ICT | Blogger - Vegan lifestyle

TYPEN MÅTTE SOVE I BILEN I NATT

  • 23.07.2017 kl.22:27

Starter på overskriften med en gang! Da jeg var ferdig på jobb i går etter en laaang dag, stakk jeg rett hjem for å legge meg. Først kjørte jeg Peter på besøk hos en kollega av han hvor han skulle ta seg noen øl. Jeg dro hjem, tok noen bilder av beina mine og sovna sekundet etter. Våkna flere ganger i natt og la merke til at han ikke lå i senga. Da alarmen ringte i morges tenkte jeg at han måtte ligge på sofaen i stua siden han ikke ville vekke meg, men jeg stussa over at jeg ikke hørte noe snorking eller lyder, haha. Så stod jeg opp, fant han absolutt ingen steder og begynte å bli redd for at han hadde falt ut i elva på vei hjem fra sentrum. Jeg gikk i dusjen, barberte leggene, sminka meg og spiste en rask frokost. Da jeg skulle ut var døra låst, og det husker jeg at jeg tenkte på kvelden: "jeg må passe på å ikke låse, for Peter har sikkert ikke nøkkel, som vanlig". Da slo det meg at han sikkert sov i bilen. Sola stod allerede på full varme til at det var så tidlig om mårran, så nå bekymra jeg meg for at han sov i bilen med alle dører og vinduer lukket. Jeg sprang ut, og der var han! Sovende med én bildør åpen, og det ene beinet liggende utenfor bilen omtrent, haha! Så måtte jeg jo vekke han da, og beklage at jeg låste døra.... Hjalp han inn i huset så jeg endelig kunne kjøre til jobb :-D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Da jeg var ferdig på jobb i kveld satte jeg meg rett opp i teltet (sjokk) og spiste ertesuppe med beina høyt hevet. Peter ringte meg og sa at han hadde lyst på noe søtt og godt.

Peter: Men jeg har lyst på noe søtt...
Meg: Kjøp proteinpudding.
Peter: Neei... noe godt!
Meg: Kjøp frukt.
Peter: Hmmmm...

Så kom jeg hjem og her sitter vi med nøtter, blomkål, gulrøtter og dipp :-) Mangoen han kjøpte var for hard så den må vente. Peter kommer til å gå på veggen snart av godtestopp, men det får han bare tåle. Han er heldig som får drikke øl og pepsimax, hehe. Neida. Joda. Uansett, nå skal jeg slappe av maaaax og snart sove. Aller først: se ferdig film med Depp og Jolie!

1 Kommentar

Hege Kristin

23.07.2017 kl. 22:36
haha, det er lett å glemme xD

ønsker deg en fin kveld <3

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits