ICT | Blogger - Vegan lifestyle

JEG BLOGGER NÅ HOS FEMELLE.NO

 • 16.10.2017 - 11:22

God morgen! Jeg har en strålende god nyhet nå, synes jeg i hvert fall. Jeg slutter nemlig å blogge her på blogg.no, og begynner nå hos Femelle.no! For min del er dette kjempemoro og et steg videre. Jeg slapp til og med å kjøpe design eller lage design på egenhånd, for det er det nemlig ei i Femelle-teamet som ordner for oss som blogger der. Jeg trengte bare å sende en mail om hvordan jeg ville ha designet mitt, og vips så var det ordnet. Utrolig kult!

FØLG MEG GJERNE VIDERE PÅ DEN NYE BLOGGEN MIN HER
FØLG MEG GJERNE PÅ BLOGLOVIN' HER

Jeg har alltid blogget fra blogg.no, men hadde vel en liten periode i mine yngre dager hvor jeg brukte litt wordpress, tror jeg? Det er i alle fall så fjernt at jeg har glemt det. Det jeg synes er aller kulest nå, er at jeg går over til en bloggportal med rundt 50 bloggere (maximalt 100), and that makes me feel special! Haha. Jeg håper mine faste lesere vil følge meg videre på iristaklo.femelle.no :-) Det betyr mye for meg! 

Anbefaling : En sabla god butikksmoothie

 • 13.10.2017 - 19:00

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

... om du er into ingefær hvert fall. Jeg kjøpte denne bare for å prøve i forgårs og ble ikke skuffet. Den smakte så masse og ekte ingefær at jeg ble happyhappy :-D Den grønne har jeg ikke smakt enda, men jeg har den med på kjøreturen til Larvik så jeg har helt sikkert drukket den før dette innlegget blir publisert (forhåndspublisert). Håper den smaker litt mojito (haha) på grunn av mynten. Hvis jeg skal være edru en kveld med venner, men uansett har lyst på en god drink, så hadde det jo passet utmerket med en mynte-ananas-smoothie og masse isbiter! Men jeg vet jo ikke hva den smaker, må slutte å drømme meg bort. 

Har dere smakt? 
#Cevita #smoothie

Mine 6 must haves: apper

 • 11.10.2017 - 19:45

God kveld! Jeg sitter her så forbannade mett etter dagens middag som bestod av søtpotetchips og BBQ-soya (wannabe chicken if you know what I mean). Holdt ikke med middagen heller - til dessert spiste jeg en skål med gulrotsuppe. Godt med næring si! Jeg tenkte at jeg kan skrive ned og anbefale de appene jeg bruker fast på mobilen. Jeg bruker sikkert ikke så masse av det alle andre bruker, da jeg egentlig ikke følger helt med. Men jeg har i hvert fall mine egne must haves, og kanskje dere får noe nytt på mobilen etter dette innlegget? Here we go!1. SUDOKU
Yes, det er fakta. Han jeg holdt på med for 2 år siden holdt på å grave sin egen grav av flauhet da han fant ut at jeg satt på kafé for meg selv med sudoku-boka mi, hahaha. Etter en stund var boka full av løste sudoku-spill, og siden dét har jeg holdt meg til mobil. Jeg synes det er veldig stressdempende!

2. SOBERTIME
Lol, jeg har nesten full kontroll når det kommer til alkohol altså, men noen ganger synes jeg det er gøy å ha en telle-dager-app som viser hvor lenge man har vært uten ditten og datten. Finnes så klart mange lignende apper for alt mulig, men jeg har bare fortsatt å bruke denne etter at jeg hadde 19 (woow) hvite dager i sommer, haha. Man kan for eksempel skrive "jeg vil holde meg uten sukker fram til desember", og så blir man mer motivert av å se hvor mange dager som går. 

3. NOTEPAD
Igjen, finnes mange lignende apper, men denne bruker jeg til å skrive ned alt mulig. Alt fra handlelister og møter på jobb - til morsomme gullkorn og bloggidéer :-)

4. O.I. SHARE
Denne appen er for oss med Olympus Pen-kamera. Det er virkelig genialt! Med appen kan man se seg selv på mobilen og ta bilder med mobilen, selv om kameraet står hundre meter unna. I tillegg kan man ta så mange sekunder man trenger på selvutløseren sånn at man rekker å legge vekk mobilen før bildet blir tatt. Elsker det!

5. ANANDA - CONSCIOUS HEALTH
Denne appen hører jeg på innimellom når jeg ikke får sove. Det er som en meditasjonsapp hvor man kan velge musikk, bakgrunnslyd, fortellerstemme og full pakke. Sist gang hørte jeg på en mann med inder-aksent som fortalte om meningen med livet, mens jeg hørte regn og fuglekvitring i bakgrunnen, hahaha. Kall meg gjerne spaced, men det er sånn jeg ruller ass!

6. ARK E-BOK
Funfact: jeg har jobbet på Ark! Uansett, denne appen er fantastisk. Her kan du laste ned hele bøker, og bla fra side til side med fingeren på mobilen. Veldig greit når sidemannen vil sove og ikke takler at lyset står på, hehe. Du kan også laste ned lydbøker, og det hører jeg på når jeg er for trøtt til å lese men samtidig ikke får sove what so ever (skjer altfor ofte). Da er det chill å høre på noen som leser for deg og så sovne etter hvert. Litt på samme måte som meditasjonsappen over. 

Det var det. Håper dere fant noe nytt og interessant. Ha en fin kveld videre og stor klem fra LilleMy (jeg het visst det til jeg var 3 år) :-D

Mitt beste tips | Naturlig kroppsskrubb

 • 02.10.2017 - 18:02

Huff, med en gang jeg logget på ser jeg at lesere er inne og leser innlegget "mine meninger rundt lavkarbo" eller hva overskriften var. Hehhe, litt pinlig. Men herlighet, det er lov å forandre seg og lære nye ting. For kort tid siden (og for 8 år siden) var jeg overbevist om at lavkarbo var the shiet. Nå er jeg veganer, og sånn er det. Hvem vet hva jeg er om 10 år, men jeg slapper av ass. Jeg vet hvert fall nå at ting forandrer seg, meninger og tanker forandrer seg... Jeg håper bare at vegansk og/eller vegetarisk diett fortsetter å være awesome, og at jo flere som blir det - jo bedre blir det for kloden vår og de som bor på den.
 


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aaaanyways! Her om dagen oppdaget jeg den BESTE kroppsskrubben ever! Jeg hadde helt glemt at jeg hadde et Norgesglass full av filterkaffe i badromsskapet, haha. Prøvde først å bare skrubbe ansiktet for moroskyld, og så raskt med en gang det var skylt ut at dette her var virkelig bra saker! De siste to åra har jeg slitt mer og mer med "uren" hud og svarte prikker på nesa (ikke en gang den svarte maska tar knekken på alt), men etter bare én skrubb med filterkaffe var det nesten borte! Jeg ble helt satt ut jeg! Så jeg dro like greit med meg hele glasset inn i dusjen og skrubba hele kroppen. Følte meg fresh etterpå, men Peter måtte le da vi la oss for jeg lukta visst sterkt kaffe, haha.

Har dere prøvd kaffe som skrubb før eller? :-D

Min favoritt | anti-rynkekrem

 • 26.09.2017 - 22:13

God kveld! Og på forhånd: beklager for "pyntegjenstandene" jeg har lagt med i denne fotoshooten, hahaha! Jeg ser andre bloggere mæker på med øredobber, diamanter, glitter og solbriller rundt det de egentlig skal ta bilder av, så jeg ville gjerne kjøre samme stil da. Hadde litt mynt og tenkte hvorfor ikke? :-D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Også avokado da.... som jeg ikke spiste en gang.. Haha!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Marilou BIO sin anti-aging cream er den eneste kremen jeg bruker fast i ansiktet. Jeg er normalt tørr både i ansikt og på hendene, men har nesten fobi mot kremer da jeg føler meg klissete og skitten etter å ha smurt meg. Nå har jeg heldigvis funnet krem både til hender og ansikt som jeg klarer å bruke, så jeg slipper å se ut som en vandrende flassmumie i vinter.

Dette står på baksiden: Anti-rynkekrem med arganolje til tørr hud. Minimerer fine linjer og rynker, gir ekstra fukt, strammer opp og gjenoppbygger. Rik på antioksidanter som er cellefornyende. Arganolje, sheasmør, bøgeknopekstrakt, for en yngre og mer strålende hud.

Hvorfor jeg klarer å bruke akkurat denne og nesten ingen andre kremer vet jeg ikke svaret på, for denne er ganske fet i konsistensen. Likevel føles den kompakt og tørr, hvis det gir mening, haha. Håret klistrer seg ikke til ansiktet, og jeg føler kremen ligger som et fint beskyttende lag på huden. Jeg er som regel veldig rød i ansiktet etter dusj, men rett etter at jeg har smurt på denne føler jeg meg allerede fresh. Er ikke alltid jeg tar på hudsminke heller. I sommer brukte jeg faktisk kun denne på huden.

Tror den kosta 119 kroner, og jeg vet at jeg kjøpte den på H&M :-)

VERDENS FINESTE CAMPINGPLASS

 • 01.07.2017 - 15:28

.... må jo være Olden Camping Gytri! Tante Kristin og onkel Roger kjøpte hus med campingplass for snart to år siden, og de har virkelig fått det fint her. Fjell og utsikt stod sånn fra før (haha), men med de begges arbeidsglede og med tante Kristins sans for interiør og dekorasjon, har plassen fått en ekstra touch. 

SAMSUNG CSC
De har kiosk med masse godt, blant annet lakris-is og Lollipop. Rhyyme.

SAMSUNG CSC
Her ser dere rett inn mot Melkevollbreen.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC


Det var her jeg hadde min første fjelltur her om dagen, opp til Gytrifossen. Området er perfekt for tur i fjell og skog. I tillegg til campingplass for bobiler osv, har de helt nyoppussede hytter og j***vlig reine toaletter om jeg får lov til å si det. Fantastisk plass!

Verdens beste arbeidsplass

 • 15.06.2017 - 07:39

God morgen, søtnoser! Jeg har fått meg ny header, er den ikke fin? Tomine skal da ha skryt for at hun knipset bildet, og jeg kan få skryt for å ha fått fram litt farge på appelsinjuicen. Jeg tenkte jeg skulle starte dagen med å vise dere arbeids-plassen min, som etter min mening er verdens koseligste arbeidsplass. 

SAMSUNG CSC
Vi lager god kaffe som er fin å se på.

Jeg jobber på Stryn Kaffebar og Vertshus som er både kafé, restaurant, bar i helgene, og i tillegg har 5 overnattingsrom! Vi er en god gjeng som trives på jobb med snille og flinke ansatte, og gode, glade gjester! Kokkene våre er superflinke og overrasker stadig med nye, friske middagsretter. Vi har hjemmelaget bearnaise, fiskesaus, dressinger osv. osv. osv. Fiskesausen er to die for! Er du vegetarianer eller har gluten- og/eller laktoseintoleranse så har vi mange retter for deg og.

SAMSUNG CSC
Vertshuset fra hovedgaten som går gjennom Stryn sentrum.

SAMSUNG CSC

Vertshuset (som vi kaller det short) er perfekt for afterski. Jeg drar dit til og med after-alt-mulig! Vi har faktisk snø i toppene av Stryn, og på Strynefjellet er det sommerski alpinsenter, bare 45 km unna oss!

SAMSUNG CSC

Det er utrolig koselig innendørs, men minst like koselig å sitte ute med puter, pledd og varmelamper :-D Store markiser gjør så du ikke får regndråper i hodet eller i maten (hvis det regner selvfølgelig) og bidrar til å gjøre det lunt, vindstille og fredelig <3 Kos kos.

SAMSUNG CSC
Får litt fransk bakgård-vibber ass.

Litt vått på bakken blir det noen ganger, men regn er bare sunt. Vi skal tenke at det er hyggelig at himmelen vanner jorda :-D Det er mye mer av uteområdet enn det bildene viser dere. Rett utenfor har vi et stooort telt som vi har hatt mange konserter inni. Der er det fint med varme og god stemning.

SAMSUNG CSC

ALT kan lages take-away! Du kan få med kaffe (verdens beste Zoegas, min mening), og du kan få med pizza, lunch, kaker, hele kaker hvis du vil (du bestiller - vi baker). I desember kan du til og med ta med pinnekjøtt! Ikke bare er det henting, vi leverer også! For noen uker siden kjørte jeg langt opp i hyttefeltet for å levere middag, og jeg fant fram!

Mange av oss ansatte er basic baristaer, og sjefen sjøl er master barista, så vi tuller ikke med kaffe for å si det slik <3 Jeg håper at dere som bor langt unna og leser dette vil ta turen en dag. Anbefaler dere sterkt å bli med på Oktoberfest! Årets morsomste arrangement :-D Men før den tid har vi blant annet Midtsommer ROCK og gummibåtfestival. Alltid en festlig grunn til å dra til Stryn! 

Men nå må jeg dra på jobb, snakkes!

ICT

Jeg er introvert, men sosial. Jeg liker det trygt og stabilt, men elsker forandringer. Jeg synes dyr er søte, men er ingen dyreelsker. Jeg elsker mat, men misliker lutefisk. Jeg er 25 år gammel, men både 14 og 90 til sinns. Jeg er glad i meg selv annen hver time, og hater meg selv annen hver time. Jeg liker å lese, men fullfører (nesten) aldri en hel bok. Jeg er urban, men skulle ønske at jeg bodde på en øy som i serien Lost. Jeg er blid, omtenksom, har en forferdelig latter og gjør altfor mange feil som jeg aldri lærer av.

 • Følg bloggen:
 • Blogg.no
 • Instagram
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no