ICT | Blogger - Vegan lifestyle

NYTT BLOGGDESIGN OG HEADER

  • 15.07.2017 kl.08:35

God morgen! Jeg kjøpte nytt design i går og er veldig fornøyd. Headeren har jeg laga selv, men selve designet er fra KvDesign (link nederst på bloggen). Jeg er forsatt ute etter "den perfekte header" og ikke et gammelt bilde, men jeg er for lat til en skikkelig fotoshoot, haha. Peter henta faktisk et mye bedre kamera i går, som jeg får låne av mammaen hans siden jeg skal være amatør-fotograf i et bryllup om et par helger. Så kaanskje vi kan dra ut en dag vi får tid og ta noen ordentlige bilder av meg. Hadde vært sweeeet.

SAMSUNG CSC
Gamle headeren.

Jeg er mest lik meg selv i den nye headeren. Typisk meg er etter-jobb-sminke og oppsatt hår, ikke helt babe med andre ord. Eller kanskje jeg bare føler det sånn siden etterveksten er altfor lang. Har sendt melding til frisøren og spurt om ledig time på neste fridag. Håååper det er ledig, for det er den eneste dagen som passer før bryllupet.

Ønsker dere en finfin dag :-) Dette er et forhåndspublisert innlegg, så mens dere leser dette er jeg på jobb med verdens kuleste kolleger <3
 

1 Kommentar

Jessica Kristiansen

15.07.2017 kl. 12:23
Det ble utrolig flott!

-Har forresten ukens blogg på bloggen min nå! Bli med om du vil :)

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits