ICT | Blogger - Vegan lifestyle

EYEBROWS ON FLEEK ELLER HVA

  • 27.07.2017 kl.00:29

Det ble visst bittelitt blemmer på brannsåret, og sikkert verre i morgen, men det gjør heldigvis ikke så vondt lenger, og jeg har faktisk ikke tatt masse smertestillende heller :-D Det siste jeg gjorde var å smøre på smertestillende salve opp med Tomine. Jo og så smurte Peter meg med kokosolje da jeg kom hjem. Gjør nok susen det! Er spent på hvor stygt det ser ut i morgen, men jeg er ikke redd for at det skal gjøre vondt. Jobb vet jeg blir null problem!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg satt til og med i frisørstolen i 2 timer! Trodde ikke det kom til å gå ass, men jeg skulle til frisøren koste hva det koste ville. Smertefullt ja, men så verdt det. Nå er jeg klar for bryllup på lørdag, og håret mitt lukter såå godt, wuhuu.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Haha, dette bildet var egentlig ikke ment for bloggen. Skulle bare vise hvor kult kameraet mitt er, og så synes jeg bildet ble litt fint. Fint på en annerledes måte - sikkert fordi jeg ikke gjør meg til, men bare ser veldig stolt og fascinert ut, haha. Tomine driver og lærer seg bryn for tiden, så heretter skal jeg komme til henne for å tegne bryn sånn at hun får øvd seg litt, hehe! Jeg synes hun er dritflink allerede jeg. På bildet over ser dere "mine egne" bryn, altså sånn jeg tegner dem på en vanlig dag. Under her ser dere da hun var ferdig:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fint :-D On fleek eller hva man sier. Herlighet, jeg har egentlig lagt meg nå, men jeg kjenner det at jeg må stikke i dusjen før jeg skal legge meg godt ned i dyna. God natt!

1 Kommentar

Hege Kristin

27.07.2017 kl. 01:20
så fint :D

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits