46.000 RETT UT AV LOMMA $$$

  • 17.07.2017, 17:54

Rett etter at jeg ble ferdig med innlegget i stad måtte jeg haste ned på jobben igjen, haha, for en kundetrafikk vi har, it's craaazy :-D Nå er jeg altså hjemme igjen, og nå skulle jeg virkelig begynne på kyllingmiddagen, men jeg synes ikke kyllingen lukta noe godt, så jeg har bedt Peter kjøpe med seg ny as we speak. Tar ikke salmonella eller e-coli-risken jeg altså.

SAMSUNG CSC

I mellom jobbslaga kjøpte jeg rett og slett kjøkken fra IKEA, til 46 tusen! Ikke nok med dét: for 10 dager siden kjøpte jeg benkeplata til 9 tusen, så alt i alt ble det et kjøkken til 55 lapper. Det kommer til å bli så fint, håper jeg! Tenk hvor masse mat jeg kunne kjøpt for 55 tusen da....

SAMSUNG CSC

Himmelen spyr utover Stryn fortsatt, men neste dag det ikke regner skal jeg få tatt noen nye bilder av leiligheten så dere får se hvor langt dem har kommet siden de forrige bildene :-) Arbeiderne har ferie for øyeblikket, men de siste bildene ble tatt lenge før det. Ååå Peter må komme hjem snart, jeg holder på å sulte ihjel. Jammen lukter det fortsatt litt gammel kylling her. Eller kanskje det er Trulte som lukter.. Kos dere i kveld!

Her er leiligheten vår!

  • 15.06.2017, 18:53

Som jeg nevnte i det første innlegget om meg, har Peter og jeg kjøpt oss leilighet. Den holder på å bygges enda og er ikke klar før jul. Da jeg var ferdig på jobb måtte jeg bare stoppe på vei hjem for å ta noen minnebilder :-)

SAMSUNG CSC

Rett bak er det et høøøyt fjell som ser kjempefint ut nå som det er grønt. Om vinteren ser det mer trist ut, men da kan jeg bare late som at jeg bor foran The Wall i Game of Thrones, og så blir det ganske fett likevel. Heheee. Imellom leiligheten og fjellet er det en elv. Folk sier at vi har kjøpt på den kaldeste plassen og at vi kommer til å fryse ihjel om vinteren, men herregud, jeg har ikke akkurat tenkt til å sitte på verandaen på julaften.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Så dette blir stas! Gleder meg mest til å male mens jeg koser meg med en 3-liters. Neida. Jeg får ikke lov til å drikke vin mens jeg maler. Fatter ikke. Tenk hvor selvsikker og handy jeg blir da! Fra spøkefull til alvorlig: jeg gleder meg aller mest til å innrede med fine møbler, male soverommet mørkeblått og til å lage mat sammen med Peter på et helt nytt kjøkken. Det blir fint.

ICT

Jeg er introvert, men sosial. Jeg liker det trygt og stabilt, men elsker forandringer. Jeg synes dyr er søte, men er ingen dyreelsker. Jeg elsker mat, men misliker lutefisk. Jeg er 25 år gammel, men både 14 og 90 til sinns. Jeg er glad i meg selv annen hver time, og hater meg selv annen hver time. Jeg liker å lese, men fullfører (nesten) aldri en hel bok. Jeg er urban, men skulle ønske at jeg bodde på en øy som i serien Lost. Jeg er blid, omtenksom, har en forferdelig latter og gjør altfor mange feil som jeg aldri lærer av.

Search

Bloggdesign

hits