ICT | Blogger - Vegan lifestyle

BEKYMRA FOR KATTA

  • 12.07.2017 kl.17:38

Nå har katta jeg passer vært borte siden i går tidlig, og det er ikke likt Trulte i det hele tatt. Eller, hun har vært borte i tre dager før, men da kom hun hjem med et stort bitt i ene poten og måtte til dyrlegen, så det er klart jeg er bekymra. Får bare krysse fingrene og håpe på det beste, så kommer hun sikkert hjem i fin form!

SAMSUNG CSC

Gulrotsuppa jeg laga i går ble faktisk veldig god. Ikke like god som Vertshuset sin, men den var god nok. Håper Peter blir fornøyd når han kommer hjem fra overtid. Hans mening er viktigst! Jeg prøver jo å få han med på lavkarbo, men han ser ikke så veldig imponert ut over alt det rare jeg serverer, haha! Før noen kommenterer at jeg spiser "feil lavkarbo", så vil jeg bare si at dette er "min lavkarbo" :-) Jeg vil ikke kutte ut rotgrønnsaker som gulrot osv, fordi det har masse god næring i seg i motsetning til hvete og sukker.

SAMSUNG CSC

Jeg har fortsatt på meg genseren fra jobb. Klarte å sprute kiwi-sirup da jeg laga is-te i stad. I tillegg hadde vi kunderush, så jeg kunne ikke forlate kassa og måtte stå der og ta bestillinger i sikkert 15 minutter med grønn sirup i halve trynet, haha. I løpet av snart to år i denne jobben har jeg ikke spruta sirup før nå. Trøster meg med at ei annen ansatt klarte det samme i går, og hun gikk rundt i to timer uten å vite at det var i ansiktet :-D 

SAMSUNG CSC

Da jeg laga gulrotsuppe i går gjorde jeg klart en chiapudding, så den gleder jeg meg til å spise snart. Liten dessert :-) I denne har jeg brukt en Yoplait-yoghurt, 2 ss chiafrø og en skvett fløte. Skal vel stå i kjøleskapet i 15 timer eller noe sånt, husker ikke, men det har den i hvert fall gjort til nå. Nam nam! Ellers skulle jeg egentlig møte ei venninne i kveld, men jeg måtte avlyse siden jeg er så bekymra for katta, og da orker jeg ikke andre ting når hodet mitt er et annet sted.

PS: Hvis noen i Stryn leser dette og har sett en grå liten pus (ikke fullvoksen) med rosa halsbånd, vennligst si i fra!

4 Kommentarer

Jannicke

12.07.2017 kl. 17:39
Så kjedelig med katten.. håper den kommer tilbake snart! :)

ICT

12.07.2017 kl. 17:40
Jannicke: Jaa, håper jeg også !

Malin H

12.07.2017 kl. 18:14
Krysser fingrene for at hun kommer hjem snart! :)

ICT

12.07.2017 kl. 18:28
Malin H: Tusen takk <3

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits