ICT | Blogger - Vegan lifestyle

Oppskrift | Veldig enkel byggrynssalat

  • 06.10.2017 - 18:04

Hei p dere homiezz! Jeg har hengt p jobben til n. Rettere sagt jobba til kvart p fem, og s spist bnnesalat med Peter som kom fra sin jobb. Deilig slappe av litt p jobb etter jobb, faktisk. I gr laga jeg en veldig god byggrynssalat, men det er nok Masala Magic's mangochutney som skal ha mest av ren. Har elsk p den for tiden alts. La p noen cherrytomater og vips mtte balsamicoen ogs tilsettes.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Du trenger bare :

- Koke byggryn med grnnsaksbuljong i 20 minutter (eller s lenge det str p pakningen du har)
- Sile av vannet og kjle ned gryna
- Steke sjalottlk, chili og et fedd hvitlk i sm biter
- Bland dette inn i gryna.
- Hell i en halv pose ferdig-strimla rdbiter+pastinakk+gulrot
- Rr inn et par klunker olivenolje
- Servr med tomat, balsamico og mangochutney.

Voil :-D

God morgen | Smarte frokosttips

  • 04.10.2017 - 11:24

Herlighet, n har jeg brukt s masse tid p ta bilder av frokosten (og meg, hehe) at jeg huska ikke fr n at snus eksisterer. For en snusoman som meg er det ganske sprtt alts. Kanskje det betyr at jeg faktisk klarer slutte denne gangen. N har jeg gtt heeelt ned p "to-prikkers-snus", og det er vel ganske svakt? Good job, Iris Christiane Taklo.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Katta begynte mjaue klokka halv sju i morges, s da var det opp og st for slippe han ut. Jeg ble skikkelig overraska over hvor mrkt det var! Lenge siden jeg har sttt opp halv sju, tydeligvis. Og da var det selvflgelig tidlig hst og fortsatt lyst.. Det ble med andre ord goood tid til frokost og kameraknipsing i dag, og den frokosten er jo bare til bli enda friskere og sprekere av, haha! Under bildene har jeg tre smarte frokosttips til dere!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Rista brd med avokado er en av mine strste favoritter (generelt alt med avokado, nam) og hvis du ikke har brdrister s er det ikke verre enn slenge en brdskive eller to inn i ovnen p 200 grader i 2-3 minutter. Mens brdet steker, moser jeg en halv avokado med gaffel og blander inn litt chili explosion, sitronpepper, hvitlkskrydder og bittelitt salt. Ta litt og litt av krydderet s det ikke blir for mye plutselig. Spesielt sitronpepper synes jeg kan vre litt for dominerende p smak.

I stedenfor melk anbefaler jeg Alpro Coconut eller GoGreen kokosmelk. Hvis det smaker rart drikke det alene, anbefaler jeg kjre det i blenderen med en banan. Som en sunn, tropisk morgen-milkshake! I dag brukte jeg 4 isbiter ogs, pluss at jeg la glasset i fryseren s shaken holdt seg ekstra kald. I gr laget jeg den samme shaken med dadler og vegansk oreo i tillegg. Kjempegodt nr man er fysen p noe stt!

Oppskrift | insaaane gulrotsuppe

  • 03.10.2017 - 12:09

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fyttikatta, denne suppa ble god! N har jeg nettopp spist det til frokost selv om jeg hadde det til bde middag og kvelds i gr, haha. Det verste er at jeg har lyst p en porsjon til, men det fr vente til senere. Kanskje jeg skal spare resten til i morgen s jeg ikke blir lei. Planen var egentlig fryse ned halvparten, men jeg visste med meg selv at det kom til bli tatt opp igjen dagen etter uansett, s det kunne like greit st i kjleskapet.

Dette trenger du:
3 gullk
2 chili (brukte 1, men skulle hatt 2)
2 fedd hvitlk
1 busk sjalottlk (jeg brukte nesten hele)
2 ingefr
1 pakke gulrtter
1 terning grnnsaksbuljong
1,5 liter vann
2 bokser kokosmelk (jeg brukte GoTan Asian Naturals Coconut Milk)

Dette gjr du:
Stek lk, chili, hvitlk, sjalottlk og ingefr med litt olje i en stor kjele, til det er godt stekt men ikke svidd...
Tilsett 1,5 liter vann og 1 buljongterning.
Tilsett 1 pakke gulrtter skjrt i sm skiver.
La koke til gulrttene er eazy peasy tygge gjennom. (best koke med lokk)
S kommer moroa: stavmikser! Sett gryta til side og bruk stavmikseren til du fr suppa i den konsistensen du vil. Jeg liker litt tygging.
Putt kjelen tilbake p komfyren og tilsett 2 bokser kokosmelk (bde det flytende og ikke flytende hvis du har hatt den i kjleskap)
Krydre med alt du mtte nske! Jeg brukte salt, pepper, sitronpepper, kajennepepper og litt hvitlkskrydder.

Neste gang skal jeg triple oppskriften og fryse ned mange porsjoner. Genialt! Denne oppskriften holder for to personer i to dager, kanskje. Peter har spist n porsjon, jeg har spist 5 hehe! 

Payday | Lnningsgaven

  • 29.09.2017 - 21:49

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Haha, det hres jo helt p trynet ut at majones og kjeks er lnningsgaven, men jeg kan rett og slett ikke unne meg noe mer siden leilighetsovertakelse nrmer seg med stormskritt. Da er det lurt ha noe jvlig med penger til overs si! Alle som kjenner meg fra back in the days vet hvor idiotisk glad jeg er i tomat, agurk og majones p brdskive. Her forleden prvde jeg spise det uten majones - med stor skuffelse. Det ble jo ikke det samme i det hele tatt. S tenkte jeg "jeg blir jo vandt med det. Etter hvert. Kanskje..". Meeen s i dag fant jeg plutselig eggefri majones p Kiwi :-D Fikk nesten lyst til gi high five til alle ansatte og kunder som var rundt meg vettu! N GLEDER jeg meg til kjenne hvordan det smaker p den neste "verdens-beste-skiva".

I tillegg fant jeg kjeks! Jeg har ikke akkurat savna kjeks, men det blir morsomt prve. h! N huska jeg plutselig at jeg har det som plan for videoblogg: smake tre forskjellige ting som jeg aldri har smakt fr, haha! Det str skrevet ned i bloggboka mi, s n br jeg jo bare gjre det. Kos dere i kveld folkens, vi snakkes!

FERSK PASTA | ROTGRNNSAKER

  • 25.09.2017 - 17:47

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Med strlende vr i Stryn og en produktiv vakt p jobb skal jeg ikke klage i dag ass. Awesome. N skal jeg i dusjen og stelle meg fr vi stikker til noen venner av Peter for spille hestesko eller noe. Haha, det kan bli moro! Fr se om jeg har noe skills der. Frst tenkte jeg vise dere grsdagens middag. 

Middagen ble veldig spesiell og veldig enkel. Stekte frst sopp og rdlk i litt olje. Kokte s pastaen i 3 minutter. Til slutt skjrte jeg opp mini-paprika, bde rd og orange (hadde sett ekstra spenstig ut hvis jeg ikke hadde spist opp de gule fr middag) :-D Husk salt og det krydderet du nsker, s blir det ekstra digg og smakfullt. Grnnsakspastaen er fra Toro, og s langt har jeg smakt denne og den med brokkoli. Ser fram til prve blomkl.

Ha en fin dag folkens, hper dere ogs har sol!

VEGAN: oppskrift p kantarellpai

  • 11.09.2017 - 17:26

EDIT: Jeg fant den opprinnelige oppskriften! Veganmisjonen var det som hadde den. N ble jeg letta og kan linke videre :-) Liker ikke fle meg som en tyv, hehe.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

N er hsten her og da selger butikkene sm kurver fulle av ferskt gull. Kantareller, alts. Noe av det beste jeg vet! Da jeg "oppfant" denne kantarellpaien var jeg egentlig p jakt etter en vegansk omelettoppskrift p nettet. Det var rlig talt en omelett jeg prvde lage ogs, men jeg syntes det minner mer om en slags pai, s da sier vi pai! Jeg husker ikke hvor mye jeg har endret p oppskriften og om den egentlig er "min", s hvis noen der ute synes dette er en kopi av sin egen omelettoppskrift s beklager jeg p det sterkeste, og jeg prvde virkelig finne oppskriften igjen (for linke videre), men lyktes ikke. Gi en lyd s linker jeg!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
PS: Burde ikke smake p rren. Rren er ikke god.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg anbefaler bruke s masse kantarell du klarer, haha. Snadder ass! Dette var s godt at jeg mtte lage det igjen dagen etter, s n har jeg to gode omeletter/paier som gleder seg til komme opp fra fryseren. I andre omgang brukte jeg en hel gullk i stedenfor purrelk. Anbefaler bruke begge deler. Bruk akkurat det du nsker :-D
 



N skal Peter og jeg en liten tur til Olden snn at mora hans kan sy opp oktoberfest-kjolen min. Jeg har hatt samme kjoletype i to r n, men synes den er litt for lang for mine korte ben, s da m vi forandre den litt. P snakk om kjoler og klr: i dag har jeg p meg en genser som farmor har strikket til meg. Digger fargene p den! Old school med bltt og orange. Fin ha p kalde hstmorninger :-)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kos dere masse i dag, s snakkes vi!

MINE 2 NYE FAVORITTSNACKS

  • 09.09.2017 - 11:09

Helt siden kokkene p jobb begynte steke chips av rotgrnnsaker har jeg cravet det noe syyykt, men s kan jeg liksom ikke spise opp dekorasjonen deres heller. Gleden var derfor stor da jeg for kort tid siden oppdaget rotgrnnsak-chips p Coop Extra! Koster bare 20 kroner posen :-D I posen finner du crispy, tykke flak av potet, rdbiter, gulrot ooog ikke minst pastinakk - min strste favoritt. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Min andre favoritt er trket mango. Litt dyrt da, men det er verdt det. Tror det koster 80 kroner. Til gjengjeld er det veldig masse i posen, og min varer i flere dager selv om jeg fler at jeg gr og tygger p det 24/7. Passer til forrett, dessert og kveldskos, hehe :-D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Noen av bitene er s saftige og ekte-mango-aktige at jeg blir imponert. Og s har vi de bitene som er litt mer hard-gummi-aktig. Samme greia som Beef Jerky egentlig, for de av dere som har smakt det. Tommel opp anyways!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er s digg flelse vre hekta p noe, enten det er mat eller en sang, haha. Kjedelig nr man blir lei av det til slutt da, hvert fall nr det tar lang tid fr neste favoritt dukker opp. Har dere noen gode favoritter? 

COCONUT MILKSHAKE SMOOTHIE

  • 08.09.2017 - 14:49

God damn, that's a pretty fucking good milkshake, som John Travolta sa s pent i Pulp Fiction :-) Det er kanskje mer en smoothie da, men p grunn av kokosmelk liker jeg se p det som en sunn milkshake. Jeg digga denne, men kunne godt hatt mer av bde honningmelon og lime oppi, da den var bittelitt tam og skulle hatt mer syrlig smak. Dette ble forrett-frokosten min i dag mens jeg laget kantarell-pai. Nam nam!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dette trenger du: 1 halv honningmelon (jeg brukte 1 kvart, men anbefaler bruke mer). 1-2 lime. Ingefr. 1 avokado. 2 dl kokosmelk.
Dette gjr du: Kjr alt i blenderen, voil!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det skjnne glasset har jeg kjpt p Nille til billig penge. Oppskriften stjal jeg fra kokosmelk-kartongen til GoGreen :-D Ha en fin dag!

5 SUPERENKLE VEGANMIDDAGER

  • 07.09.2017 - 00:08

Det har allerede gtt en uke siden jeg bestemte meg for bli veganer! Tiden speeder. Jeg synes det er mye lettere vre veganer enn flge lavkarbo, for jeg kan jo spise helt normalt bare at jeg bytter ut kjttet med noe annet. "Fake-meat", bnner og linser for eksempel. I dag hadde vi spaghetti og kjttdeig, akkurat snn som jeg alltid lager den - bare med vegankjttdeig fra Hlsanskk (fikk ikke til svenske bokstaver....) i stedenfor kjttdeig. Peter kunne ikke forst at dette ikke var kjtt! Under bildene har jeg skrevet ned oppskriftene p det vi har spist av middager den siste uken.
 





Spaghetti & kjttdeig og Pizza

Spaghetti og kjttdeig ala. Irish:

Dette trenger du: En stor kjele og to stekepanner. Salat, spaghetti, vegankjttdeig (fra fryser'n p Coop Extra), 1 stooor sjampinjong, 1 gullk, 1 halvt fedd hvitlk, 1 boks grovhakka tomater, spaghettisaus p pose, et par tomater.

Dette gjr du: Begynn kok spaghetti som anvist p pakken (gidder ikke nevne noe mer om spaghetti n, dere vet hvordan dere koker det). Mens du venter p at vannet skal koke, skjr sjampinjong, gullk og hvitlk i sm biter. Hell masse olje i en stekepanne, og stek sjampinjong, gullk og hvitlk til det er gyllent, digg og godt stekt. Tilsett en boks grovhakka tomater, og dine egne oppskjrte tomater. Mens dette putrer for seg selv p svak varme, varmer du opp vegankjttdeigen i stekepannen. Nr vegankjttdeigen er varm nok, hell det over i tomatsausen. Tilsett en halv pose spaghettisaus og cirka 3 dl. vann. La putre p svak varme mens du dekker bord ogsvidere. Ferdig!


Pizza p restaurant:

Dette har jeg ikke laget hjemme, men spist p Stryn Kaffebar og Vertshus. Jeg tror de fleste pizzabunner p spisesteder er produsert uten melk og egg, men det er vel greit sprre for sikkerhetsskyld. De er i hvert fall veganske der jeg jobber! Her har jeg rett og slett bare klsja p med spinatblader, asparges, rdlk, paprika, mais, jalapeno, squash og sitron. Nam nam! I kveld var vi fire jenter p pizzadate, og til dt hadde jeg med meg cashewntter, paprika, svarte oliven, babymais, aromasopp og bearnaisesaus kokt p olje og kokosmelk! Bare fantasien setter grenser ;-D 


Brokkolisalat, vegantacos og burger

Brokkolisalat:

Dette trenger du: 2 brokkoli, 1 halv paprika (p bildet har jeg brukt n, men jeg syntes det ble for mye paprikasmak), 1 fedd hvitlk, mandler, trket mango, rdvinseddik, olivenolje, sukrin/sukker, sitron.

Dette gjr du: Hakk s masse mandler du nsker og stek det i ovnen p 200 grader (husker ikke steketid, bare flg med s det ikke blir brent). Mens mandlene steker skjrer du opp 1 brokkoli i mange smbiter, typ smuler, mens den andre brokkolien skjrer du i sm buketter. Etter at mandlene er ferdige i ovnen, steker du brokkolibukettene p 200 grader i cirka 20 minutter. Husk litt olje og salt. Best nr de er litt grilla og brune! Mens brokkolien er i ovnen skjrer du opp trket mango (eller annen trket frukt), paprika og hvitlk. Ha alt i en stor skl, bortsett fra hvitlken. 

Dressing: Bland sammen 3 ss olivenolje, 2 ss rdvinseddik, 1 ss sukrin/sukker og kuttet hvitlk. Skvis i en hel sitron. Nr brokkolien er ferdig stekt skal absolutt alt blandes sammen i den store sklen :-D Snadder!


Taaacooo:

Alle vet hvordan de lager taco, men n skal du bytte ut kjttdeigen med rde linser! Lag alt akkurat som du pleier og voil!


Saftig veganburger:

Dette trenger du: 3 stooore sjampinjong, 1 gullk, 1 boks rde bnner, 1 dl havregryn, 2 dl havremel, olje, chili explosion-krydder.

Dette gjr du: Stek sjampinjong og gullk til det er gyllent, saftig og digg. Kjr bnnene i blenderen til en grtete masse. Bland bnner havremel og havregryn til en trr deig, rr inn det du har stekt og til slutt 3 ss olje. Er det for vt deig kan du tilsette mer havremel. Er det for trt s kan du ha i litt vann. Jeg brukte litt vann i blenderen uansett siden den suger og ville ikke kverne bnnene skikkelig.

Nr du kjenner at deigen kan rulles til baller uten g i opplsning s er det klart. Stek i pannen og trykk de litt flate. Server med nsker tilbehr! Vi brukte Veggen Spelt som hamburgerbrd.
 


En venn av meg var veganer fr og syntes det var gy i begynnelsen, men s syntes han det ble kjipt mtte kutte ut kjtt hele tiden. Jeg ogs synes dette er veldig gy n i startfasen, men for min del spiller ikke kjtt s stor rolle, s jeg tror jeg kommer til takle dette fint. For all del, jeg elsker smaken av crispy bacon og fritert scampi, men det er ikke et must, og jeg har alltid spist mye mer tilbehr i forhold til kjtt fordi jeg synes kjtt har for trr konsistens. Unghjort er vel det eneste kjttet som virkelig har smelta i kjeften p meg, haha. Og kanskje kyllingnuggets...  Men men, etter en uke som veganer savner jeg egentlig bare jalapeno fylt med kremost :-)

OH.MY.GOD. FANTASTISK KVELDSMAT!

  • 25.07.2017 - 22:58

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Herregud jeg mener det ass, dette er ikke clickbait, dette er bare en helt r kveldsmat! Tusla rundt p Coopen i gr da vettuu, kjpte mer steinalderbrd, noen grnne spirer og en pakke aromasopp.... Skulle til spise en proteinpudding til kveldsmat, men tenkte at n fr det jammen meg vre nok med all den proteinpuddingen. Holder med n om dagen liksom! Skjrte meg i stedet 3 brdskiver og smurte dem med verdens beste Bremykt, stekte aromasoppen halvt ihjel i rapsolje (sopp og bacon skal alltid vre godt stekt), sila oljen av soppen, hadde soppen over brdskivene, og en god klatt med spirer p toppen! Maaaaaaaaagisk. Oups, glemte si at jeg stekte soppen med chili explosion og en klype hvitlkskrydder. Det skal nok ha litt av ren.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dette kan anbefales alts. Nr som helst p dagen. Var som en liten middag egentlig, men awesome til kvelds. Nam nam nam. Peter hadde sikkert ikke vrt s begeistra, men han hadde nok ftt det i seg, haha. Lurer p nr han kommer hjem egentlig, vrt borte lenge n! Jeg skal i hvert fall ned og sette p eeenda en klesvask fr jeg tar kvelden. Krysser fingrene for at jeg ikke fr kramper i natt :'( God natta folkens, hper dere prver dette en dag, for det var snadder!

UKENS SUNNE MATINSPO

  • 18.07.2017 - 14:28

Samlet sammen noen av de siste matbildene jeg har hatt p bloggen. Fint se flere ider og bli inspirert :-) Frste delen er forslag til middager, og forslag til sunnere valg nr du spiser ute. Andre delen viser jeg sm og enkle mellommltider, pluss tips til mat i farten nederst i innlegget.

SAMSUNG CSC
Hjort med stpotetmos, stekt asparges og soppstuing

SAMSUNG CSC
Spise ute: her har jeg valgt storfburger uten brd

SAMSUNG CSC
Spise ute: her har jeg valgt Gresk Gyros uten chips og brd

SAMSUNG CSC
Spise ute: her har jeg valgt omelett uten brd og skinke (liker ikke kokt skinke-smak)

SAMSUNG CSC
Spise ute: her har jeg valgt scampi med julienne av gulrot og squash. Droppet tagliatelle/pasta

SAMSUNG CSC
Salat av babyspinat, squash, tomat, avokado, fetaost, gresskarkjerner, chiafr og valntt.

SAMSUNG CSC
Laks med rosenkl, Sandefjordsmr og sellerirotpur

SAMSUNG CSC
Gulrotsuppe med ingefr og lk, toppet med spekeskinke

Sunne forslag til mellommltider:

SAMSUNG CSC
Babybel-ost surret i spekeskinke med jordbr

SAMSUNG CSC
Ovnsstekt avokado med egg

SAMSUNG CSC
Chiapudding: her brukt et glass med kokosmelk og 2 ss chiafr. La st 15 timer i kjleskap, tilsett nsket topping.

SAMSUNG CSC
Cottage cheese med yoplait-yoghurt og br

Ellers i farten nr jeg ikke rekker spise men kjenner at jeg trenger noe, s tar jeg en neve ntter eller fr, yoghurt, selleristang eller annen frukt/grnt. Hper dere fant dette litt inspirerende!

OPPSKRIFT-MANDAG: Gratinert wok

  • 17.07.2017 - 21:12

Endelig ble det kylling til middag, og det ble fantastisk godt. S godt at Peter sa til meg fr han dro p trening: "Iris, du spiser ikke en dritt mer, for dette skal jeg ha med p jobb i morgen". Pluss i koneboka :-D Planen var wok, men s kjpte jeg kokosmelk og planen ble plutselig kyllinggryte, og s fant jeg squash i kjleskapet og ost i fryseren - vips ble planen en helt annen, nemlig gratinert kyllingwok.

SAMSUNG CSC

Dette trenger du:
Strimlet kyllingfilt
En pakke fryste wokgrnnsaker
(skal jeg lage det igjen kommer jeg til kutte brokkoli, gullk, gulrot og paprika)
En pakke kokosmelk (jeg brukte Go Tan Asian Naturals)
2 stappa spiseskjeer gresk yoghurt
En god dose hakket ingefr
Krydder (jeg brukte Chili Explosion, kyllingkrydder, salt og pepper)
Squash
Revet ost

SAMSUNG CSC

Slik gjr du:
Stek kyllingbitene til det er gjennomstekt og putt i en kjele
Fres grnnsakene mens du hakker ingefr
Ha ingefren oppi woken
Fres til grnnsakene er varme, men fortsatt har tyggemotstand
Bland alt med kyllingen oppi kjelen
Krydre med nsket krydder
Hell i kokosmelken og kok opp
Rr inn gresk yoghurt
Hell alt i en ildfast form
Skjr squash i skiver og legg over
Str til slutt revet ost over
Jeg anbefaler masse ost, da jeg mtte ta p mer mens jeg spiste :-)

SAMSUNG CSC

Stekes i 10-15 minutter p 220 grader, men flg med! Etter steketiden kan du la den hvile i 5 minutter fr servering.

SAMSUNG CSC

Nam nam! Smaker sikkert like godt med flte hvis du ikke har kokosmelk, men kokosmelk gir en eksotisk piff :-)

VIL DERE SE EN GOD VEGETARSALAT?

  • 17.07.2017 - 14:58

N er jeg hjemme igjen etter et par timer p jobb! Meldte meg frivillig til tjeneste da vi ventet hele 3 bussgrupper med turister p middag. Gikk strlende for seg det! Det ble ikke kylling i gr likevel, da jeg kom p at jeg hadde jo spart salat i mange dager og mtte bruke det fr det vissna blader og gudene vet hva. Peter kom hjem til en deilig salat, like skeptisk og fortvila som alltid.

Peter: Kan jeg ta spekeskinke oppi?
Meg: NEI. Gjr en innsats for like maten som den er n. Og du skal spise alt.

SAMSUNG CSC
Yesterday's supper

Jeg koooser meg med sunn mat, jeg! Maten smaker til og med bedre nr jeg vet at den i tillegg er god for kroppen min. Jeg koser meg med junk ogs, men da er det kun p grunn av smak og blodsukkerstigningsrus, haha. I dag derimot blir det kylling med kokosmelk. Litt spent p den, men jeg tror det blir bra. Og det tror jeg faktisk Peter kommer til like. Eller, han kommer til savne ris, men det fr han tle. Han kan smugspise ris p jobb ;-)

SAMSUNG CSC

Jeg gleder meg som en kid til nytt kamera! Disse er dog tatt i mrket s jeg kan skylde litt p det, but still..

DEN BESTE GULROTSUPPA

  • 16.07.2017 - 23:03

Etter at jeg var ferdig p jobb i dag satte jeg meg ned med gulrotsuppe og et glass vann. Espresso hadde jeg ftt nok av gjennom dagen. Visste ikke om jeg skulle vre glad for nydelig mat, eller om jeg skulle vre furten over at jeg ikke klarer lage like god suppe. Var nok frstnevnte. Suppene p Vertshuset er alltid gode og laga fra bunnen av. Mine favoritter er gulrotsuppe og aspargessuppe. Den mest populre er indisk kyllingsuppe - og jeg forstr dem jeg, det er bare at jeg ikke er s fan av indisk lenger, da mora til eksen laga tandoori seks dager i uka. Anyways suppe p Vertshuset anbefales p det sterkeste :-)

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC
Gulrot- og ingefrsuppe

Herrefreeeed, hva slags bilder er det jeg tar!? De s da ikke slik ut fr redigeringa... Hvert fall ikke p kamera.. Nei, jeg m nok begynne bruke kameraet til mora til Peter fast, eller i hvert fall kjpe nytt. Men som sagt: leilighet frst. Nattaaa

Ny favoritt p Vertshuset

  • 21.06.2017 - 14:32

Etter at jeg var ferdig p jobb i gr bestilte jeg meg vr nye "dagens" som er sitronrisotto med laks, scampi og kamskjell. Heeer-reeee-guuud s digg det var! Jeg skal jammen spise det i dag og! Frst prvesmakte jeg kun en liten bit av risottoen, og jeg ble blown away med en gang. Sist jeg ble s blown away var da vi fikk lyr p menyen. Nam nam.



SAMSUNG CSC

Rett og slett helt fantastisk. At bare risottoen kan vre s god er meg et under ass! Er s glad i de flinke kokkene p Vertshuset, de kan sakene sine! Hadde bare Peter vrt like heldig med meg, haha!

SAMSUNG CSC

Mens dere leser dette er jeg p jobb. Kjekt med forhndspublisert-innlegg-funksjon :-) Hper dere alle har en god dag!

ICT

Jeg er introvert, men sosial. Jeg liker det trygt og stabilt, men elsker forandringer. Jeg synes dyr er ste, men er ingen dyreelsker. Jeg elsker mat, men misliker lutefisk. Jeg er 25 r gammel, men bde 14 og 90 til sinns. Jeg er glad i meg selv annen hver time, og hater meg selv annen hver time. Jeg liker lese, men fullfrer (nesten) aldri en hel bok. Jeg er urban, men skulle nske at jeg bodde p en y som i serien Lost. Jeg er blid, omtenksom, har en forferdelig latter og gjr altfor mange feil som jeg aldri lrer av.

  • Flg bloggen:
  • Blogg.no
  • Instagram
  • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no