ICT | Blogger - Vegan lifestyle

OPPSKRIFT-MANDAG: Gratinert wok

  • 17.07.2017 kl.21:12

Endelig ble det kylling til middag, og det ble fantastisk godt. S godt at Peter sa til meg fr han dro p trening: "Iris, du spiser ikke en dritt mer, for dette skal jeg ha med p jobb i morgen". Pluss i koneboka :-D Planen var wok, men s kjpte jeg kokosmelk og planen ble plutselig kyllinggryte, og s fant jeg squash i kjleskapet og ost i fryseren - vips ble planen en helt annen, nemlig gratinert kyllingwok.

SAMSUNG CSC

Dette trenger du:
Strimlet kyllingfilt
En pakke fryste wokgrnnsaker
(skal jeg lage det igjen kommer jeg til kutte brokkoli, gullk, gulrot og paprika)
En pakke kokosmelk (jeg brukte Go Tan Asian Naturals)
2 stappa spiseskjeer gresk yoghurt
En god dose hakket ingefr
Krydder (jeg brukte Chili Explosion, kyllingkrydder, salt og pepper)
Squash
Revet ost

SAMSUNG CSC

Slik gjr du:
Stek kyllingbitene til det er gjennomstekt og putt i en kjele
Fres grnnsakene mens du hakker ingefr
Ha ingefren oppi woken
Fres til grnnsakene er varme, men fortsatt har tyggemotstand
Bland alt med kyllingen oppi kjelen
Krydre med nsket krydder
Hell i kokosmelken og kok opp
Rr inn gresk yoghurt
Hell alt i en ildfast form
Skjr squash i skiver og legg over
Str til slutt revet ost over
Jeg anbefaler masse ost, da jeg mtte ta p mer mens jeg spiste :-)

SAMSUNG CSC

Stekes i 10-15 minutter p 220 grader, men flg med! Etter steketiden kan du la den hvile i 5 minutter fr servering.

SAMSUNG CSC

Nam nam! Smaker sikkert like godt med flte hvis du ikke har kokosmelk, men kokosmelk gir en eksotisk piff :-)

1 Kommentar

Camilla Heindorf

19.07.2017 kl. 21:54
Ser kjempe godt ut:)

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits