AMAZING FISKEMÅLTID

  • 14.07.2017, 19:09

SAMSUNG CSC

God dag! Her stod jeg stolt og fornøyd etter et vellykket måltid. Jeg er så mett her jeg sitter at kosebuksa er ubehagelig rundt magen! Vi har nettopp spist en nydelig laksemiddag. Det beste av alt: Peter digga det! Det ble stekt laks med sellerirotpuré, smørdampa rosenkål og Sandefjordsmør (beste pulversausen til fisk). Så langt har jeg ikke funnet en stavmikser her i huset, så jeg jobba noe sykt med den puréen. Sikkert derfor jeg er så fornøyd, for ellers hadde jo middagen vært veldig enkel i seg selv.

SAMSUNG CSC
Haaaaaaalleluja sykt digg.

Peter er skikkelig gira på å dra på besøk til noen, men jeg orker ikke i dag ass. Jeg liker best å lade batteriene for meg selv, så han får stikke ut alene, og såå kan vi kose oss med Peaky Blinders og en deilig salat når han kommer hjem igjen. Fisk og salat. Nå slo det meg hvorfor han stikker av. Hehe. Sola skinner og det gjør meg veldig, veldig glad. Er dere klaaar over hvor dårlig sommer dette er!? Det har regna i sikkert tre uker, og det er så kaldt om mårran at en skulle trodd det var tidlig vår, OG, jeg har frysi om nettene to ganger denne uka. Skjønner ikke. Men nå skal jeg ikke klage til dere mer - nå skal jeg klage til Peter om hvor mett jeg er :-) :-) Ha en strålende kveld!

Mathias Folke Nordby

14.07.2017 kl. 19:20
fin blogg du har :)

ICT

14.07.2017 kl. 19:22
Mathias Folke Nordby: Tusen takk :-)

liksomfruen

15.07.2017 kl. 01:23
Det så nydelig ut! :)
ICT

Jeg er introvert, men sosial. Jeg liker det trygt og stabilt, men elsker forandringer. Jeg synes dyr er søte, men er ingen dyreelsker. Jeg elsker mat, men misliker lutefisk. Jeg er 25 år gammel, men både 14 og 90 til sinns. Jeg er glad i meg selv annen hver time, og hater meg selv annen hver time. Jeg liker å lese, men fullfører (nesten) aldri en hel bok. Jeg er urban, men skulle ønske at jeg bodde på en øy som i serien Lost. Jeg er blid, omtenksom, har en forferdelig latter og gjør altfor mange feil som jeg aldri lærer av.

Search

Bloggdesign

hits