare bikini-underdeler, og ikke overdeler, så da bruker jeg skjørtet mitt som overdel. Må være litt kreativ noen ganger. Føler det er litt drøyt å sitte ute i hagen med kun nipple covers liksom. 

SAMSUNG CSC

Til frokost ble det cottage cheese med yoplait-yoghurt og bringebær fra Innvik kjøpt på Rema. Så vet dere det heehee. Egentlig skulle jeg bestille kjøkkenbenk akkurat nå, men så ligger selvfølgelig alle bestillingsnummerene fra IKEA hjemme i egen stue, pluss at Peter har bilen min på jobb i dag. Men det kan hende jeg gidder å gå hele veien hjem. For mine korte ben tar det vel en time. Ja vet dere hva, jeg skal gå. Jeg som skal være så sunn og holde meg unna alkohol og alt det der, burde jo klare å gå litt.

SAMSUNG CSC

Ellers var det en leser som kommenterte i går at når man går på lavkarbo så tåler man MYE mindre alkohol. Det hadde jeg faktisk ikke peiling på, så det er jo ikke såå rart at helgen gikk så over styr som det gjorde. Ikke at jeg skal skylde på lavkarbo bare, for jeg har en tendens til å gå litt over styr fra før. Men da vet jeg i hvert fall at man skal være forsiktig med alkohol på lavkarbo. Og nå vet dere også det :-D

SAMSUNG CSC

Er det noen som har lavkarbo-kosthold lenger egentlig? Jeg føler alle går rundt og faster jeg. Det hadde i hvert fall ikke jeg klart, som må ha mat 24/7. Men men, man må jo finne ut hva man selv trives med. Nå ser jeg skyene kommer fram mer og mer, så jeg skal ta på meg flere klesplagg før jeg vandrer hjemover for å mate katta og hente kjøkkenbrosjyre. Shit, nå skjønte jeg at jeg må jo gå tilbake også! Herregud, blir to timers tur dette her da. Da skal jeg ta en pause på Stryn Kaffebar og Vertshus og spise suppe! Hejdå.

1 Kommentar

Rikke

11.07.2017 kl. 15:32
Jeg hadde nok ikke klart å faste eller gå på lavkarbo-diett :p ganske glad i det meste av mat (over middels glad i pasta :p), og må ha mat når jeg er sulten :) Spesielt nå som jeg er gravid :)

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits