ICT | Blogger - Vegan lifestyle

SPØKELSER OG NUTRILETTOVERDOSE

  • 18.07.2017 kl.08:19

Du vet du er gira på å få arbeid gjort når du står opp 5 om mårran, drar på jobb og sender fakturaer til klokka 7, hehe...! Vel vel, finitooo. Klokka 7 var jeg altså ferdig på jobb for i dag, og next venter husvasken hjemme i eget hjem. Hvis jeg orker så tar jeg husvasken i huset jeg passer også. Tviler på at det skjer i dag da. Men her er det ikke ille siden vi smårydder og tørker hele tiden. Hjemme derimot, sikkert helt nedstøva.

SAMSUNG CSC
Ikke bry dere om kaffeen som ser ut som te. Meg og kaffetraktere ass!

Nå skvatt jeg! Fløy en liten fugl i vinduet så det smalt. Og jeg er litt shaky rundt her fra før, for det spøker i huset vi passer. Det er ikke tull. Hører ofte skritt i gangen, og høye dunk fra andreetasjen. Så lenge det er dagslys er jeg fornøyd altså, men om kvelden tør jeg nesten ikke gå på do hvis ikke Peter er hjemme, haha! Er så redd for å se noe rett foran øynene. 

SAMSUNG CSC

Nok snakk om spøkelser og ting du mener ikke eksisterer: La oss nå snakke om mageproblemer! Jeg orka ikke lage sunne vafler til Peter i går, så jeg sa til han at vi kunne kose oss med litt nutrilett-sjokolade og en boks pepsimax hver i stedet, bare for å ha noe snacks til den nyeste episoden GoT. Han kom hjem med to esker nutrilett, en i karamell og en i peanøtt. Så måtte han kjøre avgårde igjen for et ærend, og på den tiden han var borte klarte jeg selvfølgelig å spise opp alt... Skrev til han at hvis han hadde lyst på sjokolade så måtte han kjøpe nye. Peter kom hjem med to nye esker, og jeg frotsa i meg én til selv om jeg var stappmett. Etter at Peter hadde spist ble han skikkelig dårlig i magen, og i morges etter jobb var jeg også skikkelig dårlig i magen. Aldri overspising av nutrilett igjen ass!

SAMSUNG CSC

Men så gjelder det å se det positive i ting da: Magekjør = rensekur = detox. Get the toxic shit out :-D Var veldig godt å komme hjem til en god og sunn forrett-frokost: chiapudding! Jeg er hekta. I dag med gresskarkjerner. Vi snakkes!

2 Kommentarer

Laurie Deline

18.07.2017 kl. 16:52
Haha sounds like me! Er så sykt lettskremt på natten..

ICT

18.07.2017 kl. 18:53
Laurie Deline: Det tror jeg vi er mange som er :-D

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits