ICT | Blogger - Vegan lifestyle

JEG LEGGER MEG FLAT

  • 31.08.2017 - 17:46

Det som gjør meg mest fortvila akkurat nå, er at jeg i maaange år har vært helt klar på at sukker og hvetemel er den verste fienden, og jeg har følt meg fornøyd, flink og snill med kroppen når jeg unngår dette. Helt til jeg så "What the health" på Netflix i går som forteller oss om noe helt annet. Kjøtt, egg, meieriprodukter, fet fisk osv. er den største fienden. Etter dokumentaren satt jeg bare helt sjokkert og tenkte hvaaa faen skal jeg spise nå?

Tidligere har jeg opplevd at folk/venner/familie ler av meg og kostholdsplanene mine, som om jeg er helt blåst og ikke har peiling på hva jeg snakker om. Det er ikke min feil at jeg er opptatt av å være snill mot kroppen min, og suger til meg informasjon som en svamp, haha. Jeg ville aldri ledd av noen som nekter å spise, eller av noen som frotser i sjokolade for så å spy det opp igjen. Jeg har aldri sett på meg selv som overvektig, men jeg tenker veldig masse på innsiden av kroppen. Jeg vil være sunn, men aller mest skulle jeg ønske at jeg ikke brydde meg så mye. At jeg kunne spise en sjokoladebit uten dårlig samvittighet. Jeg sier til meg selv at jeg koser meg, men samvittigheten er til å spy av rett etterpå. Hver chipspose, sjokoladeplate, pepsimax, brødskive, spaghetti.... Og fra i går kom kjøtt, ost, egg og melk inn i rekka. Søren.

Mange sier at litt av alt er bra, men jeg klarer ikke å beherske meg når jeg er i gang med én ting. Har jeg en skål med chips foran meg så klarer jeg ikke å spise bare en neve. Jeg spiser opp alt eller til jeg blir mett/kvalm. Har jeg spist et kakestykke så tenker jeg at skaden allerede er gjort, så jeg kan like greit ta et kakestykke til, samtidig som jeg hater meg selv for at jeg sprakk.

Jeg vet at jeg ikke skal tro på alt, til og med dokumentarer, men jeg gjør det likevel. Jeg tror på dokumentarer om utenomjordiske, og jeg tror på dokumentarer om mat. Vil egentlig ikke publisere dette innlegget siden det er så åpent, og folk kommer til å le enda mer. Men jeg gjør det likevel. Alt bør bli mindre tabu å snakke om uansett. Kanskje jeg har et litt anstrengt forhold til mat, eller kanskje ikke. Jeg vil bare være sunn, i en verden med pengesyke ledere som lurer og forvirrer oss med markedsføring bak hemmelige sponsorer. Se "What the health" på Netflix og hjelp meg litt ned på jorda igjen, hvis det går.

ICT

Jeg er introvert, men sosial. Jeg liker det trygt og stabilt, men elsker forandringer. Jeg synes dyr er søte, men er ingen dyreelsker. Jeg elsker mat, men misliker lutefisk. Jeg er 25 år gammel, men både 14 og 90 til sinns. Jeg er glad i meg selv annen hver time, og hater meg selv annen hver time. Jeg liker å lese, men fullfører (nesten) aldri en hel bok. Jeg er urban, men skulle ønske at jeg bodde på en øy som i serien Lost. Jeg er blid, omtenksom, har en forferdelig latter og gjør altfor mange feil som jeg aldri lærer av.

  • Følg bloggen:
  • Blogg.no
  • Instagram
  • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no