ICT | Blogger - Vegan lifestyle

MINE 2 NYE FAVORITTSNACKS

  • 09.09.2017 kl.11:09

Helt siden kokkene på jobb begynte å steke chips av rotgrønnsaker har jeg cravet det noe syyykt, men så kan jeg liksom ikke spise opp dekorasjonen deres heller. Gleden var derfor stor da jeg for kort tid siden oppdaget rotgrønnsak-chips på Coop Extra! Koster bare 20 kroner posen :-D I posen finner du crispy, tykke flak av potet, rødbiter, gulrot ooog ikke minst pastinakk - min største favoritt. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Min andre favoritt er tørket mango. Litt dyrt da, men det er verdt det. Tror det koster 80 kroner. Til gjengjeld er det veldig masse i posen, og min varer i flere dager selv om jeg føler at jeg går og tygger på det 24/7. Passer til forrett, dessert og kveldskos, hehe :-D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Noen av bitene er så saftige og ekte-mango-aktige at jeg blir imponert. Og så har vi de bitene som er litt mer hard-gummi-aktig. Samme greia som Beef Jerky egentlig, for de av dere som har smakt det. Tommel opp anyways!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er så digg følelse å være hekta på noe, enten det er mat eller en sang, haha. Kjedelig når man blir lei av det til slutt da, hvert fall når det tar lang tid før neste favoritt dukker opp. Har dere noen gode favoritter? 

3 Kommentarer

lisebrevik

09.09.2017 kl. 17:19
Det så kjempegodt ut! Aner ikke helt hva som er mine favoritt snacks egentlig.. :) Ha en kjempefin Lørdag!

lisebrevik

10.09.2017 kl. 16:08
Hei! Jeg må virkelig bare takke deg for kommentaren du la igjen på siden min, det varmet virkelig <3 du er god du! Ønsker deg en fin Søndag. Gleder meg til å følge min nye bloggvenn videre:D

ICT

10.09.2017 kl. 16:12
lisebrevik: <3

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits