ICT | Blogger - Vegan lifestyle

HVA ER I MATBOKSEN MIN?

  • 16.07.2017 kl.00:28

God midnatt, alle små og store! Jeg har vært på besøk hos søstra til Peter i hele dag, spist grillmat, sovet litt på hagesofaen, spist jordbær og kosa meg. Karene har gravd hull i bakken non stop siden klokka sju i dag tidlig. Pusser opp da vettuu. Jeg spiste så sinnsykt masse av den laksemiddagen i går (tok resten litt senere på kvelden), og i dag spiste jeg så siiinnsykt masse grillmat. Sånn er det med god mat altså. Et liv uten mat hadde vært boring as søren. Jeg elsker mat, utfordringer med mat, dietter, nye retter, nye smaker, alt. 

SAMSUNG CSC

I dag hadde jeg med meg niste på jobb! Ikke ofte man ser det ass. Er så fort gjort å bare kjøpe noe enkelt når man jobber oppi så masse mat, men i dag ble det altså medbrakt. Avokadoen skjærte jeg i biter og blandet inn i salaten så det ble krema. Ellers ser dere jo hva som er i salaten. Pluss chiafrø. De er ikke så synlige.

SAMSUNG CSC

Det var veldig godt med en frisk og lett lunch før kunderushet kom. Og så var det så fint vær tidligere på dagen, mens kunder og overnattings-gjester satt ute i sola og kosa seg med aftereight-mocca og kanelboller fra Geiranger, eller en digg frokost fra frokostmenyen vår. Koselig morgen! Etter at rushet hadde lagt seg litt satte jeg meg opp i teltet for å gå igjennom fakturaene som skal sendes. Nå er alt organisert og klart sånn at jeg vet hva jeg driver med når jeg skal sende dem. Er ikke barebare med det surrehuet her, hehe. Men det er gøy med noen små utfordringer og en litt annerledes jobb enn hva jeg er vandt med. Etter hvert gjør jeg det sikkert kjapt og selvsikkert.SAMSUNG CSC

Store, fine teltet vi har på jobb! Vi har beholdt litt av pynten fra Hawaiifesten. Litt ekstra sommerlig. Nå skal vi legge oss, så er det opp igjen for en ny dag i morgen tidlig. Begynner ikke på jobb før klokka 09, og det er igrunn ganske deilig for et "selvlært A-menneske" som meg, haha.

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits