ICT | Blogger - Vegan lifestyle

FOR EI DRAMAQUEEN

  • 26.07.2017 kl.12:31

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Haha, at det går an sier jeg bare! Det er vel bare jeg som krabber bak en steam-ovn som det renner glovarmt vann fra. Først skrek jeg én gang fordi jeg skvatt og ikke skjønte noe som helst, så skrek jeg fordi det gjorde sykt vondt, og kasta meg bakover hvor Tomine stod. Hun var kjapp å dra genseren vekk fra ryggen min og hente en pose med isbiter. Først kjente jeg ingenting og trodde kanskje at that's it. Men så begynte smertehelvetet. Tomine henta salve og bandasje og full pakke, og så holdt jeg isbiter over ryggen en god stund. Gjør mildt sagt vondt uten is, men jeg klarte å kjøre hjem mens jeg banna for meg selv og satt helt oppi rattet.

Jeg turte ikke å se på ryggen før jeg så på kameraet etter å ha tatt bilder, haha! Var ikke så ille som jeg trodde. Det føles litt verre for å si det slik! Prøvde først å sove sånn at jeg får slappe av og ikke spenner kroppen så mye (sjefens råd), men jeg har egentlig fått min kvote søvn i natt, så det er vanskelig. Edit: Klarte å sovne rett etter jeg skrev innlegget, og har sovet i 3 timer, wuhuu! Skulle hatt pepsimax (også sjefens råd, haha!), men jeg får klare meg med vann, solsikkekjerner og paracett ;-) Sistnevnte har jeg egentlig slutta med, men jeg klarte ikke la vær nå ass! Det er kjedelig at jeg måtte dra fra jobb, men jeg klarer nesten ikke å bevege meg akkurat nå (har jo stivna helt), så intet valg. Ellers er det bare komisk. Vertshusets dramaqueen ass! Og så har jeg frisørtime i dag klokka seks, men nå vet jeg ikke om jeg kan :'( Klarer jo ikke å sitte to timer i en frisørstol med dette her! Får bare være stygg på håret i bryllup på lørdag da, haha. Dritt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så får vi satse på at det ikke blir blemmer! Er jo bare mild forbrenning. Fy søøøren andregrads og tredjegrads må gjøre vondt :-O Sender varme tanker til alle som brenner seg skikkelig. Jeg er vel heldig! Heldig dramaqueen.

2 Kommentarer

Hege Kristin

26.07.2017 kl. 20:37
uff, så kjedelig :/

Rikke

30.07.2017 kl. 22:31
Au, dette så ikke godt ut! Vondt å brenne seg! Håper det blir fort bra :)

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits