ICT | Blogger - Vegan lifestyle

EN GLEDENS DAG + MATTIPS!

  • 13.07.2017 kl.22:14

Puuuh nå er jeg sliten etter masse jobbing! Har vært insane masse folk på Vertshuset i dag :-D Ble litt overtid, så nå hviler jeg beina på en pute i sofaen. Var på jobb i to omganger, og da jeg kom hjem fra den første hadde Trulte kommet hjem! Jeg ble så glad at jeg ikke visste hvor jeg skulle gjøre av meg. Vet ikke hvor mange fine setninger jeg sa til henne som hun ikke forstod ass.

SAMSUNG CSC

Hun har vært skikkelig kosete siden hun kom hjem, og litt sliten, men ikke så sliten som jeg hadde forventa. Her lå hun som en slakt oppå Peter, hehe!

SAMSUNG CSC

En levende Trulte = en glad Iris. Ellers tenkte jeg å vise dere gårsdagens enkle snacks, og ikke minst dagens deilige mellommåltid. I går satte jeg meg godt til rette med ost (babybel), spekeskinke og jordbær:

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC
Ser ikke dette forfriskende ut så vet ikke jeg!

I dag har jeg ikke rukket å spise noe særlig, men når jeg først har spist så har det vært snadder, som vanlig! Det ble onvsstekt avokado med egg, etterfulgt av en god dessert av cottage cheese, hasselnøtter og kokte bringebær. Nam!

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Veldig godt. Avokadoen var bare litt for hard, men den var moden nok. Nå venter jeg på at Peter skal komme hjem sånn at vi kan begynne å se Peaky Blinders fra starten av. Peter har kommet til sesong 3, og jeg visste ikke at den serien fantes en gang! Nå har jeg sett litt av sesong 3, og jeg måå se alle!

4 Kommentarer

Estela

13.07.2017 kl. 22:44
Little kitty comeback to home?? 🤗😘

ICT

14.07.2017 kl. 00:54
Estela: yeees. ?????

Søtmonsen :))

14.07.2017 kl. 17:38
Aww :D For en skjønnis! <3 Bra hun har kommet hjem igjen ^^

ICT

14.07.2017 kl. 18:22
Søtmonsen ): Jaa ikke sant :-D <3

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits