DEN BESTE GULROTSUPPA

  • 16.07.2017, 23:03

Etter at jeg var ferdig på jobb i dag satte jeg meg ned med gulrotsuppe og et glass vann. Espresso hadde jeg fått nok av gjennom dagen. Visste ikke om jeg skulle være glad for nydelig mat, eller om jeg skulle være furten over at jeg ikke klarer å lage like god suppe. Var nok førstnevnte. Suppene på Vertshuset er alltid gode og laga fra bunnen av. Mine favoritter er gulrotsuppe og aspargessuppe. Den mest populære er indisk kyllingsuppe - og jeg forstår dem jeg, det er bare at jeg ikke er så fan av indisk lenger, da mora til eksen laga tandoori seks dager i uka. Anyways suppe på Vertshuset anbefales på det sterkeste :-)

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC
Gulrot- og ingefærsuppe

Herrefreeeed, hva slags bilder er det jeg tar!? De så da ikke slik ut før redigeringa... Hvert fall ikke på kamera.. Nei, jeg må nok begynne å bruke kameraet til mora til Peter fast, eller i hvert fall kjøpe nytt. Men som sagt: leilighet først. Nattaaa

Ida

17.07.2017 kl. 11:43
Nam til gulrotsuppe! :D Ha ein fin dag :)
ICT

Jeg er introvert, men sosial. Jeg liker det trygt og stabilt, men elsker forandringer. Jeg synes dyr er søte, men er ingen dyreelsker. Jeg elsker mat, men misliker lutefisk. Jeg er 25 år gammel, men både 14 og 90 til sinns. Jeg er glad i meg selv annen hver time, og hater meg selv annen hver time. Jeg liker å lese, men fullfører (nesten) aldri en hel bok. Jeg er urban, men skulle ønske at jeg bodde på en øy som i serien Lost. Jeg er blid, omtenksom, har en forferdelig latter og gjør altfor mange feil som jeg aldri lærer av.

Search

Bloggdesign

hits