ICT | Blogger - Vegan lifestyle

BLODSUKKERET I SJAKK

  • 22.07.2017 kl.20:30

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fyttirakker'n, denne dagen har gått i ett. Det ble en laaaang vakt på meg i dag, men det føles godt! Tok til og med fotbad da jeg var ferdig på jobb, og nå sitter jeg oppi partyteltet og nyter fred og fuglekvitring. Har nettopp spist en saftig indrefilét med asparges og sopp, og venter på at Peter skal komme etter hvert og holde meg med selskap. Deilig dag med fantastisk sol!

Det er så gøy å kjøpe mat når man skal droppe potet, ris, pasta osv, haha. Når jeg tenker etter så gir det jo ikke noe spesiell smak akkurat, med mindre man har stekt potetene (nam) eller har saus på ris/pasta. At vi spiser det må vel være mest for tyggemotstanden sin del. Eller jeg vet ikke helt. Jo nå vet jeg det: jeg synes ofte at kjøtt/fugl/fisk kan være tørt (ikke tørt som en dårlig matlagings-jobb eller dårlig kjøtt, men bare tørt generelt for min gane, haha) og da synes jeg det er fint med ris eller potet som blander seg inn med kjøttet og løser det opp bedre i kjeften. Shit nå skravler jeg meg bort igjen. Uansett, i går kjøpte jeg "risotto med laks", men droppa risottoen. Det morsomste er at jeg ikke savner potet/ris/pasta en gang. Det må være en vanesak. Noen ganger har man jo cravings etter konsistensen på ting, ikke nødvendigvis smak..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå skal jeg i hvert fall slappe heeelt av, og så trenger jeg faktisk ikke stå opp før klokka 8 i morgen tidlig. Shit, føles som jeg skrev det i går, men det er allerede en uke siden sist søndag. Snart er sommer'n over, snart er jeg master barista, og snart er jeg 93 år gammel. 

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits