ICT | Blogger - Vegan lifestyle

10 TING SOM GJØR MEG PINLIG BERØRT

  • 20.07.2017 kl.08:37

God morgen :-) Mens dere leser dette er jeg på jobb, og gleder meg sikkert som en guuuud til å komme hjem for å teste det nye kameraet, haha! Forhåndspublisert innlegg altså. Har skrevet ned 10 ting som gjør meg pinlig berørt, here we go:

1. Når jeg finner skrivefeil i min egen tekst lenge etter at jeg har publisert det.

2. Når verven bak i håret er synlig. Hater den altså. Jeg tar meg ofte i håret, og det er for å skjule verven best mulig med å spre håret hit og dit. Misliker sterkt når folk sitter eller står bak meg og vi er tvunget til å stå sånn en stund, haha!

SAMSUNG CSC

3. Når jeg får "stirr" på folk (at blikket fester seg en plass mens jeg er i en egen verden). Stakkars mennesker som oppdager at jeg stirrer og stirrer og stirrer som en psykopat. Jeg merker det jo ikke selv før jeg kommer tilbake til reality, haha, og det eeer så flaut!

4. Hvis jeg har folk på besøk og de ser alle selvhjelpsbøkene mine, heheh. Dagens tips: Ikke les selvhjelpsbøker for å bli et bedre menneske. Det ender bare med at du faktisk lærer noe, men samtidig blir femten ganger mer oppgitt over menneskeheten som gidder å gjøre så masse skade mot hverandre. Og nå ville en av selvhjelpsbøkene sagt: "jammen Iris, det er meningen at verden skal være sånn! Du kan ikke kontrollere noe. Slipp taket, og elsk alle som dem er".. Dilemma.

SAMSUNG CSC

5. Når Peter har hatt besøk og jeg ikke har fått rydda enda. "Shit, har de vært på besøk? I dag? Var de inne på badet? Du lukket vel soveromsdøra?"....

6. Når jeg tror at jeg faktisk sier noe smart og driter meg ut. Det er derfor jeg som regel har klovnemaska på og sier alt på nesten-tull, så har jeg hvert fall driti meg ut med vilje. Ooog det er vel også derfor mange tror at jeg er litt smådum og blond, men det skal jeg love dere at jeg ikke er. Har scoret høyt på alle IQ-testene jeg har tatt, så det så ;-)

SAMSUNG CSC

7. Når noen skal til å klemme meg og jeg blir stiv av skrekk og spærrer opp øynene, og de trekker seg i siste liten og alt blir kleint as fuck. Skjer ofte, jeg haaaater klemmer! Bortsett fra nær familie. Og Peter. Når vi er på vei til steder med folk som jeg føler forventer å få en hei-klem, da skal jeg love dere at hele turen går til å manne seg opp for klemmerunda! 

8. Dagen derpå. Jeg blir så flau, pinlig berørt og full av angst dagen derpå at en person som meg burde faktisk ikke drikke alkohol i det hele tatt. To øl er nok for at jeg skal føle meg som et idiotisk menneske i dagene som kommer. Rart.

SAMSUNG CSC

9. Når jeg skal fylle drivstoff og jeg parkerer med bensinluka mot feil side. Føler hele verden ler og at sjefen av bensinstasjonen legger ut overvåkningsvideoen på youtube.

10. Alle snakke- og hørefeila mine! På fjellturen i går sa jeg til Peter: "Det var digg å gå med sola mot ansiktet nå, for jeg har blitt iskald på framsiden av ryggen". Noen dager før var det ei ansatt som sa "Vet du hva Iris, i dag har jeg stilt så mange spørsmål som du har svart noe helt annet på", haha huff. Kunne vært politiker jeg :-D

Noen som kjenner seg igjen?

9 Kommentarer

Hege Kristin

20.07.2017 kl. 16:19
kjenner meg igjen i en del her ja :D

fint innlegg!

ICT

20.07.2017 kl. 18:34
Hege Kristin: Takk!

Maria

20.07.2017 kl. 17:58
hahaha.... Dette gjør jeg hele tiden. Veldig pinlig, men godt jeg ikke er den eneste. hahaha

ICT

20.07.2017 kl. 18:33
Maria: :-)

Elisa

20.07.2017 kl. 19:02
Haha! Kjente meg igjen i mye her, kanskje spesielt nummer 3, 5, 6, 7 :P

ICT

20.07.2017 kl. 19:14
Elisa: Haha bra :-D

Pantograf

20.07.2017 kl. 20:05
À pro pos selvhjelpsbøker: Har du hørt om han som gikk bort til disken i en bokhandel og spurte om hvor de hadde selvhjelpsbøker? Han fikk til svar at det kunne de ikke si, for det ville virke mot sin hensikt.

ICT

20.07.2017 kl. 20:06
Pantograf: Hahaha!

Ina

21.07.2017 kl. 10:12
"Kunne vært politiker" hahah, så sant!

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits