ICT | Blogger - Vegan lifestyle

Pics | Nydelige øredobber

 • 14.10.2017 - 11:41

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er så fint i nye huset til mamma og stefar. Vi kom fram til Larvik i går kveld, slappa litt av på kjøkkenet med shaker og hjemmelaga øl fra Olden før vi hoppa til køys. I dag har vi spist frokost, og nå har guttene dratt av sted sammen med pappaen min for å hente bil og se fotballkamp. Jeg ble hos mamma for litt kvalitetstid. Er flere jeg må rekke å møte den lille tiden jeg er her.

Mamma er verdens beste når det kommer til forståelse for ting. Hun fikk vite i går at jeg har valgt å bli veganer (etter over 40 dager), så da vi kom fram hadde hun laga chili con carne, med en egen liten kjele til meg uten kjøttdeig, haha! Hun er awesome! 

På snakk om øredobber, ja! Skulle såå ønske at jeg klarte å bruke dem lenger enn en liten fotoshoot. Ørene mine tåler virkelig ikke noen øredobber i det hele tatt, enten det er vanlige eller allergivennlige nåler. Det begynner å brenne og svi rundt hullene liksom. Men men, det gjør seg på bilder :-)

Wants : Gensere

 • 12.10.2017 - 22:12


| 1 her | 3 her | 5 her | 6 her | 7 her | 9 her | 10 her |

1. Elsker hvordan den ser ut rundt magen.
3. Fin hals!
5. Puffa armer. Den ser så søt og chill ut.
6. Så pent bryst på denne.
7. Gå inn på linken for å se resten av genseren - flere striper! Awesome.
9. Vanligvis veldig forsiktig med glitter, men jeg digga denne genseren hvor det bryter med grønt nederst på ermene.
10. Bare veldig koselig :-D

Jeg har jo ikke penger til å shoppe atm, så jeg sitter her alene med et glass hvitvin som Peter serverte meg før han dro. Nipper til en vin med tårer fra en delfin, drømmer meg bort på Zalando og hører på Cezinando. Hehe. Koskos!

 

Innkjøp | Gårsdagens skokupp

 • 05.10.2017 - 08:41

Det lønner seg å følge kjøp- og salgsider, altså! Dama til sjefen la ut et par sko på sida til Stryn i går, og fattig som jeg er slo jeg til med en gang. Hundre kroner for et par fiiiine joggesko som satt perfekt på føttene. Jeg har virkelig ikke flere hundre å bruke på sko og klær for øyeblikket.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Etter frokost skal jeg faktisk ned til sentrum for å svi av noen tusenlapper (regner jeg med?) på maling til leiligheten! Det synes jeg er spennende :-D Morsom, ny ting å bruke penger på, haha! Jeg ser for meg den minste veggen i stua med Lady Balance Senses, og resten i lyst grått. Soverommene vil jeg kanskje ha i Lady Pure Color 4638. Peter har gitt meg frie tøyler når det kommer til maling! Bare så dere skjønner at jeg ikke leker boss - jeg får lov til å være boss noen ganger, haha.

Outfit | Farmors verdens fineste strikkegenser

 • 04.10.2017 - 15:41

Sist gang jeg var på slektstreff viste farmor et bilde av denne genseren og sa at hun hadde lyst til å strikke en til meg. Jeg ble happy med en gang. Digger fargene og hele looken. Blått og orange er så old school og hippie-ish. Nå har jeg tre varme og gode gensere, og to av dem har farmor strikka :-) Skulle egentlig hatt tre av henne, men den første jeg fikk klarte jeg å krympe i vask, så den ga jeg til Bamsefar, haha!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tusen takk, farmor! <3

Outfit | jeg elsker denne fargen

 • 03.10.2017 - 19:08

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Og jeg elsker katta!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så morsomt at oppskriften på gulrotsuppa ligger på forsiden til Blogg.no, hehe! Koselig. Det endte faktisk med at jeg tok en porsjon til etter frokost, og da ble det tomt gitt. Stakk på butikken litt senere og hamstra inn fryste gulrøtter så jeg kan laga mer asap.

Kjøpte dadler og bananer til en planlagt kokos-milkshake, pluss avokado og kiwi som var på tilbud. Det er faktisk første gang jeg tar med meg butikkbladet inn i butikken og kjøper ting som er på tilbud. Har alltid bare kjøpt det jeg har lyst på og det jeg trenger til planlagte middager, men i dag tenkte jeg mer økonomisk som Hva kan jeg lage av alt dette som ikke koster en dritt? I dag blir det vegansk spinatsuppe. Oppskrift HER. Jeg skal prøve å lage det med kokosmelk, da. Vi får se hur det går :-)

Outfit | Når vanlige bukser blir for trange

 • 29.09.2017 - 07:49

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

.... da kjøper man tights! Hehe. Disse ser jo ut som classy høytlivsbukser, men føles som tights. Elsker det og angrer ikke ett sekund på kjøpet. Kjøpt hos Nelly her. To andre varianter finner du her og her. Awesome! Bodyen finner jeg ikke lenger, så den er sikkert utsolgt. Buksa er den samme jeg bruker i headeren som bare er et par dager gammel. Var så gira med en gang jeg prøvde den at jeg måtte knipse noen bilder i speilet da vettuu. 

Jeg slutter med restylan

 • 27.09.2017 - 22:01

Jeg kommer alltid til å være for å fikse på utseendet (fordi folk skal få bestemme over egen kropp, og finne ut selv hva som er best for dem). Fyldigere lepper var på ønskelista mi i sikkert fire år før jeg prioriterte å endelig spare penger til det. Nå har jeg brukt det i et og et halvt år, likt det, men funnet ut at jeg ikke vil mer. Det er bare slitsomt å alltid være avhengig av noe for å føle seg fin. Av samme grunn har jeg aldri brukt vippeextensions.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Først og fremst slutter jeg fordi Peter og jeg har kjøpt leilighet og er fattigere enn ever. For det andre finnes det bedre ting å bruke penger på. For eksempel ny vaskemaskin og oppvaskmaskin.. Wuhuu! Men helt ærlig altså, jeg har følt meg fin med restylan og fyldigere lepper, men nå har jeg enda mer lyst til å like meg sånn jeg ser ut naturlig. Jeg så grei ut før også liksom.

Selvbruning kommer jeg til å fortsette med da, haha. Men det er bedre enn solarium! Lov å unne seg det, så mye solarium som jeg tok til ingen nytte *tar eeevigheter å bli brun*.... Samvittighetsmenneske som jeg er håper jeg ikke at hun som jeg har vært til behandling hos blir lei seg, haha! Det går nok fint, hun som er så flink og har mange kunder :-)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lurer på åssen leppene blir når man slutter med fillers, jeg. Kanskje jeg sitter igjen med to gamle klumper som aldri vil ut? Hmmm... Wææ. Bare gi en lyd hvis dere har erfaring med å slutte med fillers! Ikke at jeg tror det er så big deal liksom, men det kan jo hende det er rester som aldri går ut, haha!

PENT PLAGG - DÅRLIG HÅRDAG

 • 16.07.2017 - 20:56

Jeg er veldig glad i klær, men jeg kunne ikke gått med hva som helst bare fordi det er pent. Det er et must at det er komfortabelt å ha på seg. I fjor en gang hadde jeg på meg en veldig fin kjole i kongeblått, men den var så tight at jeg sendte den til fretex etter én gangs bruk. Fretex har egentlig fått veldig mye, enten det er klær jeg ikke føler meg komfortabel i eller at jeg bare er drittlei et plagg. Og hvis jeg er drittlei Peters plagg, haha.

SAMSUNG CSC

Som jeg har nevnt tidligere så har jeg et elsk for disse buksene for tiden. Jeg har to bukser, en kapri, et kjørt og en shorts i denne varianten, og det blir sikkert flere. Kollegene mine har også slike, og det er ikke så rart når de er så gode å jobbe i. Eneste problemet er at de ikke sitter så bra på meg, da jeg har jævlig kort kropp og selv om jeg velger den korte størrelsen så henger det på en måte litt under rompa på meg, haha. Men men, kort kropp er det siste jeg bryr meg om ass.

SAMSUNG CSC

Jeg har nettopp kommet hjem til huset jeg passer, etter å ha vært hjemme i mitt eget hjem og mata katta (nå holdt jeg på å skrive pappa lol) og før det var jeg en god time på besøk hos Olden Camping Gytri. Peter er fortsatt i Olden og graver gulv eller hva man sier. Nå har jeg huset for meg selv, Trulte stakk akkurat ut, og snart blir det kyllingwok til kvelds. Har til og med kjøpt kokosmelk! Da heter det kanskje ikke wok lenger...? Vettafæn.

SAMSUNG CSC
Braaaa hairday a! *skjulebilde av rompa*

Jeg får vel gå og skjære opp kyllingen. Haha, tenkte jeg skulle prøve å skrive et og et innlegg med hvert sitt tema, i stedenfor å komme med så mye crap på én gang, meeen jeg klarer alltid å skrive meg bort og bable om alt. 

ICT

Jeg er introvert, men sosial. Jeg liker det trygt og stabilt, men elsker forandringer. Jeg synes dyr er søte, men er ingen dyreelsker. Jeg elsker mat, men misliker lutefisk. Jeg er 25 år gammel, men både 14 og 90 til sinns. Jeg er glad i meg selv annen hver time, og hater meg selv annen hver time. Jeg liker å lese, men fullfører (nesten) aldri en hel bok. Jeg er urban, men skulle ønske at jeg bodde på en øy som i serien Lost. Jeg er blid, omtenksom, har en forferdelig latter og gjør altfor mange feil som jeg aldri lærer av.

 • Følg bloggen:
 • Blogg.no
 • Instagram
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no