BRYLLUPSFORBEREDELSER

  • 27.07.2017, 22:28

Herlighet, nå er det ikke lenge til bryllup (vi skal ikke gifte oss, men skal i bryllup på lørdag), og jeg skal gjøre ferdig de siste forberedelsene (instagramkort og forside til et hefte). Samtidig som jeg prøver å bli fornøyd med dette, tenker jeg i tillegg på mine ihjelnappede bryn og hvilken selvbruning jeg skal smøre meg med i kveld. Jeg må også huske å legge meg tidlig siden jeg skal på møte halv sju i morgen tidlig før jobb klokka sju. Jeg er allerede vippa av pinnen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Værsågod: et close up på store nesebor, rynker og gårsdagens dratt-rundt-om-kring-bryn. Just the way I am.

Etter jobb i dag spiste jeg en deilig cæsarsalat uten bacon og krutonger, før jeg henta Peter og vi kjørte på besøk hos tante Kristin og onkel Roger. De var i full sving på campingen (Olden Camping Gytri), så egentlig hang vi bare oppi huset deres mens de var på jobb, og forsynte oss av maten i kjøleskapet. Jeg fant en boks med hjemmelaga pesto og klarte ikke stoppe før den var tom. Jaja.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Americano <3

Jeg må bare vise dere utsikten fra huset til tante og onkel. Fantastisk! Tenk å stå opp til denne utsikten hver eneste dag, sitte ved kjøkkenbordet, drikke kaffe og tenke over den kommende dagen! Tror jeg skal klistre opp et bilde av utsikten på en hel vegg i den nye leiligheten, så kan jeg stå opp på samme måte hver dag. Heehe.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Shit, jeg glemte at jeg holder på å farge bryna. Må gå og skylle av fargen! Ha en fin kveld og god natt :-)

Jannicke Elnæs

27.07.2017 kl. 22:35
så gøy at du skal lage det :D

Victoria Larsen

28.07.2017 kl. 00:56
Så kjekt! :)

Hege Kristin

28.07.2017 kl. 16:42
alltid koselig med bryllup! :D

Rikke

30.07.2017 kl. 22:26
Så koselig med bryllup! :)

Nydelig utsikt! :)

Trude

16.08.2017 kl. 06:18
St.tropez 😘
ICT

Jeg er introvert, men sosial. Jeg liker det trygt og stabilt, men elsker forandringer. Jeg synes dyr er søte, men er ingen dyreelsker. Jeg elsker mat, men misliker lutefisk. Jeg er 25 år gammel, men både 14 og 90 til sinns. Jeg er glad i meg selv annen hver time, og hater meg selv annen hver time. Jeg liker å lese, men fullfører (nesten) aldri en hel bok. Jeg er urban, men skulle ønske at jeg bodde på en øy som i serien Lost. Jeg er blid, omtenksom, har en forferdelig latter og gjør altfor mange feil som jeg aldri lærer av.

Search

Bloggdesign

hits