ICT | Blogger - Vegan lifestyle

DATE MED JON SNOW

  • 24.07.2017 kl.17:23

Jeeez, nå holder jeg på å spise opp en hel pose gresskarkjerner (eller gresskarnekjerner som jeg klarte å si til Peter i går), og jeg har allerede lempa i meg en annen type proteinpudding som jeg fant på Coop Extra. Den var digg ass! Tror den var bedre enn ProPud sin vaniljesmak, men ProPud sjokolade og karamell er amaaazing. Jeg har så sinnsykt cravings på proteinpudding for tiden, haha! Skulle nesten ikke gått an vettuu.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Nam nam: islatte på Vertshuset

Før jeg var på Coop Extra var jeg på jobb, og der var det fullt trøkk som vanlig! Trodde ikke at folk turte å gå ut etter tordenværet som var i natt, men der tok jeg feil. Tenk, dette er det første tordenværet jeg har vært vitne til i løpet av de to årene jeg har bodd i Stryn! Og det var crazy. Lå våken i sikkert to timer i natt og bare hørte på - og ikke minst bekymra meg for katta som var ute. Han kan jo ikke ha skjønt en dritt, for han har i hvert fall ikke vært vitne til et eneste tordenvær før, haha. Det starta allerede rundt elleve i går kveld, og det lynte og tordna fortsatt da jeg kjørte til jobb før 7 i morges! Det er lenge ass. Men nok tordenprat. Var da voldsomt til fascinasjon.

Jeg dro fra jobb egentlig for å starte husvasken her hjemme, men jeg kjenner at jeg fortsatt er sliten etter en sinnsykt bra og høyt-tempo-helg, så jeg skal bare slappe av fram til Hanne kommer på besøk for en date med meg og Jon Snow. Haha, jeg får høre noen ganger at jeg driver med slikt "klikkhoring", men jeg lager jo bare fengende overskrifter som passer med det jeg skriver...? Regner med at folk skjønner at jeg ikke skal på en ekte date med Jon Snow liksom. Det hadde jo tatt kaka.

1 Kommentar

Sandra Marie

28.07.2017 kl. 02:12
proteinpudding er så sykt digg, haha <3

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits