ICT | Blogger - Vegan lifestyle

JEG BLOGGER NÅ HOS FEMELLE.NO

 • 16.10.2017 - 11:22

God morgen! Jeg har en strålende god nyhet nå, synes jeg i hvert fall. Jeg slutter nemlig å blogge her på blogg.no, og begynner nå hos Femelle.no! For min del er dette kjempemoro og et steg videre. Jeg slapp til og med å kjøpe design eller lage design på egenhånd, for det er det nemlig ei i Femelle-teamet som ordner for oss som blogger der. Jeg trengte bare å sende en mail om hvordan jeg ville ha designet mitt, og vips så var det ordnet. Utrolig kult!

FØLG MEG GJERNE VIDERE PÅ DEN NYE BLOGGEN MIN HER
FØLG MEG GJERNE PÅ BLOGLOVIN' HER

Jeg har alltid blogget fra blogg.no, men hadde vel en liten periode i mine yngre dager hvor jeg brukte litt wordpress, tror jeg? Det er i alle fall så fjernt at jeg har glemt det. Det jeg synes er aller kulest nå, er at jeg går over til en bloggportal med rundt 50 bloggere (maximalt 100), and that makes me feel special! Haha. Jeg håper mine faste lesere vil følge meg videre på iristaklo.femelle.no :-) Det betyr mye for meg! 

Pumpkin Spice Latte

 • 15.10.2017 - 10:58

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God morgen, foxy ladies! Jeg rakk ikke å møte venninna mi i går på grunn av litt for mange endringer i planen, så nå sitter jeg og venter på at hun skal bli klar for å møtes i dag. Det er ganske utrolig at vi begge er i Larvik på samme tid, haha. Vi reiser hjem til hvert vårt sted i dag, så et møte må vi bare få til.

Vi skal på Majas Bakeri og kose oss med søtsaker og kaffe. Kanskje de har Pumpkin Spice Latte #psl som vi har fått på #StrynKaffebarogVertshus (se bildene). Jeg smakte det såvidt på jobb i forgårs etter å ha tatt bildene, og det var en skikkelig koooselig og god smak! Perfekt høstdrikk. Nå fikk jeg melding om å møtes halv tolv. Wuhuu, dette blir koselig! 

PS: Det er minnekortet mitt som er skada, for mamma sitt minnekort i mitt kamera funka som bare det!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Interiør : Mammas kjøkken

 • 14.10.2017 - 17:10

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Er jo bare utrolig koselig her! Etter at jeg blogga i stad stakk jeg en tur til storesøster. Vi så på gamle foto fra tiden før jeg ble født, skravlet om gammelt og nytt og kosa oss med cider og ingefærøl. Naamm, jeg har funnet en ingefærøl som er bedre enn Crabbies! Husker ikke hva det het, men. Nå skal jeg straks bort på fårikålmiddag hos pappa (hvor jeg skal snike meg unna med bare kål og potet, selvsagt), før jeg skal opp til ei venninne som har vært min venninne i 16 år, tror jeg. Kan ikke skjønne at vi har blitt så gamle at vi har rukket å være venner så lenge, haha.

Minnekortet (eller kameraet) mitt har forresten klikka, så jeg får ikke tatt bilder før jeg har nytt minnekort. Jeg håååper i hvert fall at det er minnekortet som er problemet, og at jeg slipper å sende kameraet på reperasjon. Det står bare "skrivebeskytt" når jeg slår på kameraet, og ingen ting av det jeg har google har hjulpet. Men men, jeg koser meg i hvert fall med familie og venner :-D

Pics | Nydelige øredobber

 • 14.10.2017 - 11:41

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er så fint i nye huset til mamma og stefar. Vi kom fram til Larvik i går kveld, slappa litt av på kjøkkenet med shaker og hjemmelaga øl fra Olden før vi hoppa til køys. I dag har vi spist frokost, og nå har guttene dratt av sted sammen med pappaen min for å hente bil og se fotballkamp. Jeg ble hos mamma for litt kvalitetstid. Er flere jeg må rekke å møte den lille tiden jeg er her.

Mamma er verdens beste når det kommer til forståelse for ting. Hun fikk vite i går at jeg har valgt å bli veganer (etter over 40 dager), så da vi kom fram hadde hun laga chili con carne, med en egen liten kjele til meg uten kjøttdeig, haha! Hun er awesome! 

På snakk om øredobber, ja! Skulle såå ønske at jeg klarte å bruke dem lenger enn en liten fotoshoot. Ørene mine tåler virkelig ikke noen øredobber i det hele tatt, enten det er vanlige eller allergivennlige nåler. Det begynner å brenne og svi rundt hullene liksom. Men men, det gjør seg på bilder :-)

Anbefaling : En sabla god butikksmoothie

 • 13.10.2017 - 19:00

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

... om du er into ingefær hvert fall. Jeg kjøpte denne bare for å prøve i forgårs og ble ikke skuffet. Den smakte så masse og ekte ingefær at jeg ble happyhappy :-D Den grønne har jeg ikke smakt enda, men jeg har den med på kjøreturen til Larvik så jeg har helt sikkert drukket den før dette innlegget blir publisert (forhåndspublisert). Håper den smaker litt mojito (haha) på grunn av mynten. Hvis jeg skal være edru en kveld med venner, men uansett har lyst på en god drink, så hadde det jo passet utmerket med en mynte-ananas-smoothie og masse isbiter! Men jeg vet jo ikke hva den smaker, må slutte å drømme meg bort. 

Har dere smakt? 
#Cevita #smoothie

Pakker kofferten : Must have på tur!

 • 13.10.2017 - 11:52

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Good morning goodfellas! Jeg driver og pakker kofferten siden vi straks skal til Larvik (hvor jeg vokste opp) for å hente en bil og henge med familie og slikt. Gleder meg! Denne dagen startet mye finere enn i går ass, HAH dere skulle sett. Alt starten faktisk sent kvelden før, da jeg hadde vært i dusjen og skulle tørke beina skikkelig. Satte foten oppå doringen for å komme til i kriker og kroker (dere vet, under rompeballene blant annet..), og BÆNG dolokket smalt ned på foten min! Jeg har faktisk blåmerke, haha. Etter det la vi oss, og jeg la teppet til katta fint ved siden av senga:

Peter: Hva driver du med? Skal katta sove her inne?
Meg: Jaa, han har jo blitt så flink og husrein, tisser ingen steder. Han sov her i natt og.
Peter: Sov han her inne i natt?? Det la ikke jeg merke til.
Meg: Han lå på teppet sitt ved siden av senga, og han kommer ikke opp i senga en gang. Dessuten er det bare bra at han er her med oss og har selskap, for da begynner han ikke å mase klokka 5 i natt fordi han kjeder seg.
Peter: Ok.

Neste morgen våkna jeg sånn halvveis av at det var vått nede ved føttene våre. Typisk meg begynner jeg å drømme om situasjonen siden jeg ikke har våkna skikkelig. Det våte var altså Peter som hadde slengt dyna si over kaffedisken på jobb, sånn at alle melkekannene vi steamer melk i hadde tippa. Melk overalt. Jo mer jeg våkna, jo mindre skjønte jeg hvordan melkekannene fra jobb hadde havna i senga, haha! Og så gikk det jammen opp for meg at katta hadde tissa. Ikke bare ved mine føtter, men Peter sine også!

Jeg spratt opp fra senga, tok tak i beina til Peter og slang de til side. Han våkna og spurte hva faen det var jeg dreiv med. Jeg kastet meg over han og kyssa han på munnen og sa "gooood morgen". Og så spurte han "og hvorfor er det vått ved beina mine?", og jeg skreik "ikke bli sint ikke bli sint ikke bli sint". Så heiv vi ut katta, shina senga for sengeklær, salta overmadrassen (som fortsatt ligger i stua) og dro på jobb. For en idyllisk morgen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I dag derimot har morgenen gått smooth. Jeg har spist røstipoteter med BBQ-saus til frokost, etterfulgt av en digg ingefærsmoothie. Ansikt og diverse kroppsdeler er smurt med selvbruning. Kofferten inneholder lite og praktisk for en gangs skyld. Deilig! Nå kommer Peter hjem fra jobb hvert øyeblikk, og da er det ut på tur! Jeg eeelsker å sitte i bil i mange timer. Til slutt er jeg så chill at når vi kommer fram etter 8 timer så bare "er det no vits i gå ut av bilen a?".

Wants : Gensere

 • 12.10.2017 - 22:12


| 1 her | 3 her | 5 her | 6 her | 7 her | 9 her | 10 her |

1. Elsker hvordan den ser ut rundt magen.
3. Fin hals!
5. Puffa armer. Den ser så søt og chill ut.
6. Så pent bryst på denne.
7. Gå inn på linken for å se resten av genseren - flere striper! Awesome.
9. Vanligvis veldig forsiktig med glitter, men jeg digga denne genseren hvor det bryter med grønt nederst på ermene.
10. Bare veldig koselig :-D

Jeg har jo ikke penger til å shoppe atm, så jeg sitter her alene med et glass hvitvin som Peter serverte meg før han dro. Nipper til en vin med tårer fra en delfin, drømmer meg bort på Zalando og hører på Cezinando. Hehe. Koskos!

 

Fineste bildene jeg har tatt (synes jeg)

 • 12.10.2017 - 17:46

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Herlighet, det begynte plutselig å styrtregne mens jeg tok bilder av kaffekos på jobben i stad, så jeg måtte bare springe ut og knipse bilder av det og! Bare se hvor himmelsk fint det blir når det regner og sola skinner på samme tid. Jeg elsker det. Dette må være de bildene jeg er mest fornøyd med av alle bilder jeg har tatt, ever. Helt magisk jo! Som en eventyrfilm. På Per Bolstad plass, haha!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så.. fra en amatørfotograf til en annen amatør: hva synes du? :-D 

Mine 6 must haves: apper

 • 11.10.2017 - 19:45

God kveld! Jeg sitter her så forbannade mett etter dagens middag som bestod av søtpotetchips og BBQ-soya (wannabe chicken if you know what I mean). Holdt ikke med middagen heller - til dessert spiste jeg en skål med gulrotsuppe. Godt med næring si! Jeg tenkte at jeg kan skrive ned og anbefale de appene jeg bruker fast på mobilen. Jeg bruker sikkert ikke så masse av det alle andre bruker, da jeg egentlig ikke følger helt med. Men jeg har i hvert fall mine egne must haves, og kanskje dere får noe nytt på mobilen etter dette innlegget? Here we go!1. SUDOKU
Yes, det er fakta. Han jeg holdt på med for 2 år siden holdt på å grave sin egen grav av flauhet da han fant ut at jeg satt på kafé for meg selv med sudoku-boka mi, hahaha. Etter en stund var boka full av løste sudoku-spill, og siden dét har jeg holdt meg til mobil. Jeg synes det er veldig stressdempende!

2. SOBERTIME
Lol, jeg har nesten full kontroll når det kommer til alkohol altså, men noen ganger synes jeg det er gøy å ha en telle-dager-app som viser hvor lenge man har vært uten ditten og datten. Finnes så klart mange lignende apper for alt mulig, men jeg har bare fortsatt å bruke denne etter at jeg hadde 19 (woow) hvite dager i sommer, haha. Man kan for eksempel skrive "jeg vil holde meg uten sukker fram til desember", og så blir man mer motivert av å se hvor mange dager som går. 

3. NOTEPAD
Igjen, finnes mange lignende apper, men denne bruker jeg til å skrive ned alt mulig. Alt fra handlelister og møter på jobb - til morsomme gullkorn og bloggidéer :-)

4. O.I. SHARE
Denne appen er for oss med Olympus Pen-kamera. Det er virkelig genialt! Med appen kan man se seg selv på mobilen og ta bilder med mobilen, selv om kameraet står hundre meter unna. I tillegg kan man ta så mange sekunder man trenger på selvutløseren sånn at man rekker å legge vekk mobilen før bildet blir tatt. Elsker det!

5. ANANDA - CONSCIOUS HEALTH
Denne appen hører jeg på innimellom når jeg ikke får sove. Det er som en meditasjonsapp hvor man kan velge musikk, bakgrunnslyd, fortellerstemme og full pakke. Sist gang hørte jeg på en mann med inder-aksent som fortalte om meningen med livet, mens jeg hørte regn og fuglekvitring i bakgrunnen, hahaha. Kall meg gjerne spaced, men det er sånn jeg ruller ass!

6. ARK E-BOK
Funfact: jeg har jobbet på Ark! Uansett, denne appen er fantastisk. Her kan du laste ned hele bøker, og bla fra side til side med fingeren på mobilen. Veldig greit når sidemannen vil sove og ikke takler at lyset står på, hehe. Du kan også laste ned lydbøker, og det hører jeg på når jeg er for trøtt til å lese men samtidig ikke får sove what so ever (skjer altfor ofte). Da er det chill å høre på noen som leser for deg og så sovne etter hvert. Litt på samme måte som meditasjonsappen over. 

Det var det. Håper dere fant noe nytt og interessant. Ha en fin kveld videre og stor klem fra LilleMy (jeg het visst det til jeg var 3 år) :-D

Tenke med hjertet i stedet for penger

 • 10.10.2017 - 22:56

Nå har vi nettopp sett ferdig Cowspiracy, og jeg blir bare mer og mer satt ut over verdenen vi lever i. Denne dokumentaren er egentlig ganske lik What the Health, bare at i Cowspiracy er fokuset mer rettet mot miljø og ikke helse. De råder oss selvfølgelig til å kutte ut alt av kjøtt og meieriprodukter. Hvorfor skal vi drikke/spise maten til en kalv liksom? Vi spiser maten som mammakua produserer bare for å mate kalven så den kan vokse seg sterk, på samme måte som at en menneskebaby "får pupp" av menneskemora si. 

Peter sa "men vi trenger jo ikke å kutte ut alt kjøtt da". Personlig skjønner jeg ikke hvordan han eller noen som helst får lyst på kjøtt en gang, når de sitter med informasjon sånn som dette. Herregud hvor lite jeg har brydd meg om dette temaet i alle år. Jeg har ikke skjønt hvordan vegetarianere kan være vegetarianere. Jeg har ikke brydd meg om å lese om det eller gjøre research, fordi jeg var 100% sikker på at kjøtt var awesome uansett. At vi trenger det for å overleve og være friske.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det får meg til å tenke på de stakkars veggisene - som har fighta denne debatten i mange år. Gud så frustrerte de må ha vært innimellom. Jeg tror ikke jeg noen sinne komme til å ta den kampen selv. Jeg orker ikke å sitte på fest og forsvare hvorfor jeg står for det jeg gjør. Det får bloggen min være til for. Her kan jeg skrive hva jeg vil, og de som ikke vil lese det kan slippe å lese det. Veldig enkelt.

Verden er styrt av penger - og det er selvfølgelig en veldig bra ting (ting går rundt), men jeg skulle ønske at myndighetene var ærlige, tenkte med hjertet i stedenfor på luksus, eller at feige folk som meg turte å kjempe mer. Tenk at barn sulter i hele verden fordi det "ikke er nok mat". De som får maten til barna som sulter? Dyra! For at de skal vokse seg store og feite, sånn at de rike menneskene kan kjøpe kjøtt! Blææ jeg orker ikke å skrive mer nå, blir så frustrert. Klarer ikke å formulere meg godt nok heller, så jeg stopper her.

Oooog så over til noe mer hyggelig igjen da dere! Taco trenger slettes ikke smake annerledes eller mangle noe bare fordi det er fritt for kjøtt. Her har jeg brukt vegansk kjøttdeig fra Hælsans Køk, og det smaker -så godt som- helt likt kjøttdeig, bare at det er i mindre biter. Noen hakker sikkert kjøttdeig i like små biter og. Det eneste som mangler her med tanke på hva jeg hadde i tacoen før, er rømme. Men nå klarer jeg meg fint uten enn så lenge. Finner det vel snart i vegan style! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ellers har jeg tenkt litt på å kutte ned på ferdigprodukter av vegansk mat. Må bare gjøre litt mer research. Det meste er jo uansett best å lage fra bunnen selv, både med tanke på smak og på miljø. Dessuten har jeg hørt masse bad news om soya, så jeg har lyst til å sette meg godt inn i det og. 

Første gang vi hadde vegansk taco brukte vi røde linser med tacokrydder, og det var awesome! Jeg tror det er bedre enn ferdigprodusert soyakjøtt. Men jeg vet ikke 100% som sagt. Skal gjøre research i ferien når jeg ikke maler leilighet, hehe! God natt.

Scary drøm | forurensing av miljø

 • 10.10.2017 - 07:23

Gooood morning! Rise and shine og alt det der :-D Nå drikker jeg varmt vann med ingefær og sitron og skal straks på jobb og starte arbeidsdagen med koooselig svele-steking. I går var det tre forskjellige individer som spurte etter svele, så jeg tenkte bare i morgen blir det svele ass. Jeg har jo blitt master svelista og greier, så her er det bare å produsere (he he). Ellers må jeg bare skryte av at jeg stod opp på første alarmen i dag! Det må faktisk være år og dag siden. Helt sinnsykt at jeg klarte det. Jeg måtte sitte oppreist i senga i tolv minutter, bevege på hodet og "myke opp ledda" (hahah) for å klare å våkne skikkelig. Vurderte å legge meg ned sikkert 40 ganger, men til slutt spratt jeg ut.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Etter at jeg publiserte "ukens wow #3" i går ble jeg bitt av vaskebasillen. Alt starta med at jeg bare skulle sette på én klesvask. Etter det gikk jeg ut med søpla, kasta kattesanden, satte kattedoen ut, vaska badet, støvsugde hele førsteetasjen, begynte å støvsuge trappa opp til stua - og heeeeldigvis kom Peter hjem, så jeg tvang han til å støvsuge resten av trappa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Siden vi klarte å stoppe meg fra å ommøblere vegger og tak, satte vi oss ned med dokumentaren Forks over Knives. Nå er jeg enda sterkere i veganer-troen, haha. Peter sovna under dokumentaren... Huff, noe av det siste jeg drømte i natt var at jeg stod og lekte i klart vann med hvit sand, en strand som liksom var dritkjent for hele verden men lå øde til. I drømmen føltes det som at det var et av stedene et spesielt cruiseskip dro innom. Der møtte jeg mamma og lillesøster. Mamma lå på en solseng ute på vannet, mens lillesøster og jeg kastet en spesiell ball til hverandre som alltid landet i hendene våre, uten unntak. Midt oppi det hele stod jeg og skylte ned en smoothie i en vask, i det klare vannet. Plutselig gikk det opp for meg at alt vi skyller ned - tannkrem, mat og solkrem - havner en plass. Jeg følte meg som en hykler, veganer som likevel forurenser miljøet. Ut av det blå kom kjeften til en stor hai mot meg og reiv av armen min. Eller rettere sagt, han reiv ikke av armen min, men han beit armen min og ble værende der, haha. Siste part av drømmen satt jeg og blødde inntil en steinvegg, med den tre meter lange haien fortsatt med armen min i kjeften sin. Folk tok bilder og syntes det var underholdende. Jeg var dritredd.

Merkelig drøm, som føltes lett å tyde.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Men over til noe heeelt annet og koseligere da folkens! De søte små lysholderne har jeg fått av tante K en gang i fjor. Elsker dem! De nye blomstene kjøpte jeg på Kiwi her om dagen. Husker ikke navnet på blomsten en gang, men jeg husker at det hørtes ut som reddiker eller nelliker eller noe slikt. Redinelliker. Tehe.

Ukens WOW #3

 • 09.10.2017 - 18:58

UKENS FAIL-PIC
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
hahahah sexy avocado eater

UKENS MATVARE

Høres ut som jeg nettopp har oppdaget avokado, men det er bare nok en avokadoperiode. Jeg elsker det som mellommåltid, i smoothies, på brødskiva, i tacon eller til hva som helst. Most avokado på stekt brødskive med cherrytomater topper alt! Så godt. Ei venninne advarte meg her om dagen mot å spise for masse av det, da det kan gi litt løs mage for oss med følsom mage. But I don't give a shiet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

UKENS TUNE
Tre nøtter til Askepott intro - Finner den på spotify.
Og generelt 90-tallsmusikk. Jeg har hørt så mye på 90talls denne uken at jeg har bestemt meg for å ha det som tema på innflytningsfesten, haha.

UKENS SERIE/FILM
Ukens beste film er garantert War Dogs. Den ligger på Netflix. Den er basert på en sann historie. Meget underholdende, søt og morsom! Ellers har vi sett på Lucifer (holdt på å skrive Ludacris hehh), men det er faktisk ikke en bra serie.

UKENS FLAUSE
Har ikke blitt så flau denne uken, men jeg hadde en liten en da jeg skulle si til en kunde at han hadde ordre nr. 13, og jeg sa "da var det 13 kroner". Blir litt surr når man står for lenge i kassa.

UKENS ANTREKK
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Se flere bilder HER.

UKENS NEDTUR
Ble ikke lottomillionær denne gangen heller....

UKENS OPPTUR
At jeg klarte å bestemme meg for tre flotte farger til den nye leiligheten! Jeg tror det blir kjempefint.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

UKENS TANKE
At jeg overraskende nok og tilfeldigvis ikke har drukket alkohol på en god stund. Peter kjøpte til og med en hvitvinsflaske til meg for noen dager siden fordi han syntes jeg fortjente en gave (aaw), men jeg har ikke hatt lyst på enda.

UKENS WOW
At havremelk kunne smake så godt som det gjør. Har smakt en variant tidligere og likte det ikke, men nå drikker jeg det like ofte som kokosmelk. 
Oooog at majones uten egg fra butikk kunne smake så MALING! wtf (what the fork). Lager det selv heretter ass. Fant en lovende oppskrift i går. I need majones in my life.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

AKKURAT NÅ
Ferdig på jobb og lurer på hvor Peter er. Har akkurat mata katta og lurer på om jeg skal vaske klær. Lurer også på hvor i alle dager dobbeltdyna vår har tatt veien. Hvordan er det i det hele tatt mulig at en dobbeltdyne forsvinner? Skjønner ingenting jeg. Nå høres det vel ut som at huset vi bor i er like ille som husa til syke samlere. Men det er det ikke altså. Kanskje dobbeltdyna ligger inni skapet på gjesterommet.

EDIT: Dobbeltdyna lå inni skapet på gjesterommet.

PLANER FOR DEN NYE UKEN
Manne meg opp fysisk og psykisk for oppussing, flyttekaos og kjeft for hvor mye feil jeg gjør under oppussing og flyttekaos. Ønsk meg lykke til.

Work, sweet work

 • 08.10.2017 - 16:21

Hei på dere! Akkurat nå hører jeg på Tre Nøtter til Askepott på Spotify, haha. Gleder meg til juuuul. Ikke at jeg er en veldig julete person, men nå gleder jeg meg litt ekstra siden vi skal feire jul på egenhånd sammen med våre første overnattingsgjester i nye leiligheten. Det blir så gøy! Vår første "voksenjul" :-D Gleder meg til å stå opp og ta en kaffe+baileys mens vi ser på Askepott og Julestjerna. Fantastisk. Men det var ikke det jeg skulle snakke om nå. Jeg har nettopp kommet hjem fra jobb, hvor jeg har vært siden fredag. Haha kødda. Det ble litt ekstra jobb i helgen på grunn av Strynemessa, men det har bare vært kjempegøy! Maaaasse kaffe - og kakao med krem laging. Jeg tok noen bilder rundt om kring på jobb her om dagen, og de har jeg lyst til å vise fram nå.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Beste arbeidsplassen med beste folka <3 Nå må jeg lage meg noe mat før jeg blir så lett at jeg blåser bort av varmepumpa her. Heeheee. Blir nok tacorester fra i går! Elsker den veganske kjøttdeigen altså. Jeg tenkte ikke over før i går at det faktisk er bedre enn vanlig kjøttdeig. Man slipper jo de ekle bruskeklumpene. Æsj, kjøtt blir mer og mer nasty for hver dag som gliiiir forbiii.

Pics | Min ufotogene katt

 • 07.10.2017 - 07:29

God morgen! Det ble enda mer jobb på meg i går kveld, så det fikk holde med ett innlegg (er vel egentlig mer enn nok).. Det er Strynemesse i helgen og da skjer det masse i hele Stryn. Blir nok en lang vakt i dag, så dere får kose dere med bilder av katta så lenge, haha. Blogges sikkert i kveld!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hahaha, han er så skjønn! Kuleste katta i gata. Ett bilde ble bra, og det var så fint at jeg vil ha det på veggen i stua, men da setter vel Peter foten ned, hehe. Hva synes dere? Noldus er søt? :-D

Oppskrift | Veldig enkel byggrynssalat

 • 06.10.2017 - 18:04

Hei på dere homiezz! Jeg har hengt på jobben til nå. Rettere sagt jobba til kvart på fem, og såå spist bønnesalat med Peter som kom fra sin jobb. Deilig å slappe av litt på jobb etter jobb, faktisk. I går laga jeg en veldig god byggrynssalat, men det er nok Masala Magic's mangochutney som skal ha mest av æren. Har elsk på den for tiden altså. La på noen cherrytomater og vips måtte balsamicoen også tilsettes.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Du trenger bare å:

- Koke byggryn med grønnsaksbuljong i 20 minutter (eller så lenge det står på pakningen du har)
- Sile av vannet og kjøle ned gryna
- Steke sjalottløk, chili og et fedd hvitløk i små biter
- Bland dette inn i gryna.
- Hell i en halv pose ferdig-strimla rødbiter+pastinakk+gulrot
- Rør inn et par klunker olivenolje
- Servér med tomat, balsamico og mangochutney.

Voilà :-D

7 ting jeg må/vil gjøre | Oktober

 • 05.10.2017 - 19:04

 Pusse opp den nye leiligheten!
I midten av oktober kan vi mest sannsynlig begynne å pusse opp selv. Altså, leiligheten bygges av noen andre, men vi har valgt å legge gulv, fikse kjøkken og male selv. Det skal bli fint.

 Stå opp i goood tid før jobb.
Jeg har vært inne i en dårlig periode hvor jeg ikke orker å stå opp når jeg bør, hvert fall ikke før jeg må, og det er fyfy. Siden mandag har jeg blitt mye flinkere (står til og med opp før 7 på fridager), så jeg håper at jeg klarer å holde det gående.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 Besøke lillebror i Bergen.
Det er mitt største ønske for tiden, så det må jeg bare få tid til. Jeg har kanskje ferie når vi holder på å pusse opp leiligheten, så hvis ikke jeg får tid i mellom slaga så håper jeg i hvert fall at jeg fortsatt har litt fri når vi er ferdige. Tror jeg aldri har vært i Bergen før, faktisk. Gleder meg til lillebror skal vise meg rundt.

 Lage enda en videoblogg.
Det var jo så gøy med den forrige! Hadde håpet på at lillesøster kom på besøk i oktober, men nå ser det ut til at hun har fullt opp med hesteskole, så jeg må nok vente. Hun er den eneste jeg tør å underholde 100% med, so I need her. Eller, kanskje jeg tør med lillebror? Det skal jeg arrangere, haha!

 SUSHI
Nå holdt jeg på å skrive at jeg skulle få tak i sushi, og så kom jeg på at jeg har jo blitt veganer. Jaja, RIP sushi. Neida, mekker vegansk sushi seff! Da ble det et realistisk punkt likevel. Jeg SKAL spise sushi denne måneden.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 Pakke ned huset. 
Foråsireslik. Herregud så mye dilldall vi har, spesielt etter at vi henta stæsjet mitt i Hamar i fjor. Det blir nok masse som må gis bort. Skal i hvert fall ikke ha med meg masse drit til vårt nye paradis. Med pakking kommer også ekstrem husvask med salmiakk og det hele. Can't wait. Ooog i tillegg må vil vel vaske ned leiligheten før vi bærer flyttelasset inn. Æææ jeg tror jeg skal begynne å tygge kokablader eller noe sånt ass.

 Slutte å snuse.
Det er ikke tull, jeg er på god vei! Jeg er fortsatt på lav styrke og kun én snus om gangen! Tidligere når jeg har trappa ned på styrken så har jeg heller putta snus på hver sin side i overleppa. Juks. Som hun ene kokken sa i går: "If u manage to go vegan, u can seriously quit anything". Er ikke helt enig der da, for jeg er ikke like glad i kjøtt som jeg er i nikotin. Men hun har et poeng likevel.

Disse fargene skal vi male leiligheten med

 • 05.10.2017 - 14:26

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dette er altså fargene på malingen jeg har kjøpt i dag! Herlighet, jeg trodde jeg måtte punge ut med flere tusen i dag, men så ble det bare litt over tusen kroner for tre spann med maling og en svær bøtte med sparkel (eller spartel som jeg trodde det het i går..) Vi må garantert kjøpe mer av "hovedmalingen", så litt dyrere kommer det til å bli uansett.

Fargene ser litt annerledes ut her på bildene i forhold til virkeligheten. På bildene ser det litt mer ut som babyromsfarger, haha, men det er det altså ikke. I hele stua, kjøkken og gang blir det enkelt og greit 5081 Fabrikk. Kontrastveggen i stua blir 2024 Senses. Og soverommene får 6325 Balanse på én vegg hver, om ikke alle veggene. Jeg har veldig lyst på et mørkt soverom, men jeg er redd for å bli deprimert igjen, haha, så kanskje best å se an.

Jeg elsker fargene jeg har valgt, og jeg håååper Peter liker dem. Hvis ikke får vi bare male noe annet ved en senere anledning ;-) 2024 Senses har jeg siklet på en stund nå, og jeg tror den kommer til å gjøre det ganske harmonisk og mykt, men samtidig sprekt og oppmuntrende i forskjellig lys. Gleder meg til å se! Håper det blir som en liten glød i stua, hehe. I tillegg har jeg valgt matt på kun 5081 Fabrikk. Håper det bare ser kult ut at kontrastveggen med senses er litt mer blank. Vi får sjå!

Hva synes dere?

Innkjøp | Gårsdagens skokupp

 • 05.10.2017 - 08:41

Det lønner seg å følge kjøp- og salgsider, altså! Dama til sjefen la ut et par sko på sida til Stryn i går, og fattig som jeg er slo jeg til med en gang. Hundre kroner for et par fiiiine joggesko som satt perfekt på føttene. Jeg har virkelig ikke flere hundre å bruke på sko og klær for øyeblikket.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Etter frokost skal jeg faktisk ned til sentrum for å svi av noen tusenlapper (regner jeg med?) på maling til leiligheten! Det synes jeg er spennende :-D Morsom, ny ting å bruke penger på, haha! Jeg ser for meg den minste veggen i stua med Lady Balance Senses, og resten i lyst grått. Soverommene vil jeg kanskje ha i Lady Pure Color 4638. Peter har gitt meg frie tøyler når det kommer til maling! Bare så dere skjønner at jeg ikke leker boss - jeg får lov til å være boss noen ganger, haha.

Outfit | Farmors verdens fineste strikkegenser

 • 04.10.2017 - 15:41

Sist gang jeg var på slektstreff viste farmor et bilde av denne genseren og sa at hun hadde lyst til å strikke en til meg. Jeg ble happy med en gang. Digger fargene og hele looken. Blått og orange er så old school og hippie-ish. Nå har jeg tre varme og gode gensere, og to av dem har farmor strikka :-) Skulle egentlig hatt tre av henne, men den første jeg fikk klarte jeg å krympe i vask, så den ga jeg til Bamsefar, haha!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tusen takk, farmor! <3

God morgen | Smarte frokosttips

 • 04.10.2017 - 11:24

Herlighet, nå har jeg brukt så masse tid på å ta bilder av frokosten (og meg, hehe) at jeg huska ikke før nå at snus eksisterer. For en snusoman som meg er det ganske sprøtt altså. Kanskje det betyr at jeg faktisk klarer å slutte denne gangen. Nå har jeg gått heeelt ned på "to-prikkers-snus", og det er vel ganske svakt? Good job, Iris Christiane Taklo.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Katta begynte å mjaue klokka halv sju i morges, så da var det opp og stå for å slippe han ut. Jeg ble skikkelig overraska over hvor mørkt det var! Lenge siden jeg har stått opp halv sju, tydeligvis. Og da var det selvfølgelig tidlig høst og fortsatt lyst.. Det ble med andre ord goood tid til frokost og kameraknipsing i dag, og den frokosten er jo bare til å bli enda friskere og sprekere av, haha! Under bildene har jeg tre smarte frokosttips til dere!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Rista brød med avokado er en av mine største favoritter (generelt alt med avokado, nam) og hvis du ikke har brødrister så er det ikke verre enn å slenge en brødskive eller to inn i ovnen på 200 grader i 2-3 minutter. Mens brødet steker, moser jeg en halv avokado med gaffel og blander inn litt chili explosion, sitronpepper, hvitløkskrydder og bittelitt salt. Ta litt og litt av krydderet så det ikke blir for mye plutselig. Spesielt sitronpepper synes jeg kan være litt for dominerende på smak.

I stedenfor melk anbefaler jeg Alpro Coconut eller GoGreen kokosmelk. Hvis det smaker rart å drikke det alene, anbefaler jeg å kjøre det i blenderen med en banan. Som en sunn, tropisk morgen-milkshake! I dag brukte jeg 4 isbiter også, pluss at jeg la glasset i fryseren så shaken holdt seg ekstra kald. I går laget jeg den samme shaken med dadler og vegansk oreo i tillegg. Kjempegodt når man er fysen på noe søtt!

Outfit | jeg elsker denne fargen

 • 03.10.2017 - 19:08

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Og jeg elsker katta!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så morsomt at oppskriften på gulrotsuppa ligger på forsiden til Blogg.no, hehe! Koselig. Det endte faktisk med at jeg tok en porsjon til etter frokost, og da ble det tomt gitt. Stakk på butikken litt senere og hamstra inn fryste gulrøtter så jeg kan laga mer asap.

Kjøpte dadler og bananer til en planlagt kokos-milkshake, pluss avokado og kiwi som var på tilbud. Det er faktisk første gang jeg tar med meg butikkbladet inn i butikken og kjøper ting som er på tilbud. Har alltid bare kjøpt det jeg har lyst på og det jeg trenger til planlagte middager, men i dag tenkte jeg mer økonomisk som Hva kan jeg lage av alt dette som ikke koster en dritt? I dag blir det vegansk spinatsuppe. Oppskrift HER. Jeg skal prøve å lage det med kokosmelk, da. Vi får se hur det går :-)

3 PINLIGE TING DERE IKKE VISSTE OM MEG

 • 03.10.2017 - 16:03

Jeg går ikke på P-piller, fordi jeg har helt angst for blodpropp. Tidligere gikk jeg på P-piller, men jeg fikk panikkanfall hvert fall 1 gang i måneden fordi jeg var sikker på at hver eneste lille smerte i kroppen var blodpropp. Haha, hadde jeg vondt i pekefingeren - det måtte være blodpropp! Var jeg støl i ene leggen - ja det måtte være blodpropp. Jeg vet jo at det er veldig lite sannsynlig at akkurat jeg eller hvem som helst får blodpropp av P-piller, men det er veldig vanskelig å tenke statistikk og logisk når panikken kommer. Man kan heller aldri vite, jeg kan være 1 av 10.000 eller hva statistikken viser. For 3 år siden valgte jeg derfor å slutte på P-piller og heller bruke kondom, så slipper jeg angsten. Og jeg har faktisk ikke vært redd for blodpropp etter det, bortsett fra når jeg våkner med kramper i leggene om natta. Men guuud jeg skulle ønske at jeg turte å bruke P-piller!

Til og med når jeg bråslutter med snus er jeg redd for blodpropp. Jeg tenker at det blir et sjokk for kroppen og blodårene som er vant med nikotin. Nå prøver jeg å slutte igjen, med å først trappe ned fra extra sterk til sterk, og nå har jeg gått ned på vanlig styrke. Etter det kan jeg trappe ned på mengden. Wish me luck!

 Jeg blir veldig fort redd hvis noe føles annerledes i kroppen eller hvis jeg ikke har kontroll. Som regel virker jeg kald og careless, men sannheten er at jeg er dritredd, haha! Jeg går hele tiden og bare "dette går fint, dette går fint, det er bare et liv, det er bare døden, fint fint fint" og så BÆNG er det noe som vipper meg av pinnen. En gang da jeg gikk på skole i Sverige fikk jeg et anfall på grunn av koffeinsjokk. Ingen hadde fortalt meg at redbull var mye sterkere i Sverige enn i Norge, så jeg kjøpte en redbull og en kaffe på kiosken på vei til skolen siden jeg var trøtt. Styrtet det i meg, satte meg i klasserommet. Etter en time kjente jeg at noe var annerledes i kroppen (lol), og da skal det ikke mye til før jeg får heeelt pækkern. Jeg spratt opp fra stolen og sa at jeg måtte svime av, og så ble jeg tatt ut på gangen hvor de la meg på en sofa (hahaha så dramaqueen), og der skjalv jeg og gråt, og kjente på hjertet som holdt på å banke seg vei opp til hodet. Verken de eller jeg skjønte hva som skjedde. Jeg trodde jo bare at jeg skulle dø. Så ble jeg kjørt hjem og fikk trøst av mamma. Dagen etter sa jeg til de i klassen at det kanskje kunne være kaffe og redbull som forårsaket det, og da fortalte de meg at redbullen jeg hadde kjøpt er typ 4 ganger sterkere enn det jeg hadde drukket før. Uansett, jeg kan drikke mye koffein og det går fint, men fordi den redbullen var litt sterkere enn det jeg trodde, så skulle det altså såå lite til før jeg fikk pækkern av at noe kjente annerledes ut, haha!

Selvironi og galgenhumor er en del av meg, men jeg prøver samtidig å ikke le av de tidligere problemene mine når jeg nevner det for andre, i fare for at de har problemer selv og absolutt ikke synes at det er noe komisk. Uansett, jeg blir flau etter panikkanfall, eller hvis jeg uheldigvis har kutta fingeren og må svima av på grunn av blod. Jeg synes det er morsomt når det er over og jeg klarer å le av det. Men for noen i samme situasjon er det kanskje ikke så veldig kult. Jeg vet ikke.

 Jeg tør nesten bare å kjøre min egen bil. Jeg hater når jeg blir tvunget til å kjøre andres biler. Spesielt pappa er opptatt av at jeg skal bli tryggere på å kjøre forskjellig (skjønner hvorfor liksom), men jeg skjønner aldri vitsen, haha. Hvorfor skal jeg kjøre en bil jeg ikke er vant til når jeg like greit kan kjøre min egen? 1. vi slipper at noen blir skada bare fordi jeg skulle prøve en annen bil. 2. jeg slipper å ripe opp bilen deres og betale dyre summer. 

Selvfølgelig klarer jeg å kjøre andre biler, både automat og manuelt, men jeg foretrekker den jeg er vant til. Jeg trenger ikke en annen bil før zombie apocalypse bryter ut og min egen bil er utilgjengelig, hahaha. Poenget er: hvorfor utsette meg og andre for noe før man absolutt må? Hheheh
 

Oppskrift | insaaane gulrotsuppe

 • 03.10.2017 - 12:09

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fyttikatta, denne suppa ble god! Nå har jeg nettopp spist det til frokost selv om jeg hadde det til både middag og kvelds i går, haha. Det verste er at jeg har lyst på en porsjon til, men det får vente til senere. Kanskje jeg skal spare resten til i morgen så jeg ikke blir lei. Planen var egentlig å fryse ned halvparten, men jeg visste med meg selv at det kom til å bli tatt opp igjen dagen etter uansett, så det kunne like greit stå i kjøleskapet.

Dette trenger du:
3 gulløk
2 chili (brukte 1, men skulle hatt 2)
2 fedd hvitløk
1 busk sjalottløk (jeg brukte nesten hele)
2 ingefær
1 pakke gulrøtter
1 terning grønnsaksbuljong
1,5 liter vann
2 bokser kokosmelk (jeg brukte GoTan Asian Naturals Coconut Milk)

Dette gjør du:
Stek løk, chili, hvitløk, sjalottløk og ingefær med litt olje i en stor kjele, til det er godt stekt men ikke svidd...
Tilsett 1,5 liter vann og 1 buljongterning.
Tilsett 1 pakke gulrøtter skjært i små skiver.
La koke til gulrøttene er eazy peasy å tygge gjennom. (best å koke med lokk)
Så kommer moroa: stavmikser! Sett gryta til side og bruk stavmikseren til du får suppa i den konsistensen du vil. Jeg liker litt tygging.
Putt kjelen tilbake på komfyren og tilsett 2 bokser kokosmelk (både det flytende og ikke flytende hvis du har hatt den i kjøleskap)
Krydre med alt du måtte ønske! Jeg brukte salt, pepper, sitronpepper, kajennepepper og litt hvitløkskrydder.

Neste gang skal jeg triple oppskriften og fryse ned mange porsjoner. Genialt! Denne oppskriften holder for to personer i to dager, kanskje. Peter har spist én porsjon, jeg har spist 5 hehe! 

UKENS WOW #2

 • 02.10.2017 - 22:05

UKENS MATVARE
Salat med bønner og vinagrette! Jeg har spist det flere enn 4 ganger på jobb foråsireslik. Jeg tror det har mest med vinagretten å gjøre. Kokkene lager egne salatdressinger på jobb, og de er så gode! Hver sin smak, vet det er mange som synes det blir for spesielt (sånn som balsamico, som jeg også har vært hekta på før), men jeg elsker rare og spesielle smaker. Jeg er sikker på at jeg hadde likt en crispy, grilla tarantella, haha.

UKENS TUNE
Disco Tits - Tove Lo
Dirty Wrong - Jasper James

UKENS SERIE/FILM
Jeg har ikke sett serier denne uken, men Peter og jeg så en film sammen da vi passa huset for T&T. Den het Hearts in Atlantis og var såå fin. Jeg elsker Anthony Hopkins som skuespiller, spesielt i filmen Meet Joe Black. Den bør dere se!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

UKENS FLAUSE
Det må være en samtale jeg hadde med storesøstra til Peter da vi var inne på besøk hos dem fordi Peter skulle hjelpe med å legge gulv uti garasjen, og jeg skulle lage middag. Ikke bare sliter jeg med feilsnakk - til tider hører jeg mye feil også. Plutselig så søstra ut vinduet der hvor bilene stod.
B: Er det Golf Peter har nå?
Meg: De legger gulv nå ja.
B: Jamen, er det Golfen han kjører?
Meg: Eller nei de gjør det kanskje ikke i kveld, for Peter snakka om at han skal hjelpe A i morgen tidlig.
B: *ser på meg som om jeg er heeeelt skækk*
Meg: Du snakker om å legge gulv?
B: GOLF. BIL?

Pluss i går på kollegafesten da jeg klarte å si "onkel farfar". ...

UKENS ANTREKK
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Se resten av bildene HER.

UKENS NEDTUR
At høsten er her og hendene mine blir styggere og styggere for hver dag som går. Får så tørre og sprukne hendeeeer. Men nå har jeg jo en veldig god håndkrem som jeg har fått av forloveden til pappa, og den skal jeg smøre meg med hver eneste kveld. En av mine verste ting å gjøre mot kroppen er å smøre klissete dritt på henda, haha.

PLUSS det dårlige været som har vært på vestlandet i 5 dager nå. Eller, det har vært greit varmt og lite nedbør, men vinden er til å flakse avgårde med. Ikke bare er det skummelt å høre på når man sitter inne, men den tok jammen meg pauseromsdøra på jobben og! 

UKENS OPPTUR
At Side2 valgte innlegget mitt på forsiden for tredje gang, wuhuu! Er jo så gøy når det skjer, haha :-) Og så må jeg si at jeg ble veldig glad for gulrotsuppa jeg laga i dag, for den ble awesome! Sist jeg lagde det kunne jeg ikke skjønne at det var jeg som hadde laget det en gang. Bare what. Peter satt og slurpet det forsiktig i seg stakkars. Men i dag ble den bra!

EDIT: Ironisk nok er gulrotsuppe-innlegget på forsiden til blogg.no akkurat nå, haha!

UKENS TANKE
Nå i kveld da jeg leste de forferdelige overskriftene på VG. Sist jeg gråt så voldsomt var da nyhetene kom på TV om Utøya. Nå var det Las Vegas. Jeg bare skjønner ikke hva som får et menneske til å gjøre noe sånt mot medmenneskene sine. Hva er det som skjer oppi hodet da liksom? Jeg klarer ikke å forklare hva jeg føler en gang, det gjør bare vondt i hode, mage og bryst på en gang. Hater det. Noen ganger skulle jeg ønske at jeg ikke trengte nyheter og at jeg kunne leve i min egen rosaboble, men man må jo henge med og, ikke sant. Samtidig har vi jo alle et ønske om å være glade og fornøyde, så hvorfor vi leser stygge nyheter og påfører oss smerte er meg et under. 

UKENS WOW
At sjefen foreslo at jeg kan ha ansvar for instagram og facebook til jobben :-D :-O Må bare komme i gang. Jeg synes det er både gøy og skummelt, men det skal vel gå fint. Kanskje jeg kan starte en Vertshusblogg etter hvert, hehehe.

Jeg må jo ta med bananen som var så stor og feit at den fortjente eget innlegg, haha. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

AKKURAT NÅ
Sitter på kjøkkenet for meg selv, og er invitert opp i stua til Peter hvor vi skal se en episode Lucifer før leggetid. Egentlig ble vi invitert opp til T&T, men jeg er party pooper og orka ikke. Får ta det i morgen si! Hvis jeg er gira på mennesker. Hehe neida.

PLANER FOR DEN NYE UKEN
Bli flink til å stå opp tidlig om morgenen så jeg slipper å stresse før jobb! Herreguuuud jeg liker ikke det ass. 

Nå er det Lucifer-time! God natt :-)

Bilder fra i går | kollega gathering

 • 02.10.2017 - 20:19

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Prøver meg på en batman da vettu!

I går samlet vi de kollegene som kunne for å ha en liten avskjedsfest for to ansatte. De har nå slutta og skal hjem igjen til hvert sitt hjemland. Trist for oss, awesome for familiene deres, hehe :-D Jeg var faktisk veldig flink i går og drakk bare en white russian og to glass hvitvin. Tror jeg, haha.. Sjefen spanderte pizza på hele gjengen (til og med veggie-pizza), og vi kosa oss masse så lenge det varte. Er veldig fint at vi er en så samlet gjeng med mange nasjonaliteter på jobb. Bare på disse bildene ser dere Estland, Frankrike, Mexico, Polen og Norge. Digger det.

Nå har vi nettopp spist gulrotsuppe (som ble aaaaasbra!! stolt)... Peter sitter åppe i andreetasjen med playstation, og jeg sitter her nede i min egen bloggverden. Akkurat sånn det er i et sunt og trygt forhold :-) Det er ikke mye tull jeg kan finne på her nede på kjøkkenet. Heehee. 

Mitt beste tips | Naturlig kroppsskrubb

 • 02.10.2017 - 18:02

Huff, med en gang jeg logget på ser jeg at lesere er inne og leser innlegget "mine meninger rundt lavkarbo" eller hva overskriften var. Hehhe, litt pinlig. Men herlighet, det er lov å forandre seg og lære nye ting. For kort tid siden (og for 8 år siden) var jeg overbevist om at lavkarbo var the shiet. Nå er jeg veganer, og sånn er det. Hvem vet hva jeg er om 10 år, men jeg slapper av ass. Jeg vet hvert fall nå at ting forandrer seg, meninger og tanker forandrer seg... Jeg håper bare at vegansk og/eller vegetarisk diett fortsetter å være awesome, og at jo flere som blir det - jo bedre blir det for kloden vår og de som bor på den.
 


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aaaanyways! Her om dagen oppdaget jeg den BESTE kroppsskrubben ever! Jeg hadde helt glemt at jeg hadde et Norgesglass full av filterkaffe i badromsskapet, haha. Prøvde først å bare skrubbe ansiktet for moroskyld, og så raskt med en gang det var skylt ut at dette her var virkelig bra saker! De siste to åra har jeg slitt mer og mer med "uren" hud og svarte prikker på nesa (ikke en gang den svarte maska tar knekken på alt), men etter bare én skrubb med filterkaffe var det nesten borte! Jeg ble helt satt ut jeg! Så jeg dro like greit med meg hele glasset inn i dusjen og skrubba hele kroppen. Følte meg fresh etterpå, men Peter måtte le da vi la oss for jeg lukta visst sterkt kaffe, haha.

Har dere prøvd kaffe som skrubb før eller? :-D

Denne bananen fortjener et innlegg!

 • 01.10.2017 - 15:54

Oi, den var stor! Heheh. Har aldri sett en sånn før jeg. Jeg viste den til Peter i går og bare "det der må jo være en squashbanan eller hva skjeeer a?". Åh, jeg blir så fascinert av de fjerneste ting. Men det er vel bra. I tillegg til å være spesiell var den jo bare utrolig god. Til og med Peter måtte ha et par biter av den, haha.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Today's lunch:
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det ble en gangske liten lunch i dag, da jeg spiste aaaltfor sent og magesekken hadde skrumpa inn, lol. Jeg blir så fort mett da jeg. Men jeg fikk i meg en soya-yoghurt også, så det er bra. Pluss squashbananen med en gang jeg kom hjem. Nå skal jeg faktisk begynne på gulrotsuppa som jeg har utsatt i to dager, og så skal jeg litt senere stelle meg før en aldri så liten kollegafest klokka seks. Det blir great!

ICT

Jeg er introvert, men sosial. Jeg liker det trygt og stabilt, men elsker forandringer. Jeg synes dyr er søte, men er ingen dyreelsker. Jeg elsker mat, men misliker lutefisk. Jeg er 25 år gammel, men både 14 og 90 til sinns. Jeg er glad i meg selv annen hver time, og hater meg selv annen hver time. Jeg liker å lese, men fullfører (nesten) aldri en hel bok. Jeg er urban, men skulle ønske at jeg bodde på en øy som i serien Lost. Jeg er blid, omtenksom, har en forferdelig latter og gjør altfor mange feil som jeg aldri lærer av.

 • Følg bloggen:
 • Blogg.no
 • Instagram
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no