VIL DERE SE EN GOD VEGETARSALAT?

  • 17.07.2017, 14:58

Nå er jeg hjemme igjen etter et par timer på jobb! Meldte meg frivillig til tjeneste da vi ventet hele 3 bussgrupper med turister på middag. Gikk strålende for seg det! Det ble ikke kylling i går likevel, da jeg kom på at jeg hadde jo spart salat i mange dager og måtte bruke det før det vissna blader og gudene vet hva. Peter kom hjem til en deilig salat, like skeptisk og fortvila som alltid.

Peter: Kan jeg ta spekeskinke oppi?
Meg: NEI. Gjør en innsats for å like maten som den er nå. Og du skal spise alt.

SAMSUNG CSC
Yesterday's supper

Jeg koooser meg med sunn mat, jeg! Maten smaker til og med bedre når jeg vet at den i tillegg er god for kroppen min. Jeg koser meg med junk også, men da er det kun på grunn av smak og blodsukkerstigningsrus, haha. I dag derimot blir det kylling med kokosmelk. Litt spent på den, men jeg tror det blir bra. Og det tror jeg faktisk Peter kommer til å like. Eller, han kommer til å savne ris, men det får han tåle. Han kan smugspise ris på jobb ;-)

SAMSUNG CSC

Jeg gleder meg som en kid til nytt kamera! Disse er dog tatt i mørket så jeg kan skylde litt på det, but still..

ICT

Jeg er introvert, men sosial. Jeg liker det trygt og stabilt, men elsker forandringer. Jeg synes dyr er søte, men er ingen dyreelsker. Jeg elsker mat, men misliker lutefisk. Jeg er 25 år gammel, men både 14 og 90 til sinns. Jeg er glad i meg selv annen hver time, og hater meg selv annen hver time. Jeg liker å lese, men fullfører (nesten) aldri en hel bok. Jeg er urban, men skulle ønske at jeg bodde på en øy som i serien Lost. Jeg er blid, omtenksom, har en forferdelig latter og gjør altfor mange feil som jeg aldri lærer av.

Search

Bloggdesign

hits