ICT | Blogger - Vegan lifestyle

Ukens WOW #3

  • 09.10.2017 - 18:58

UKENS FAIL-PIC
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
hahahah sexy avocado eater

UKENS MATVARE

Høres ut som jeg nettopp har oppdaget avokado, men det er bare nok en avokadoperiode. Jeg elsker det som mellommåltid, i smoothies, på brødskiva, i tacon eller til hva som helst. Most avokado på stekt brødskive med cherrytomater topper alt! Så godt. Ei venninne advarte meg her om dagen mot å spise for masse av det, da det kan gi litt løs mage for oss med følsom mage. But I don't give a shiet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

UKENS TUNE
Tre nøtter til Askepott intro - Finner den på spotify.
Og generelt 90-tallsmusikk. Jeg har hørt så mye på 90talls denne uken at jeg har bestemt meg for å ha det som tema på innflytningsfesten, haha.

UKENS SERIE/FILM
Ukens beste film er garantert War Dogs. Den ligger på Netflix. Den er basert på en sann historie. Meget underholdende, søt og morsom! Ellers har vi sett på Lucifer (holdt på å skrive Ludacris hehh), men det er faktisk ikke en bra serie.

UKENS FLAUSE
Har ikke blitt så flau denne uken, men jeg hadde en liten en da jeg skulle si til en kunde at han hadde ordre nr. 13, og jeg sa "da var det 13 kroner". Blir litt surr når man står for lenge i kassa.

UKENS ANTREKK
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Se flere bilder HER.

UKENS NEDTUR
Ble ikke lottomillionær denne gangen heller....

UKENS OPPTUR
At jeg klarte å bestemme meg for tre flotte farger til den nye leiligheten! Jeg tror det blir kjempefint.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

UKENS TANKE
At jeg overraskende nok og tilfeldigvis ikke har drukket alkohol på en god stund. Peter kjøpte til og med en hvitvinsflaske til meg for noen dager siden fordi han syntes jeg fortjente en gave (aaw), men jeg har ikke hatt lyst på enda.

UKENS WOW
At havremelk kunne smake så godt som det gjør. Har smakt en variant tidligere og likte det ikke, men nå drikker jeg det like ofte som kokosmelk. 
Oooog at majones uten egg fra butikk kunne smake så MALING! wtf (what the fork). Lager det selv heretter ass. Fant en lovende oppskrift i går. I need majones in my life.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

AKKURAT NÅ
Ferdig på jobb og lurer på hvor Peter er. Har akkurat mata katta og lurer på om jeg skal vaske klær. Lurer også på hvor i alle dager dobbeltdyna vår har tatt veien. Hvordan er det i det hele tatt mulig at en dobbeltdyne forsvinner? Skjønner ingenting jeg. Nå høres det vel ut som at huset vi bor i er like ille som husa til syke samlere. Men det er det ikke altså. Kanskje dobbeltdyna ligger inni skapet på gjesterommet.

EDIT: Dobbeltdyna lå inni skapet på gjesterommet.

PLANER FOR DEN NYE UKEN
Manne meg opp fysisk og psykisk for oppussing, flyttekaos og kjeft for hvor mye feil jeg gjør under oppussing og flyttekaos. Ønsk meg lykke til.

UKENS WOW #2

  • 02.10.2017 - 22:05

UKENS MATVARE
Salat med bønner og vinagrette! Jeg har spist det flere enn 4 ganger på jobb foråsireslik. Jeg tror det har mest med vinagretten å gjøre. Kokkene lager egne salatdressinger på jobb, og de er så gode! Hver sin smak, vet det er mange som synes det blir for spesielt (sånn som balsamico, som jeg også har vært hekta på før), men jeg elsker rare og spesielle smaker. Jeg er sikker på at jeg hadde likt en crispy, grilla tarantella, haha.

UKENS TUNE
Disco Tits - Tove Lo
Dirty Wrong - Jasper James

UKENS SERIE/FILM
Jeg har ikke sett serier denne uken, men Peter og jeg så en film sammen da vi passa huset for T&T. Den het Hearts in Atlantis og var såå fin. Jeg elsker Anthony Hopkins som skuespiller, spesielt i filmen Meet Joe Black. Den bør dere se!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

UKENS FLAUSE
Det må være en samtale jeg hadde med storesøstra til Peter da vi var inne på besøk hos dem fordi Peter skulle hjelpe med å legge gulv uti garasjen, og jeg skulle lage middag. Ikke bare sliter jeg med feilsnakk - til tider hører jeg mye feil også. Plutselig så søstra ut vinduet der hvor bilene stod.
B: Er det Golf Peter har nå?
Meg: De legger gulv nå ja.
B: Jamen, er det Golfen han kjører?
Meg: Eller nei de gjør det kanskje ikke i kveld, for Peter snakka om at han skal hjelpe A i morgen tidlig.
B: *ser på meg som om jeg er heeeelt skækk*
Meg: Du snakker om å legge gulv?
B: GOLF. BIL?

Pluss i går på kollegafesten da jeg klarte å si "onkel farfar". ...

UKENS ANTREKK
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Se resten av bildene HER.

UKENS NEDTUR
At høsten er her og hendene mine blir styggere og styggere for hver dag som går. Får så tørre og sprukne hendeeeer. Men nå har jeg jo en veldig god håndkrem som jeg har fått av forloveden til pappa, og den skal jeg smøre meg med hver eneste kveld. En av mine verste ting å gjøre mot kroppen er å smøre klissete dritt på henda, haha.

PLUSS det dårlige været som har vært på vestlandet i 5 dager nå. Eller, det har vært greit varmt og lite nedbør, men vinden er til å flakse avgårde med. Ikke bare er det skummelt å høre på når man sitter inne, men den tok jammen meg pauseromsdøra på jobben og! 

UKENS OPPTUR
At Side2 valgte innlegget mitt på forsiden for tredje gang, wuhuu! Er jo så gøy når det skjer, haha :-) Og så må jeg si at jeg ble veldig glad for gulrotsuppa jeg laga i dag, for den ble awesome! Sist jeg lagde det kunne jeg ikke skjønne at det var jeg som hadde laget det en gang. Bare what. Peter satt og slurpet det forsiktig i seg stakkars. Men i dag ble den bra!

EDIT: Ironisk nok er gulrotsuppe-innlegget på forsiden til blogg.no akkurat nå, haha!

UKENS TANKE
Nå i kveld da jeg leste de forferdelige overskriftene på VG. Sist jeg gråt så voldsomt var da nyhetene kom på TV om Utøya. Nå var det Las Vegas. Jeg bare skjønner ikke hva som får et menneske til å gjøre noe sånt mot medmenneskene sine. Hva er det som skjer oppi hodet da liksom? Jeg klarer ikke å forklare hva jeg føler en gang, det gjør bare vondt i hode, mage og bryst på en gang. Hater det. Noen ganger skulle jeg ønske at jeg ikke trengte nyheter og at jeg kunne leve i min egen rosaboble, men man må jo henge med og, ikke sant. Samtidig har vi jo alle et ønske om å være glade og fornøyde, så hvorfor vi leser stygge nyheter og påfører oss smerte er meg et under. 

UKENS WOW
At sjefen foreslo at jeg kan ha ansvar for instagram og facebook til jobben :-D :-O Må bare komme i gang. Jeg synes det er både gøy og skummelt, men det skal vel gå fint. Kanskje jeg kan starte en Vertshusblogg etter hvert, hehehe.

Jeg må jo ta med bananen som var så stor og feit at den fortjente eget innlegg, haha. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

AKKURAT NÅ
Sitter på kjøkkenet for meg selv, og er invitert opp i stua til Peter hvor vi skal se en episode Lucifer før leggetid. Egentlig ble vi invitert opp til T&T, men jeg er party pooper og orka ikke. Får ta det i morgen si! Hvis jeg er gira på mennesker. Hehe neida.

PLANER FOR DEN NYE UKEN
Bli flink til å stå opp tidlig om morgenen så jeg slipper å stresse før jobb! Herreguuuud jeg liker ikke det ass. 

Nå er det Lucifer-time! God natt :-)

UKENS WOW

  • 25.09.2017 - 21:11

Jeg kjører på med de to siste ukene i stedenfor bare siste uken, siden jeg har vært syk og greier, hehe! Here we gooo.

UKENS MATVARE
Moste oliven på lyst brød stekt i ovn. Så sykt godt! Har også hatt skikkelig dilla på smoothie, spesielt mens jeg var syk.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

UKENS TUNE
Shine Bright - Andreas Jamsheree. Denne fant jeg etter å ha registrert meg på EpidemicSound. Så smoooth tune! Har nok spilt den av 150 ganger nå, pluss at jeg brukte den i videobloggen. Peter går sikkert fra meg hvis jeg ikke blir lei av den snart, haha.

UKENS SERIE/FILM
Jeg har sett ferdig The Good Place, og den kan jeg varmt anbefale videre! Jeg elsker jo ting som handler om livet og døden, uansett hvor teit eller overdrevet det er, hehe. Denne serien likte jeg, men det er jo ikke akkurat Lost eller GoT liksom. Heller enkel underholdning på samme nivå som Friends from College :-)

UKENS FLAUSE
Vinneren er solekar! Det var da jeg hadde drukket tre glass rødvin og sa til gutten i kassa på Kiwi at han kledde grønt..... Trenger jeg å si mer?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

UKENS NEDTUR
Hehe, jeg glemte å tippe vikinglotto onsdag ;-(

UKENS OPPTUR
Det var oktoberfestival og besøk fra pappa og forloveden. Kooosa oss <3

UKENS TANKE(R)
Selvskryt, jag etter perfeksjonisme og godhet mot andre, janteloven, pluss pluss. Les innlegg her.

UKENS WOOOW
Sikkert ikke så wow for dere, men jeg synes hvert fall at "store" personer (både snille og slemme) er ganske fascinerende å lese historie om, heheh. Uansett, for litt siden sendte en bekjent denne linken til meg, og jeg bare shit! Er selvfølgelig ikke sikkert at storyen er sann, men bare historien og skrivemåten er verdt lesningen. Så godt skrevet! 

 Vi kom nettopp hjem fra hestesko-konkurranse hos noen Peter kjenner. Jeg klarte meg faktisk imponerende bra til å aldri ha gjort det før! Ene runden vant Peter 10-8 mot meg, og det så jeg meg fornøyd med. Resten av rundene vant han som regel 5-0, haha ;-D Nå skal vi se skummel film, wææ!

ICT

Jeg er introvert, men sosial. Jeg liker det trygt og stabilt, men elsker forandringer. Jeg synes dyr er søte, men er ingen dyreelsker. Jeg elsker mat, men misliker lutefisk. Jeg er 25 år gammel, men både 14 og 90 til sinns. Jeg er glad i meg selv annen hver time, og hater meg selv annen hver time. Jeg liker å lese, men fullfører (nesten) aldri en hel bok. Jeg er urban, men skulle ønske at jeg bodde på en øy som i serien Lost. Jeg er blid, omtenksom, har en forferdelig latter og gjør altfor mange feil som jeg aldri lærer av.

  • Følg bloggen:
  • Blogg.no
  • Instagram
  • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no