ICT | Blogger - Vegan lifestyle

VÅKNER AV KRAMPER

  • 25.07.2017 kl.19:57

God kveld :-) Ville bare innom og si hei før jeg skal jobbe litt med bryllupsforberedelser. Vi skal i bryllup på lørdag, så jeg må bli ferdig å skrive noe greier for Peter som skal være toastmaster, og så må jeg lage en type bordkort. Ikke sånn navnegreier liksom, men instagramopplegg. Blir sikkert kult!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Da jeg var ferdig på jobb i kveld måtte jeg bare prøve vår nye "dagens": Kalveentrecôte med rotgrønnsaker og plommesaus. Fantastisk! Følger også med amadinepoteter, men jeg valgte uten. Elsker rotgrønnsaker når det er stekt sammen sånn som dette. Har virkelig fått smaken for sellerirot, nam nam. Jeg har ikke telling på hvor mange espressoshotter jeg har slengt i meg i dag, men det ble i hvert fall en dobbel islatte på meg til slutt. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skulle egentlig opp til Tomine en tur for å se Titanic og slikt, men jeg må bare prioritere bryllupsgreier så jeg blir ferdig med det, og ikke minst den ***** klesvasken. Herregud, vi har aaaaltfor masse klær, spesielt Peter som får klær gratis fra alle kanter. I morgen skal han få gi 70% av klærna sine til Fretex. Samme skal jeg ass.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Bilen min <3

Men ja, over til overskriften... De siste åra har jeg noen ganger våkna om nettene med en vooooooond krampe i ene leggen, og jeg våkner jo i panikk og tror jeg har blodpropp vettu! Går over til slutt når jeg masserer alt jeg har og prøver å slappe av, men det er sykt vanskelig å slappe av når det gjør så vondt. I natt var det 20 ganger verre enn noen gang, da jeg våkna med kramper i begge leggene, i tillegg til at smerten strålte oppover låra. Jeg lå jo bare og sprella og masserte så hardt jeg kunne for at det skulle roe seg. Fy søren som jeg hater det. Hvorfor i alle dager skjer dette? Sykt noia, og verste smerten jeg vet om. Ville heller fått 50 vepsestikk, og vepsestikk begynner jeg å banne og grine av, så det er ille liksom. Tør nesten ikke å legge meg i kveld i fare for at det skjer igjen. På grunn av krampene i natt har jeg hatt skikkelig vondt bak på leggene i dag, kjennes ut som jeg har gått opp til Gryta 7 ganger. Men men, dritt skjer.

Dere får ha en fin kveld, så skal jeg fortsette å vaske klær og skrive greier for Peter. Kos kos!

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits