ICT | Blogger - Vegan lifestyle

PENT PLAGG - DÅRLIG HÅRDAG

  • 16.07.2017 kl.20:56

Jeg er veldig glad i klær, men jeg kunne ikke gått med hva som helst bare fordi det er pent. Det er et must at det er komfortabelt å ha på seg. I fjor en gang hadde jeg på meg en veldig fin kjole i kongeblått, men den var så tight at jeg sendte den til fretex etter én gangs bruk. Fretex har egentlig fått veldig mye, enten det er klær jeg ikke føler meg komfortabel i eller at jeg bare er drittlei et plagg. Og hvis jeg er drittlei Peters plagg, haha.

SAMSUNG CSC

Som jeg har nevnt tidligere så har jeg et elsk for disse buksene for tiden. Jeg har to bukser, en kapri, et kjørt og en shorts i denne varianten, og det blir sikkert flere. Kollegene mine har også slike, og det er ikke så rart når de er så gode å jobbe i. Eneste problemet er at de ikke sitter så bra på meg, da jeg har jævlig kort kropp og selv om jeg velger den korte størrelsen så henger det på en måte litt under rompa på meg, haha. Men men, kort kropp er det siste jeg bryr meg om ass.

SAMSUNG CSC

Jeg har nettopp kommet hjem til huset jeg passer, etter å ha vært hjemme i mitt eget hjem og mata katta (nå holdt jeg på å skrive pappa lol) og før det var jeg en god time på besøk hos Olden Camping Gytri. Peter er fortsatt i Olden og graver gulv eller hva man sier. Nå har jeg huset for meg selv, Trulte stakk akkurat ut, og snart blir det kyllingwok til kvelds. Har til og med kjøpt kokosmelk! Da heter det kanskje ikke wok lenger...? Vettafæn.

SAMSUNG CSC
Braaaa hairday a! *skjulebilde av rompa*

Jeg får vel gå og skjære opp kyllingen. Haha, tenkte jeg skulle prøve å skrive et og et innlegg med hvert sitt tema, i stedenfor å komme med så mye crap på én gang, meeen jeg klarer alltid å skrive meg bort og bable om alt. 

3 Kommentarer

Fredrikke Gustavsen

16.07.2017 kl. 21:31
Åhh du er helt nyyydelig <3

Tiril Sørensen

16.07.2017 kl. 21:54
Fine deg! Synes buksen sitter bra på deg jeg, selv om du kanskje ikke føler det selv :-) Kan jeg få spørre hvor du har kjøpt den?

Ha en fortsatt fin søndag! :-)

ICT

16.07.2017 kl. 21:58
Tiril Sørensen: Oi, jeg glemte jo helt å nevne hvor den var kjøpt! Den er kjøpt på Upstairs i Stryn, av merket Only som selges på Vero Moda :-)

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits